Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowe A3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:confused4: takie sobie
Opublikowano

Wygląda jak mini kombi i wydaje się być ociężałe... :(... Już lepiej wygląda wersja 3 drzwiowa :decayed:, ale ogólnie wolę większe samochody.

Opublikowano

Fajny czarny daszek z lotką :naughty:

Opublikowano

A czym ona sie rozni od obecnej A3 bo ja nie widze roznic?

Sporback sliczny ja zawsze uwazalem ze jest zdecydowanie ladniejszy niz 3d.

Opublikowano

A czym ona sie rozni od obecnej A3 bo ja nie widze roznic?

Sporback sliczny ja zawsze uwazalem ze jest zdecydowanie ladniejszy niz 3d.

felgami - takich wcześniej nie było :>

Opublikowano

z tego modelu to mi się jedynie tylne lampy podobają... uważam, że moja generacja jest ładniejsza

Opublikowano

z tego modelu to mi się jedynie tylne lampy podobają... uważam, że moja generacja jest ładniejsza

tez tak uwazam , cos ma nie tak z tym przode, wyglada jak doklejny , a na zywca jeszcze gorzej :thumbdown:

Opublikowano

te felg mi się podobają. Różnice widać najbardziej na przodzie idą w stronę nowego A8... teraz wyraźniej zaznaczane są pasy poziome w grilu... nie podoba mi się to... i ta gruba część chromowanej ramki u góry :sick3:

Opublikowano

Fajny czarny daszek z lotką :naughty:

lotka jest dlatego, że jest to S-line :naughty:

ale ogólnie wolę większe samochody.

zdziwiłbyś się ile jest miejsca w Sportbacku - to już nie jest 8L, które jest mniejsze wewnątrz od A4. w Sportbacku jest praktycznie tyle samo miejsca co w A4

Opublikowano

Panie Andrzeju tu nie chodzi o ilość miejsca... tylko bardziej podobają mi się klasyczne 4 drzwiowe sedany... :naughty::kox::decayed:... Z wyglądu A3 Sportback do mnie nie przemawia... Wygląda jak mini kombi..., ale S3 czy RS3 w wersji 3 drzwiowej... Czemu nie :kox:.

Opublikowano

edit - nie Andrzeju, a Jędrzeju - zupełnie inne imię ;) do mnie też nie przemawia - powiem inaczej - jest brzydki z tyłu (każdy sportback) dlatego ja nie patrzę na tył mojego auta. zdecydowanie wolę sedany/kombi

Opublikowano

Dobrze Panie Jędrzeju. To dlaczego kupiłeś sportbacka? Jeżeli dla Ciebie jest brzydki z tyłu... Czy chodziło bardziej o funkcjonalność niż o wygląd?

Opublikowano

Kupiłem Sportbacka dlatego, że nie znalazłem B7 Avant takiego jak chciałem, a teraz wcale nie żałuję bo Sportbackiem się super jeździ. poza tym wnętrze jest moim zdaniem ładniejsze niż w B7

Opublikowano

Kupiłem Sportbacka dlatego, że nie znalazłem B7 Avant takiego jak chciałem, a teraz wcale nie żałuję bo Sportbackiem się super jeździ. poza tym wnętrze jest moim zdaniem ładniejsze niż w B7

Sportback bez watpienia jest jdnym z ladniejszych audi , i jednym z najladniejszych Hatchbackow 5d na rynku.Czy jest ladneijszy w srodku od B7 , coz kwestia gustu , jest zdecydowanie mniejszy no i jakosc materialow tez troszke odstaje od poziomu B7 , ba nawet od nowego Golfa , ma jau jednak swoje lata i tak jak B7 traca jzu myszka.

Opublikowano

i tu byś się zdziwił bo jest tam porównywalna ilość miejsca jak w A4. zapytajcie Piechola i julo23 (z tym, że julo23 miał 3D)

Opublikowano

i tu byś się zdziwił bo jest tam porównywalna ilość miejsca jak w A4. zapytajcie Piechola i julo23 (z tym, że julo23 miał 3D)

nie mam sie co dziwic bo jezdzilem przez tydzien zastepczym A3 wiec mam bezposrednie porownanie.Jest ciasniejsze , a jesli w rzeczywistosci nie jest to robi takie wrazenie , i meczy na trasie bradziej niz A4

Opublikowano

robi tylko wrażenie :) ja bym się na pewno nie przesiadł na B7 tyle w temacie :)

Opublikowano

nie ma co się sprzeczać, Sportback jest trochę innym samochodem niż B7 :decayed: ale akurat co do miejsca to nie mogę narzekać - największe znaczenie, szczególnie dla kierowcy, ma tutaj szerokość auta a pod tym względem jest to niemal to samo (7 mm różnicy :mysli:) także stwierdzenie, że jest zdecydowanie mniejsze jest lekką przesadą :cool1:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...