Rafal1988Lodz Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Podoba mi sie wnetrze.Carbon sam zakladales czy jakis warsztat? I jak koszt jesli mozna wiedziec.
Szymoonk Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 mega plus za Carbon :shocked: :good: duży minus za oszpecone radio
Nowak_zg Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 nie dziwne ze w przyzwoitych pieniadzach bo to nie jest ori carbon .... ori carbon z rs4 ma zolta nic ori carbon z s4 ma niebieska nic a ty nie masz zadnej nici ... wiec jest to dobrze wykonana samorobka co z reszta mozna tez poznac bo nie masz znaczka quattro na listwie przed pasazerem[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 21:59_________________________________________________ <-- tutaj widac o co chodzi ( wiem ze to nie carbon z s4 ani rs4 ) ale widac niebieska nitke w przeplocie wlasnie taka nitke ma carbon z s4 b5 a zolta nitke ma carbon z rs4 b5
suhy Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Nowak ma rację Właśnie miałem pytać odnośnie tego karbonu:) A ogólnie Audiczka porządna;))
topor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ... bo carbon byl pewnie nalozony na stare listwy, wiedz niedziwota ze byl numer;) wiec tak jak nowak napisal, ori to to nie jest.... nie mniej jednak bardzo ladnie wyszlo.
suhy Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Słuchaj akurat Nowak ma rację z tymi nićmi;) Zwróć na to uwagę i tyle;) Ori to nie jest na 100% Ale wygląda obiecująco;)[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 22:39_________________________________________________ nie dziwne ze w przyzwoitych pieniadzach bo to nie jest ori carbon .... ori carbon z rs4 ma zolta nic ori carbon z s4 ma niebieska nic a ty nie masz zadnej nici ... wiec jest to dobrze wykonana samorobka co z reszta mozna tez poznac bo nie masz znaczka quattro na listwie przed pasazerem[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 21:59_________________________________________________ <-- tutaj widac o co chodzi ( wiem ze to nie carbon z s4 ani rs4 ) ale widac niebieska nitke w przeplocie wlasnie taka nitke ma carbon z s4 b5 a zolta nitke ma carbon z rs4 b5 jak nie jestes czegos pewien to nie opowiadaj bzdur, tak sie sklada ze jezdzilem "eska" ktora znajomy kupil a salonie w us i jakos nie miala ani zoltej ani niebiejskiej nitki.... ponadto nie mam zamiaru przeprowadzac dochodzenia; listwy maja nr vag i logo audi, sa carbonowe i zaje...scie wygladaja, wiec guzik mnie obchodzi czy maja niebieska zolta czy rozowa nitke... Sorka że to powiem ale wątpie w to czy zwracałeś akurat wtedy uwagę na kolor nici...
aju Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Sorka że to powiem ale wątpie w to czy zwracałeś akurat wtedy uwagę na kolor nici... to samo pomyślałem Auto fajne jak na sedana, tylko radio spaprane w maks
wojtas-audi Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ale masz ch**owe ramki rejestracyjne :polew: Pora zmienic bo juz nie aktualne ?? :laghing2:
Olaf Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no no piekny egzemplarz ! witamy na forum i bez awaryjnosci
dziadek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autko super tylko wywal naklejki S-line bo obciach i wiocha w B5 :gwizdanie: Spokojnego użytkowania.
Nowak_zg Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie dziwne ze w przyzwoitych pieniadzach bo to nie jest ori carbon .... ori carbon z rs4 ma zolta nic ori carbon z s4 ma niebieska nic a ty nie masz zadnej nici ... wiec jest to dobrze wykonana samorobka co z reszta mozna tez poznac bo nie masz znaczka quattro na listwie przed pasazerem[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 21:59_________________________________________________ <-- tutaj widac o co chodzi ( wiem ze to nie carbon z s4 ani rs4 ) ale widac niebieska nitke w przeplocie wlasnie taka nitke ma carbon z s4 b5 a zolta nitke ma carbon z rs4 b5 jak nie jestes czegos pewien to nie opowiadaj bzdur, tak sie sklada ze jezdzilem "eska" ktora znajomy kupil a salonie w us i jakos nie miala ani zoltej ani niebiejskiej nitki.... ponadto nie mam zamiaru przeprowadzac dochodzenia; listwy maja nr vag i logo audi, sa carbonowe i zaje...scie wygladaja, wiec guzik mnie obchodzi czy maja niebieska zolta czy rozowa nitke... kolego super ze jezdiles eska ... ale skoro ona tez nie miala nitek niebieskich w przeplocie to tez nie byl ori carbon ( chociaz mysle ze miala a ty na to nie zwrociles uwagi ) a listwy maja numer dlatego ze ktos nalozyl carbon na zwykle ori listwy ( topor to juz wyjasnil ) i jestem tego pewien co pisalem i nie opowiadalem bzdur a jedynie cie uswiadomilem ze ta super cena nie wziela sie z nikad wiec bzdura tutaj jest to co napisales w pierwszym poscie a juz zmieniles "carbon rs4" a teraz juz jest "Carbon" wiec nie pisz do mnie ze opowiadam bzdury ... po prostu ci napisalem co masz w aucie naprawde. chyba lepiej wiedziec niz zyc w przekonaniu ze ma sie ori carbon. podsumowujac nitka niebieska w przeplocie - s4 nitka zolta w przeplocie - rs4 brak nitki w przeplocie - samorobka
Filemonl Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 folia aluminiowa obok radia kuje w oczy :gwizdanie: generalnie b fajne autko
pablo_ua4 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Panowie co wy się tak czepiacie tego karbonu może nie jest ori ale ważne że zaj....cie wygląda autko super bezawaryjności życzę
Nowak_zg Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nikt sie nie czepia karbonu.... napisalem tylko ze to nie ori ( bo kolega w pierwszym poscie napisal ze ma carbon z rs4 ) po prostu wyprowadzilem go z bledu.... chyba lepiej zeby wiedzial niz zyl w nieswiadomosci nie napisalem ze wyglada zle wrecz przeciwnie napisalem ze jak na samorobke to wyglada dobrze nastepnym razem czytajcie ze zrozumieniem...
Rekomendowane odpowiedzi