alfuta Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 czy ktoś to widział i testował http://www.allegro.pl/item111586887_hit_transmiter_fm_z_usb_odtwarzacz_mp3_gwar_fvat.html warto zawracać sobie tym głowę ? Jakość dźwięku jak z kasetki z kabelkiem czy lepsza ? pzdr
dark79 Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 używalem czegos podobnego przez jakiś czas i co do jakoście to podobna jak byś radia normalnego słuchał w sensie jakiejś stacji z mocnym sygnałem, wg mnie lepiej niż z kasetki bo też miałem i było czuć różnice
ciku Opublikowano 9 Lipca 2006 Opublikowano 9 Lipca 2006 Kolega kupil taki transmiterek do swojego Focus'a ... i problem byl u niego bo dostawal jakiegos dziwnego sprzezenia zwrotnego ... co jakis czas strasznie buczalo (takimi basami) w tle... ale ja wsadzilem do swojej Audzinki i chodzilo jak burza ...SUPER. Sprawdzalismy tez w kilku innych samochodach roznych marek ...rowniez w innych fordach i niegdzie nie bylo problemu. Ja osobiscie sie zastanawiam nad kupnem transmitera... fajny bajerek. Wrzucasz np. na flasha kilkadziesiat MP3 i smigasz sobie samochodzikiem z xtra muza :twisted: Jakosc jest naprawde w pelni zadowalajaca ... no chyba ze jestes audiofilem ale wtedy pewnie juz bys mial w samochodzie sprzet za kilkadziesiat tysiecy pln :mrgreen:
bushi Opublikowano 9 Lipca 2006 Opublikowano 9 Lipca 2006 Panowie napiszcie mi coś o tym transmiterze jak to działa itd. Osobiście pierwszy raz ma do czynienie z czymś takim
ono Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 Transmiter to nadajnik częstotliwości radiowej , twoje radio w samochodzie znajdzie go jak stacje radiową
bushi Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 A nie ma problemów z zakłóceniami jak w radiu?? nie słąbnie sygnał lub przerywany jest dzwięk jak jedzie się pod liniami wysokiego napięcia??? Ono podaj mi swoja opinię na temat tego transmitera czy warto czy nie jaka jest twoja opinia??
ono Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 bushi to całkiem co innego niz normalne radio bo tu masz nadajnik radia w transmiterze a nie ileś kilometrow od samochodu więc nie pownno być problemów.
bushi Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 Dzięki Ono nie miałem do czynienia z czymś takimi dlatego moje wątpliwości.Jezeli jest jak piszesz to kapitalna sparawa posłuchać z pena muzy Wielkie dzięki za wyjaśnienie sprawy
hhacek Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 A nie ma problemów z zakłóceniami jak w radiu?? Są , ja uzywam i trip do ipoda , czasami ogbiera ok , a czasami nie da sie sluchac , w firmowym volvo jest lepiej niz w mojej a4 , wiec w audi jestem skazany na cd , kasety i radio. z T-Żółwiem testowalismy to w polsce w jego audi i tez nie gralo rewelacyjnie.
Gość Keżor Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 mój kumpel miał coś takiego w 206ce i dawało rade na parkingu nawet raz 3 auta grały a jak pojechaliśmy nad wode t wzieliśmy ten transmiter i zwykłe radyjko kuchenne i słuchaliśmy sobie mp3jek
husain Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 a czy Audi concert bedzie współpracował z transmiterem ? ktoś przetestował i sie wypowie na ten temat ?
ykk Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 O masakra ale kotlet.. Czemu mial by nie dzialac..? Skoro odbiera stacje radiowe, to i transmiter bedzie odbierac..
malik Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Odradzam takie rozwiązania. Miałem iTripa do Nano i po 2 tygodniach sprzedałem.
bolkobrody Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 A ja mam transmiter za 30 zeta i działa , niema zakłóceń itd. Nawet jak jechałem z Sylwestra to muzy słuchał kumpel w drugim aucie :th:
OLO_GDA Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 wazne zeby trasnmiter mial plynna regulacje czestotliwosci. bo te co maja do wyboru dwie lub cztery to sa problematyczne jak ta czestotliwosc w jakims rejonie naklada sie na jakeis radio o mocnym sygnel. ja mam regualcje w calym zakresie co 0,1 mhz wiec zawsze sobie znajde jakas wolna czestotlwiosc... a jak sie leci np przez cale niemcy to czesto trzeba przestrajac niestety. ale poza tym to dziala luksusowo... ja go podlaczam pod palmtopa z navi i albo leci muzyczka albo film z dziwekiem na glosniki a w tle zawze komunikaty z navigacji:D
DarkMind Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 czekam az dostane rns-e ale narazie sa problemy z dostepnoscia:/ w autku mam stare radio pioneera w ktorym niedziala cd, mam tez zmieniarke w bagazniku ktora rowniez nie dziala:P i tak jezdze na samym radyjku i z tygodnia na tydzien czekam na rns-e, jazda jest ciezka bo ciagle zmieniam stacje szukajac muzy. chcialem kupic transmiter za ok 80zl, z wyswietlaczem plynna regulacja fm, z kartami pamieci, z wewnetrzna pamiecia itp itd, ale nie chcialem zamawiac i czekac tylko odebrac osobiscie i szybko miec, ale tak sie zlozylo ze ciagle to odkladalem bo szkoda kasy wyrzucac gdy ma byc navi. wczoraj sie wqrzylem pojechalem do saturna i kupilem transmiter, sa tylko przy kasach, wygladaja strasznie tandetnie, kosztuja ok 30zl (na allegro jakies 6zl:P) ma jeden przycisk, cztery pasma do ustawienia, wyglada mniej wiecej tak, tylko moj ma 4 diodki i przycisk i.... dziala bardzo dobrze, podlaczam pod niego moje mp3 i muza leci bez zaklocen, jakosc dobra, nawet basik jest:P jedyny minus to czasem jak sie lekko poruszy to sie wylacza, nie siedzi zbyt dobrze w gniezdzie zapalniczki, ale to trzeba specjalnie tym poruszyc. pomijajac to - dziala bardzo dobrze.
DAWIDBORI Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 ja tez mam fajne urzadzenie bez kabli jedynie troszke szumi narazie z tym jezdze ale zaniedlugo kupuje dvd :]
Rekomendowane odpowiedzi