Mike68 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 felgi jak felgi , wpadniesz w dziurę to i 16 rozwalisz ale ja widzę ile osób demontuje sportowe zawiasy z aut i zakładają serie - z tych aut zakupionych za Odrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Uuuu no to widze ze chlopaki zaczynaja na fajnych felgach smigac po kraju No to pokaze wam jakie ja kupilem... Jak wam sie podobaja?? jeszcze jedno pytanie.. czy my wogole mamy jakies naklejki klubowe na autka?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Fajne fele i niezły rancik. A co do naklejek to jak tylko znajde chwile to się nimi zajme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 I mam kolejny problem, dzisiaj dzwonila babka ze nie ma juz tamtych i sa jeszcze jedne o ET 48 ?? Pewnie nie bardzo do A4 ?? Odpiszcie szybko ... [ Dodano: 2006-03-27, 13:08 ] Sprawa dotyczy felg RIAL MONTREAL - 8x17 5x112 ET48 , ale sie wkurzylem , co robic kupowac i robic dystanse czy co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Bez dystansów raczej będzie obcierać , a jak nie to będzie bardzo felga schowana w nadkolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike68 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 I mam kolejny problem, dzisiaj dzwonila babka ze nie ma juz tamtych i sa jeszcze jedne o ET 48 ?? Pewnie nie bardzo do A4 ?? Odpiszcie szybko ... [ Dodano: 2006-03-27, 13:08 ] Sprawa dotyczy felg RIAL MONTREAL - 8x17 5x112 ET48 , ale sie wkurzylem , co robic kupowac i robic dystanse czy co ?? wogóle ich nie robią z mniejszym ET ?? np. 35 ? jak robią to szukaj gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 No niby nie robia, i dystanse podobno mozna zrobic z tarcz hamulcowych i bedzie gralo ? Co o tym myslicie ? i z tymi "dystansami" wyjdzie ET 43 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike68 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 jak z ET 40 wchodzi 17'' bez to może pierw sprawdż - moze nie będa konieczne a jak co to tylko parę dyszek wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Juz zmienilem zamowienie , tamtych nie ma, po roznych dylematach zamowilem RIAL MONTREAL + dystanse - 8x17 5x112 ET48 , rowniez 2 tyg oczekiwania az z niemiec przyjda i fotka : :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike68 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 no i po kłopocie , mówię Ci że czym więcej się szuka tym jest większa niepewność i metlik w głowie - ja teraz ważyłem jedną 17'' i kurcze - wazy 11 kilo dodać szerszą gumę do tego to jedno koło będzie cięższe od serii o 10 kilo - nieżle zmuli auto pewnie. Jak już przy kółkach jesteśmy to zapytam ile nabijacie powietrza w takie opony jak 225/45/17?? mam avanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 no , tylko ze ty masz 1,8T , to pewnie roznicy nie odczujesz A ja na 1,6 to raczej napewno odczuje :mrgreen: ale co zrobic na stalówkach nie bede jezdzil w sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike68 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 no , tylko ze ty masz 1,8T , to pewnie roznicy nie odczujesz A ja na 1,6 to raczej napewno odczuje :mrgreen: ale co zrobic na stalówkach nie bede jezdzil w sezonie może przestanie mi targać asfalt na trzecim biegu :mrgreen: mam 190KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 hehe , to pozycz z 30 Niezle autko .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike68 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 odbiegamy od tematu , no nic - lecę pakować fele do kufra bo musze w dwóch zmienić - swoim i żony , narazie w zone autku bo do mojego musze się odpowiednio ubrać / na czarno :mrgreen: / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Wojtas jakie dystanse zamówiłes?? I ile Cię będą kosztować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Hej, tzn jakie to ja sam niewiem , ten koles ma firme sie zna dobrze i powiedzial ze robia dystanse z tarcz hamulcowych do a4 albo VW i w sumie 50 zł zobaczymy co to jest ... Dystanse mozna spokojnie zrobic ze starych tarcz hamulcowych odpowiednich do modelu samochodu, obcina sie je do wielkosci "normalnych" dystansow, cena mala a i wytrzymalosc dobra bo to z oryginalnych czesci Mam fajna stronke - mozna zobaczyc jak bedzie autko wygladalo na wymarzonych felgach :mrgreen: http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/goodyear/fr_auswahl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike68 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 tą stronkę to już chyba wszyscy znają , jutro u mnie w realu z rana to się okaze jak a dzisiaj zmieniałem w aucie żony / megane grand - też auto tylko inaczej :mrgreen: / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 No ja w sumie dobrze 2 tygodnie to akurat sie pogoda ustabilizuje i troche dziur połatają, daj fotki jak bedziesz mogl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alchemik Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Witam, w lato latam na 17" oettingera, oponki Dunlop SP SPORT 9000 235/45/17, w zimie stalowki 195/55/15. Jezdzi sie calkiem dobrze, czasami pojawiaja sie male problemy z trakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Zawias oryginalny czy cos robione ? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi