paput Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 A nie lepiej jak są bi? bi to już nie dewiacja to codzienność ło matko byle nie w męskim wydaniu
slepy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 do seryjnego zawieszenia i OEMowej 17" , nie róbmy sobie jaj :gwizdanie:
Armi Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ślepy, już nie jestem chętny na Twoje alufelgi. Mam nową wizję kolorowych 18 _________________________________________________ coś mi się pomyliło i myślałem, że to battalion To skoro jestem, Józek super alufelgi . Czarny avant z chromowanymi relingami jest całkiem całkiem.
jozek726 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Aju a pasowała by mi taka naklejka jak Ty masz na zderzaku? ja mam na szybie :gwizdanie: jedli chodzi o różowe serduszko myślę że jak pójdziesz w glebę i zwiększysz koło o jakieś 2cale to możesz śmiało kleić gleba bedzie napewno ale z kołem wiekszym to jeszcze czas, dopiero co to założyłem
slepy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Aju a pasowała by mi taka naklejka jak Ty masz na zderzaku? ja mam na szybie :gwizdanie: jedli chodzi o różowe serduszko myślę że jak pójdziesz w glebę i zwiększysz koło o jakieś 2cale to możesz śmiało kleić gleba bedzie napewno ale z kołem wiekszym to jeszcze czas, dopiero co to założyłem przywal sutą glebę, i Avusa w pomarańcz, i dawaj naklejkę na furę
jozek726 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Aju a pasowała by mi taka naklejka jak Ty masz na zderzaku? ja mam na szybie :gwizdanie: jedli chodzi o różowe serduszko myślę że jak pójdziesz w glebę i zwiększysz koło o jakieś 2cale to możesz śmiało kleić gleba bedzie napewno ale z kołem wiekszym to jeszcze czas, dopiero co to założyłem przywal sutą glebę, i Avusa w pomarańcz, i dawaj naklejkę na furę Aju a pasowała by mi taka naklejka jak Ty masz na zderzaku? ja mam na szybie :gwizdanie: jedli chodzi o różowe serduszko myślę że jak pójdziesz w glebę i zwiększysz koło o jakieś 2cale to możesz śmiało kleić gleba bedzie napewno ale z kołem wiekszym to jeszcze czas, dopiero co to założyłem przywal sutą glebę, i Avusa w pomarańcz, i dawaj naklejkę na furę moje zimówki walne w jakiś fajny oczojebny kolor
jozek726 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 mam alu 16 nawet w dziale sprzedam były
slepy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 no to dawaj je w jakiś dobry kolorek, pomarańcz, róż, czerwień, albo taki niebieski jak Dibo na battalion wklejał
A-rek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 no to dawaj je w jakiś dobry kolorek, pomarańcz, róż, czerwień, albo taki niebieski jak Dibo na battalion wklejał do takich kolorow to kolo musi miec swoj odpowiedni rozmiar
slepy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 no to dawaj je w jakiś dobry kolorek, pomarańcz, róż, czerwień, albo taki niebieski jak Dibo na battalion wklejał do takich kolorow to kolo musi miec swoj odpowiedni rozmiar niekoniecznie
A-rek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 napisze inaczej: do takich kolorow to kolo musi miec swoj odpowiedni rozmiar albo odpowiedni rant
slepy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 napisze inaczej: do takich kolorow to kolo musi miec swoj odpowiedni rozmiar albo odpowiedni rant no to już lepiej ujęte
jozek726 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 napisze inaczej: do takich kolorow to kolo musi miec swoj odpowiedni rozmiar albo odpowiedni rant zgadzam sie [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 23:07_________________________________________________co mówicie? jakaś nadaje sie do konkursu do kalendarza?
Kowi87 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 drugie albo trzecie tylko ludzie przeszkadzaja, pierwsze jest wykadrowane w zły sposób :gwizdanie: na 4 i 5 efekt psują lampy i na 5 jeszcze krawędź murka czy co to jest [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 00:25_________________________________________________No moze troche przesadziłem z tym niebem Moze kiedys poprawie
mrogal Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Aju a pasowała by mi taka naklejka jak Ty masz na zderzaku? Bez gleby i min. 18'' nie naklejaj lece zrywac... ;(
Rekomendowane odpowiedzi