Opublikowano 16 Lipca 201015 l Fly myślę nad 2,5 Q polecasz czy dać sobie spokój biorąc pod uwagę Twoje przejścia?
Opublikowano 16 Lipca 201015 l Autor Ja nie mialem wiekszych przejsc oprocz wymiany turbiny i sprzegla. To, ze padla pompa wody, to niestety zasluga jakosci produktow firmy SKF...
Opublikowano 16 Lipca 201015 l Fly myślę nad 2,5 Q polecasz czy dać sobie spokój biorąc pod uwagę Twoje przejścia? Kupuj kolego ale 2004r
Opublikowano 16 Lipca 201015 l Fly myślę nad 2,5 Q polecasz czy dać sobie spokój biorąc pod uwagę Twoje przejścia? Kupuj kolego ale 2004r jakaś modyfikacja była?
Opublikowano 16 Lipca 201015 l Fly myślę nad 2,5 Q polecasz czy dać sobie spokój biorąc pod uwagę Twoje przejścia? Kupuj kolego ale 2004r jakaś modyfikacja była? 800 000 stron na forum o tym było , poszukaj poza tym może nie w tym temacie bo się FLY wkur
Opublikowano 16 Lipca 201015 l Michu coś późno zapisałeś się na letni Ale nie ma co, jeśli zdąrzysz zakończyć obecny projekt to nieźle namieszasz
Opublikowano 16 Lipca 201015 l Nie wykluczam, ze z czasem pojawi sie LPG... czytam caly czas o tym i czytam o LPG w BiT. Skoro RS4, Cayenne Turbo i inne pociski jezdza :gwizdanie: www.egp.pl tez bede u nich zmieniał reduktor i wtryski , rzeczowy facet Bardzo ..powiedzieli mi za instalację 3 000 zł , a taką samą założyłem za 2300 zł Koleś do corvetty zakładał to do BiT też założy..z tego co podawał mi cenę w zimie to 2800 - 3000 zł :gwizdanie:
Opublikowano 16 Lipca 201015 l założyć to pryszcz wystroić lpg to jest najważniejsze, nie każdy Heniek co poprawnie zainstaluje także poprawnie wystroi :gwizdanie:
Opublikowano 16 Lipca 201015 l nie każdy Heniek co poprawnie zainstaluje także poprawnie wystroi :gwizdanie Nie każdy Heniek instaluje LPG do poważnych wozów i daje na to gwarancję :gwizdanie:
Opublikowano 16 Lipca 201015 l lpg ? powaznie ? to już lepiej było zostawić diesla i kupić popierdólke do latania
Opublikowano 16 Lipca 201015 l Bardzo ..powiedzieli mi za instalację 3 000 zł , a taką samą założyłem za 2300 zł tak , tylko ja mam instalacje/sterownik p.t. ELIZA - słyszałeś o czymś takim ??? bo ja nie , Nowotczyński z Mławy tez nie za bardzo chciał sie tym bawić , a gość przez telefon powiedział ze nie ma problemu i do tego sterownika wymieni wtryski/reduktor i wystroi , wole dołożyć 200-300 ale mieć dobrze zestrojone zeby mi tłoki nie popłyneły lub coś w tym stylu. jak byłem teraz shamować parówe to miałem na lpg ubogą mieszanke = większa temperatura w komorze spalania a to niedobrze lpg ? powaznie ? to już lepiej było zostawić diesla i kupić popierdólke do latania dlaczego ?? dlatego ze bedzie na lpg jeździł o połowe taniej ??? czy dlatego....bo gaz to zło......????? czy dlatego że....... ach nieważne , gaz to zło rozpierdalaja mnie takie texty...
Opublikowano 16 Lipca 201015 l ja jak miałem gaz w Malaczu to sam ustawiałem dawajcie do mnie Pewnie śrubokrętem :polew: FLY odeślij mu ese i kup płaską śrubałkę
Opublikowano 16 Lipca 201015 l Autor To, czy bedzie LPG, czy nie - czas pokaze. Mam 7-letnie auto z przebiegiem prawie 300k km, ktore bedzie mala rzezba, jakos nie przeszkadza mi, ze bedzie zasuwalo na podtlenku [jesli do tego dojdzie]. Bedzie (?) szybko, tanio, komfortowo... jasne, ze moglbym kupic cos do upalania... ale ja nie mam czasu i parcia do auta na tor, czy jakies pojezdzawki. Gdyby to bylo nowe auto, to nawet nie myslalbym o gazie. Wiele allroadow 2.7, czy eSek zapina na LPG bezproblemowo. ja jak miałem gaz w Malaczu to sam ustawiałem dawajcie do mnie Dajesz Grzechu
Opublikowano 16 Lipca 201015 l nie każdy Heniek co poprawnie zainstaluje także poprawnie wystroi :gwizdanie Nie każdy Heniek instaluje LPG do poważnych wozów i daje na to gwarancję :gwizdanie: nie każdy Heniek ma tytuł Mistrza Polski na 1/4 mili w aucie śmigającym na zawodach wyłącznie na LPG...