Michal_777 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Witam Ja wożę w aucie 2 kadzidełka i dla mnie to jest wystarczające Nie za mocno nie za słabo. Oczywiście nie palę ich tylko sobie tak lezą
witman1 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 gdzie mogę kupić zapach świeżo koszonej trawy? Teraz jest dużo świeżej trawy. Wystarczy ściąć, wrzucić do auta i jest świeżutki zapach. A dodatkowo - gratis.
manny90 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Najlepszym odświeżaczem jaki widziałem była kostka toaletowa Domestos Postaram się znaleźć zdjęcie tego wynalazku w samochodzie, gdzieś na kompie mam
andy_sky Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 a jak chcecie zapach starych skarpet to nie odgrzybiajcie klimy
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ja koszę trawę co tydzień to mogę Zainteresowanym wysyłać... a z kadzidełkiem fajny pomysł ale u mnie jabłko albo cytryna musowo
OGr Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Gdzieś chyba nawet mam to spróbuję przy okazji
quattro71 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Dziękuje - takich nam tu potrzeba nie dość że tanio to jeszcze skutecznie
sołtys85 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 A to ciekawy sposób.Mam busa osobowego i wydaje jakieś 100zł miesięcznie na zapachy. Warto sprubować.Dzięki To kogo Ty wozisz, że aż tak trzeba dbać o dobra atmosfere? :gwizdanie: Ja jak kupiłem kiedyś auto to pod siedzeniem znalazłem plastikową puszeczkę, której wieczko sie podnosi do góry i pachnie przeznaczone jest to chyba do łazienek. Ładnie pachniało przez długi czas, aż pewnego razu podczas odkurzania odkryłem w czym tkwi sekret
comar_pl Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 ja probowalem i polecam moje sposoby: 1. 2 choinki wunderbalum (black classic i leather - brazowa) ladnie sie razem komponuja, ale na poczatku za mocno pachna. 2. na filtr kabinowy nakropic jakis olejek, ja pryskalem ulubionymi perfumami, lub pomiedzy "lamelki" filtra wsadzic cos nasaczone tymze zapachem. 3. do popielniczki wlozyc wate nasaczona zapachem - popielniczka musi byc zamknieta bo sie ucpac mozna.
breed Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 mi kadzidelko o zapachu wanili nie przyniosl zadnego efektu.
andy_sky Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 myć się trzeba i będzie ok popieram dezodorant nie zabije smrodu
Glovash Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 chyba też przetestuje... ogólnie mam "fumla" na punkcie zapachów w aucie.. Aktualnie mam 2 "kręcące się kwiatki" po stronie "żeńskiej" auta.. po 2 str. DR Marcus Ferrari.. na lusterku wstecznym 2 zawieszki, z tyłu na "rączkach do trzymania w podsufitce" po 1-2 zawieszce na stronę w bagażniku choinka wunderbaum .. tak więc jakieś 8-10 "zapachów" w aucie... .... a i tak nie pachnie ;/
Reniu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 tak więc jakieś 8-10 "zapachów" w aucie... .... a i tak nie pachnie ;/ Może poczekaj z dokładaniem zapaszków aż przejdzie Ci katar U mnie 2 zapachy we flakonach na kratkach, odgrzybiona świeżo klima i daję radę
kadopl Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 No z tymi kadzidelkami to dziala tak ze jest przyjemnie jak sie wsiada do samochodu - czuc zapach, a po jakims czasie nos sie przyzwyczaja i staje sie bardziej neutralny. Metoda nie dla tych co sie lubia narkotyzowac zapachami typu cytrus z Tesco. Podobnie zreszta jak z muzyka - jedni lubia jak napier*ala ze nie slychac nic poza tym inni jak sie saczy w tle pozdro
zdzis Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 No jak nie czujesz to jak już była mowa piasek w popielare w niego3 kadzidełka zapalasz i masz banie :>
andy_sky Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 chyba też przetestuje... ogólnie mam "fumla" na punkcie zapachów w aucie.. Aktualnie mam 2 "kręcące się kwiatki" po stronie "żeńskiej" auta.. po 2 str. DR Marcus Ferrari.. na lusterku wstecznym 2 zawieszki, z tyłu na "rączkach do trzymania w podsufitce" po 1-2 zawieszce na stronę w bagażniku choinka wunderbaum .. tak więc jakieś 8-10 "zapachów" w aucie... .... a i tak nie pachnie ;/ przesadzasz nie czujesz to posłuchaj co mówią Ci co wchodza do twojego auta pierwszy raz
Rekomendowane odpowiedzi