Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakie felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Wojtas masz swoje wymarzone felgi :mrgreen: Wygladaja za***iście :grin: Ale Allroad jak sie patrzy :razz:

Opublikowano
No Wojtas masz swoje wymarzone felgi :mrgreen: Wygladaja za***iście :grin: Ale Allroad jak sie patrzy :razz:

na wrocławskie drogi jak znalazł :) ale musze przyznać że fele ładnie sie prezentują

Opublikowano

Jutro wrzuce fotki z dnia - bo juz ciemno bylo

Opublikowano

felgi ladniutkie :) przeswit akurat na "polskie drogi", a raczej dziury

choc jak zawiasik wstawisz to bedzie piknie jeszcze bardziej :)

Opublikowano

ładnie wyglądają...no i "allroad look" górą :razz:

jak wrazenia z jazdy :?:

Opublikowano

No wrazenia super, lepiej sie prowadzi, lepiej trzyma sie drogi, troche szumi, i trzeba uwazac na dolach, ale ogolnie ten wzrok ludzi :mrgreen: hehe

Opublikowano

no fele piekne ale zawiecha tez pieknie bedzie cierpiec i do tego szybciej padnie niestety :razz:

Opublikowano

a to ze szumi moze tez byc wina opon... bo mozna kupic opony wyciszone o malym natezeniu halasu :) ale niestety sa drozsze :neutral:

Opublikowano
bo mozna kupic opony wyciszone o malym natezeniu halasu :) ale niestety sa drozsze :neutral:

Wcale nie są droższe.Wszystko zalezy od marki i modelu opony.Opony kierunkowe zazwyczaj są głośne.Możesz trafina na tanią i cichą , a może być , że ta najdroższa będzie głośna jak cholera.Trzeba czytać opinie innych o oponach :wink:

Opublikowano

Ale nie szumi znow az tak strasznie, leciutko , myslalem ze bedzie duzo bardziej.

Opublikowano

hugo a ty kiedy pochwalisz sie tymi nowymo alu??mile widzane foty autka przynajmniej ze 4 :mrgreen:

Opublikowano
hugo a ty kiedy pochwalisz sie tymi nowymo alu??mile widzane foty autka przynajmniej ze 4 :mrgreen:

Najwcześniej w środe :sad: Tydzień czekania bo takie kolejki.Fele czekają , oponki kupiłem Conti Sport Contact 2 225/40/18 :mrgreen:

Jak tylko założe to na pewno wrzuce fotki :wink:

Opublikowano

cały czas myślę jakie kupić... . W wulkanizacji radzili mi "15, ja myślę o "16 a wszędzie słyszę, że "17 super wyglądają. Tylko, że ponoć "17 to dwa razy do roku spawać trzeba (?)

Pozdrawiam

Opublikowano
cały czas myślę jakie kupić... . W wulkanizacji radzili mi "15, ja myślę o "16 a wszędzie słyszę, że "17 super wyglądają. Tylko, że ponoć "17 to dwa razy do roku spawać trzeba (?)

Pozdrawiam

Głupoty gadają z tym spawaniem.Trzeba po prostu bardziej uważać na doły.Dużo zalezy też od opony i twradości felgi.Jak kupisz jakieś badziewia to Ci się pogną na progu zwalniającym.Zakładaj 17" i nie marudź.Raz się żyje :lol:

Opublikowano
  • Autor

Hugo ty to masz zawsze dobre zakonczenie :mrgreen: Kaziu słuchaj sie admina on zawsze ma racje nawet jak uwazasz ze nie ma to patrz punkt 1.

A tak na powaznie miedzy 16" a 15" to nawet róznicy nie zauważysz dlatego jesli juz wydawać kase na aluminum to 17" :!: bo pozniej bedziesz załował

Opublikowano

Jasne ze 17 , tymbardziej ze Ty masz juz "ospojlerowanie" to jak to bedzie wygladalo z 15 .... ;)

Oto nowe fotki z dnia , juz normalnie widac :

http://img82.imageshack.us/img82/8931/s36000578xg.jpg

http://img72.imageshack.us/img72/6444/s36000562fx.jpg

http://img136.imageshack.us/img136/8479/s36000506tp.jpg

I jak ? Wcale nie jak allroad :razz: Mi sie podoba :wink:

Opublikowano
  • Autor

no ładnie ładnie i wcale nie taka terenówka tylko ten kolor na zaciskach jakis mało czerwony a bordowy :razz:

Opublikowano
Hugo ty to masz zawsze dobre zakonczenie :mrgreen:

Bo prawdziwego faceta poznaje się nie po tym jak zaczyna tylko po tym jak kończy :lol::lol::lol:

Dobra koniec OT :wink:

Opublikowano

No widzisz, w rzeczywistosci jest ostry czerwony, a na zdjeciu wyszedl bordowy .... Tak to juz bywa , zdjecie nie oddaje wszystkiego, ale zawiasu nie bede zmienial ( tak mysle ) :mrgreen: