Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Jakie felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi b6, zawieszenie s-line, obecnie smigam na 16" orginalnych felgach ale autko srednio na nich wygląda. Plan jest aby wymienic je na orginalne s-line

452697440

zostaje teraz dylemat 17" czy 18" ?

Opublikowano

ja posiadam 18" bbs rs II.są wyjątkowe ale komfortu brak.mam dodatkowo obniżone auto o 40mm i jutro będę zakładał normalne sprężyny bo mam już dośc takiej jazdy,ale wiadomo że gusta są różne.

Opublikowano

dzieki za info ale od momentu mojego pytania zdazylem juz kupic 17" :wink4:

Opublikowano

ja mam zwykłe stalówki(16'')w swojej b7 (bo na zimę t o szkoda ich niszczyć)ale .. przymierzam się do kupna alusów(17") w zimę bo słyszałem ze można zawsze taniej kupić niż w sezonie:)

Opublikowano

w tej chwili alu 16ori z b6 takie podobne do kołpaków,na wiosne 17cali pewnie s-line,na zime oczywiscie alu,16 ori na których kupiłem auto + nowe opony bfgoodrich.nigdy nie miałem auta na stalówkach zima,to wyglada obrzydliwie :sick3:

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie felg na zime. Mam możliwość nabyc tanie 15" i tu moje pytanie. Jakie powinno byc ET aby bylo wszystko ok. Opona będzie 195/65/15. Auto oczywiscie A4 B7 (2005). Pomijamy tu kwestie wizualne wiec prosze nie pisac ze 15" odpada.

Opublikowano

niestety 15" chyba odpada, bo nie wchodzi do B7 :decayed: (za duże tarcze) jak źle piszę to mnie poprawcie... :mysli:

Opublikowano

Też mi się wydaje ze będą za małe:/niepamiętam w którym wątku to bało ale był juz ten temat poruszany.Przewertuj strony w temacie Felgi i opony tam znajdziesz na bank:)

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Wygląd mają fajny :> Ale niektórzy narzekali że Tomasony to są strasznie delikatne felgi. Zależy jaki chcesz rozmiar tych alu. Bo jak duży to możesz mieć faktycznie problemy na dziurach. Jak już to bym brał 17" :wink4:

Opublikowano

To ja bym wziął na Twoim miejscu te Tomasony. Ale bierz w 17", bo mniejsze to nie bardzo. Jeszcze pokaż autko żeby zobaczyć czy będą pasowały :tongue4:

Opublikowano

Do tego Avancika będą pasowały. Bierz te Tomasony, 17" będą :good:

Opublikowano

Hej koledzy, niewiem czy było już wcześniej, ale co sądzicie o takich bucikach do B5 - czarny sedanik.

http://www.allegro.pl/item465795417_polerowane_nowe_felgi_17_5x112_audi_a4_a5_a6_a8.html

Może ktoś akurat takie ma ? Chetnie zobaczyłbym foty jak sie to prezentuje, bo mi ta felga sie strasznie podoba.

No i odwieczne pytanie. 17 czy 18 ? :D

Wzór ładny, ale ja bym się nie pchał w takie "no name"... :no:

Opublikowano

Felga ładna, na B5 będzie ładnie wyglądać :> Tylko ta cena, zalatuje mi kiepską jakością, może to być plastelina :confused4:

Opublikowano

Hmm.. no fakt :mysli: Moze byc to "plastelina" , a nie warto sie pchac w to tylko dlatego że pieknie wyglada. Sam niewiem... A co mozecie ewentualnie polecic w podobnym guscie z rantem ?