Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Jakie felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wiedziałem akurat[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 18:35_________________________________________________ciągle krytyka idę płakać ;( :no:

Opublikowano

Nie płacz tylko się ogarnij :good:

Opublikowano

W porównaniu do golfa czy innej popierdółki to krowa - szczególnie avanty :>

Hanson, wyjaśnij koledze że najładniejsze 16 do a4 to oryginały - takie jak Twoje :evil:

:good:

PS.

Oznaczenia:

195 - prędkość max

45 - ciśnienie w oponie

15r - min promień skrętu samochodu

:mysli: chyba że coś przekręciłem

Opublikowano

W porównaniu do golfa czy innej popierdółki to krowa - szczególnie avanty :>

Hanson, wyjaśnij koledze że najładniejsze 16 do a4 to oryginały - takie jak Twoje :evil:

:good:

PS.

Oznaczenia:

195 - prędkość max

45 - ciśnienie w oponie

15r - min promień skrętu samochodu

:mysli: chyba że coś przekręciłem

Mam nadzieję, że to jedynie niesmaczny żart z twojej strony :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

witam , przymierzam sie do kupna felg 17 calowych co myslicie o takich felgach i jaki to model ?

original_17_audi_fajne.jpg

i co myslicie o takich felgach ? http://moto.allegro.pl/067-17-5x112-audi-felgi-a4-a6-a8-s4-s6-allroad-i1388827417.html

te pierwsze można znaleść w oryginale i są :good: , te z linku to jakiś sit :thumbdown:

Opublikowano

witam , przymierzam sie do kupna felg 17 calowych co myslicie o takich felgach i jaki to model ?

i co myslicie o takich felgach ? http://moto.allegro.pl/067-17-5x112-audi-felgi-a4-a6-a8-s4-s6-allroad-i1388827417.html

te pierwsze można znaleść w oryginale i są :good: , te z linku to jakiś sit :thumbdown:

a jak sie nazywaja dokladnie jaki to model ?

wogule mozecie cos zaproponowac tak do 1500 zl z felg 17 cali zeby bylo mocne ,moga byc uzywki ?

Opublikowano

Jakie felgi do czarnej B6 w s-line + Air ride Panowie?

Opublikowano

Jakie felgi do czarnej B6 w s-line + Air ride Panowie?

min 19", a najlepiej 20", a wzór taki który ci się podoba

Panowie jak myślicie jak by wyglądało i czy upchnę to do B7 by nie szorowało ??

http://allegro.pl/bbs-lm-18x8-5-5x112-salonowe-cult-i2067694457.html

spokojnie, a nawet i jeszcze dystanse się przydadzą

Opublikowano

Felgi od BMW do a4?? Dont think so... Bynajmniej te mi się nie podobają :gwizdanie:

Opublikowano

Aaa sorry, nie zajarzyłem, mi bardziej chodzi o kształt, kolor już wiem jaki będzie :hi:

Opublikowano

A co sądzicie koledzy o takich felgach? Przymierzam się na wiosnę do 18".

18" RS 5x112 AUDI A5 A7 A8 2012 Q5 A4 ALLROAD (2664261644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do niedawna chciałem kupić takie jak z RS4 18" AUDI RS4 GRAFIT 5x112 A3 A4 A6 TT GERMANY (2641233285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale kilka tygodni temu widziałem takie jak z pierwszego linka na Audi RS6, które stało pod ASO w Warszawie i bardzo mi się podobało to jak na nich wygląda. Nie wiem czy to kwestia tego, że RS6 pięknie wygląda czy rzeczywiście to te felgi. :)

Mam Avanta w kolorze "prawie czarnym". ;) Tzn. na pierwszy rzut oka wygląda na czarny ale jak się z bliska człowiek przyjrzy to jest to bardzo, bardzo ciemna "śliwka węgierka". :)

Opublikowano

oba wzory piękne, tylko ciekawe jak ich wytrzymałość?, jeśli masz kasę szukaj ori

Opublikowano

Niby niemieckie ale kto to wie czy się nie będą gięły? ;) Może ktoś ma takie?