Armi Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Te pierwsze są w sam raz do starego golfa. Drugie - plastelina i wzór za mały na 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanson1982 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 drugie by na moim fajnie wyglądały ale bez tej czerwonej obwódki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosse88 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 wlasnie ta czerwona obwodka daje najwiecej uroku, uwazam ze te drugie sa fajne np do czarnego auta i rozmiar min 18 i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanson1982 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 wlasnie ta czerwona obwodka daje najwiecej uroku, uwazam ze te drugie sa fajne np do czarnego auta i rozmiar min 18 i jest zgadzam się że ładnie to wygląda w takim zestawie, ale troszkę jest już to oklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Chłopoki z LRY mnie śledzą :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 11:05_________________________________________________ Dopisany: 06 Maj 2010, 13:56_________________________________________________te są ładne [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 13:59_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Paput to juz moje stare bedą lepiej sie prezentowały w starym kondonie B5 a te co pokazłeś to nie do Audi bo zrobisz niezłą taczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Paput to juz moje stare bedą lepiej sie prezentowały w starym kondonie B5 a te co pokazłeś to nie do Audi bo zrobisz niezłą taczke mi się podobają tyle że to chinszczyzna jakie są ciekawe ori 16"? są takie?[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 14:26_________________________________________________ wejdzie na nie oponka 205/55/16? fele mają Producent: Dotz Kod producenta: OMUP8BP35 Model: Mugello Kolor: Black/polished Rozmiar felgi: 7x16 Rozstaw otworów: 5x112 Odsadzenie (ET): 35 przy et 35 będą równo z nadkolem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Gdzie felgi z rantem do opon 16 Przecież to będzie wyglądać jak 14. ET35 jest równo z nadkolem. Ostatnia felga może i ładna tylko, że to 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Gdzie felgi z rantem do opon 16 Przecież to będzie wyglądać jak 14. ET35 jest równo z nadkolem. Ostatnia felga może i ładna tylko, że to 19. 15 CALI kolego nie mów że głupio wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Mam pytanie zastanawiam sie nad kupnem alu 16" firmy TOORA sa to pewne orginalne felgi tej firmy. one chyba mam 66 mm otwory centrujacego a nie wiem jaki ma moja Audi a nie posiadam zadnych przyrzadów zeby to sprawdzic. prosiłbym o jakas podpowiedz. No chyba ze ktos z kolegów ma felgi do sprzedania bo jestem własnie na kupnie. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Mam pytanie zastanawiam sie nad kupnem alu 16" firmy TOORA sa to pewne orginalne felgi tej firmy. one chyba mam 66 mm otwory centrujacego a nie wiem jaki ma moja Audi a nie posiadam zadnych przyrzadów zeby to sprawdzic. prosiłbym o jakas podpowiedz. No chyba ze ktos z kolegów ma felgi do sprzedania bo jestem własnie na kupnie. dzieki 57mm w audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 15 CALI kolego nie mów że głupio wygląda kolego zobacz sobie na rozmiar opony i przemyśl jeszcze raz to napisałeś 15" pewnie, że jest ok ale np do "Sejczento" w A4 było by znacznie więcej gumy... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 15 CALI kolego nie mów że głupio wygląda kolego zobacz sobie na rozmiar opony i przemyśl jeszcze raz to napisałeś 15" pewnie, że jest ok ale np do "Sejczento" w A4 było by znacznie więcej gumy... :gwizdanie: 195 sam miałem w audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Gdzie felgi z rantem do opon 16 Przecież to będzie wyglądać jak 14. ET35 jest równo z nadkolem. Ostatnia felga może i ładna tylko, że to 19. 15 CALI kolego nie mów że głupio wygląda Mówiłem o górnym zdjęciu. Każda felga z rantem wydaje się być optycznie mniejsza niż jest w rzeczywistości. A im rozmiar felgi mniejszy typu 15,16 i tym ta felga wydaje się jeszcze mniejsza. Felga z rantem dobrze wygląda jak ma 18-19 cali. Poza tym felga, która ładnie wygląda na małym golfie nie zawsze (a raczej zwykle) wygląda źle na dużej kobyle typu a4 a w szczególności kombi. Chociaż nie powiem, wzór sam w sobie jest ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanson1982 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 A4 to kobyła ?? :polew: kurcze ja mam odczucie maleńkości i to w Avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 A4 to kobyła ?? :polew: kurcze ja mam odczucie maleńkości i to w Avancie ja też chyba że spojrzę w tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 W porównaniu do golfa czy innej popierdółki to krowa - szczególnie avanty :> Hanson, wyjaśnij koledze że najładniejsze 16 do a4 to oryginały - takie jak Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 195 sam miałem w audi nie chce mi się dyskutować, ale radzę poczytać co oznacza 195, co 45, bo co 15 chyba już wiesz... :gwizdanie: E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 W porównaniu do golfa czy innej popierdółki to krowa - szczególnie avanty :> Hanson, wyjaśnij koledze że najładniejsze 16 do a4 to oryginały - takie jak Twoje ee tam pietolisz [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 18:02_________________________________________________ 195 sam miałem w audi nie chce mi się dyskutować, ale radzę poczytać co oznacza 195, co 45, bo co 15 chyba już wiesz... :gwizdanie: E 45 profil opony 195 szerokość nie jestem takie głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 ee tam pietolisz [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 18:02_________________________________________________ 195 sam miałem w audi nie chce mi się dyskutować, ale radzę poczytać co oznacza 195, co 45, bo co 15 chyba już wiesz... :gwizdanie: E 45 profil opony 195 szerokość nie jestem takie głupi A jaki jest wniosek? Tego właśnie nie wiesz :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 18:16_________________________________________________Podpowiem, na zdjęciu 15 jest profil 45. A Ty masz 16 z profilem 55. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi