Gość bialyeg Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam Drogich Klubowiczów Mam takie pytanko. Czy w Audi A4 B6 znajduje się takie coś jak Apteczka Techniczna ?
ALBINEK Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Mógłbyś jaśniej ,szczegółowo co miałoby się w niej znajdować.
Gość bialyeg Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zapasowe żarówki , bezpieczniki... :>
ALBINEK Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ja u siebie czegoś takiego nie znalazłem .Musiałem dokupić żarówki na zapas.
Artur82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nie slyszalem zeby cos takiego bylo ...ale, ale kto wie
adaxus Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Witam... Przepraszam, że odgrzewam "kotleta" Ja miałem takie gadżety wraz z apteczką ratunkową kolego, którą znajdziesz w podłokietniku w połowie siedzeń tylnich.
Chuck Norris Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Zgadza się też miałem taką apteczkę w tym miejscu co adaxus napisał, ale nie wiem jakim cudem moja dziewczyna ją wyrzuciła, ehh.. te nasze kochane dziewczyny :wallbash:.....
Cineksik Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Zgadza się też miałem taką apteczkę w tym miejscu co adaxus napisał, ale nie wiem jakim cudem moja dziewczyna ją wyrzuciła, ehh.. te nasze kochane dziewczyny :wallbash:..... tylni podłokietnik - też tam mam Chcecie powiedzieć, że w tylnym podłokietniku macie żarówki oraz bezpieczniki oryginalne zaaplikowane w fabryce . Pokażcie jakieś fotki
wrzecion Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Zarówek i bezpieczników nie mam ale mam apteczke sam sie zdziwilem jak to widzialem tam hehe
Cineksik Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Zarówek i bezpieczników nie mam ale mam apteczke sam sie zdziwilem jak to widzialem tam hehe a w temacie jest: Czy w Audi A4 B6 znajduje się takie coś jak Apteczka Techniczna ?
Gość bialyeg Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Ja w tym miejscu mam zwykłą apteczkę..
wrzecion Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Zarówek i bezpieczników nie mam ale mam apteczke sam sie zdziwilem jak to widzialem tam hehe a w temacie jest: Czy w Audi A4 B6 znajduje się takie coś jak Apteczka Techniczna ? Dobra dobra a co to jest apteczka techniczna? Jest cos takiego w ogole? Jak juz sie czepiamy slówek?
Cineksik Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Dobra dobra a co to jest apteczka techniczna? Jest cos takiego w ogole? Jak juz sie czepiamy slówek? Zapasowe żarówki , bezpieczniki... :> to że masz zwykłą apteczkę to żadne halo , większość tak ma :gwizdanie: , ale że w tym miejscu jest apteczka techniczna to już coś ciekawego
truckmaniac Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 U mnie jest we wnęce koła zapasowego, ale poza znaczkiem audi jest tam logo dealera, także podejrzewam, że to gift od nich :gwizdanie:
Pawlo 2004 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 U mnie jest tylko apteczka, jak ktoś sobie nie dokupił czegoś takiego przy kupnie auta w salonie to miał takiego wynalazku na pewno nie bedzie To moje skromne zdanie
Rekomendowane odpowiedzi