PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Środek masz na niezłym wypasie, w sumie już nie ma co rezać jeśli chodzi o wnętrze Do całego szczęścia brakuje Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
street23player Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 jedna z najlepiej wyposażonych A4 jakich widziałem robi wrażenie powodzenia w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autko bomba... a cena - super... ładna felga.. mam taką samą i jak na 16" optycznie wydaje się duża... niektórzy mylą ją z 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 piekna furka powodzenia w rezaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Środek masz na niezłym wypasie, w sumie już nie ma co rezać jeśli chodzi o wnętrze Do całego szczęścia brakuje Q zeby dostać takie auto w Q kolego w takim stanie to naprawde trzeba mieć duze szczeście chciałem w Q ale nic nie znalazłem niestety :/ [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 21:38_________________________________________________brak listwy na tylniej klapie bagażnika specjalnie dla Ciebie aju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No po długich bojach w końcu wywalczyłeś ładne cacko :evil: szkoda ze bez Q ale da sie żyć pakiet chrom w tym kolorku robi robote jeszcze pomyśl nad ściemą szyb i program obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja po kupnie mojego ajm'a następnego dnia już jechałem na program do kumpla hyhyhy , co się okazało auto było na chipie de i na hamowni wyszło 132ps i 375Nm , zdziwko było bo kopało w plecy ładnie he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 No po długich bojach w końcu wywalczyłeś ładne cacko :evil: szkoda ze bez Q ale da sie żyć pakiet chrom w tym kolorku robi robote jeszcze pomyśl nad ściemą szyb i program obowiązkowo szybki są przyciemnione może tego na fotach tak nie widać ale są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 375Nm , zdziwko było bo kopało w plecy ładnie przy tym niutonie już daje w plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 375Nm , zdziwko było bo kopało w plecy ładnie przy tym niutonie już daje w plecy na pewno daje aju na Twoje życzenie nie ma listwy na klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo1511 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Fajna czarnulka, prawie jak mój niezapomniany atj, ale do max wypasu jednak trochę jej brakuje co można oczywiście nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Fajna czarnulka, prawie jak mój niezapomniany atj, ale do max wypasu jednak trochę jej brakuje co można oczywiście nadrobić tzn co masz na myśli w brakach? ;D brakuje navi to wiem a co masz dalej na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 looknij do mnie i porównaj hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 looknij do mnie i porównaj hyhyhy Ive masz więcej z wypasu to szyberdach i elektryka foteli ;p ale masz pół fis a ja mam cały ;p no i masz piekne alu i masz inne dekory jak coś zle powiedziłem to popraw mnie mamy chyba taki sam kolor auta albo bardzo podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 fajna sztuka nie wiem dlaczego dopiero dzis ja ogladam a mi sie podobaja te felgi co mosz wiss bo mom idento hi hi tez 17 tylko dekielki vw :gwizdanie: a co do koloroku iva to mocie calkiem rozne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 felga musi być większa koniecznie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 felga musi być większa koniecznie :> oj bedzie napewno wieksza ale co dokładnie to czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 A kiedy jeszcze na ten sezon cos zamontujesz czy raczej nie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no koniecznie na ten sezon zobacze jak tam z kasą wyrobie ale myśle ze da sie coś kupić myśle nad tymi od prosiaka co Ive i Nosb mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no powiem ci że do niczego tak nie pasują jak właśnie do B5 to by był dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi