Opublikowano 20 Września 201015 l A tu pare aktualnych fotek mojego kibla robionych komorka... jak skoncze co mam skonczyc, to bedzie lepsza sesja. W garazu slabe swiatlo. Fajnie,że nie widać co w nim siedzi,wielu się natnie na ten niepozorny wygląd. ładna fela,ale tył dość mocno schowany
Opublikowano 20 Września 201015 l Autor do tej feli ja bym listwy w kolor psiknął Coraz czesciej o tym mysle :gwizdanie: ...ale hamuje mnie fakt, ze kolor bedzie niestety odroznial [drzwi i listwa pod innym katem].
Opublikowano 20 Września 201015 l Autor Do kompletu mam relingi w polysku [na zdjeciach mat]... zobaczymy jak to sie bedzie komponowac. Jak tak sobie, to wyleca
Opublikowano 20 Września 201015 l do tej feli ja bym listwy w kolor psiknął Coraz czesciej o tym mysle :gwizdanie: ...ale hamuje mnie fakt, ze kolor bedzie niestety odroznial [drzwi i listwa pod innym katem]. ale u góry drzwi też masz inny kąt. powinno się dobrze komponować bo teraz psują efekt jak dla mnie [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 22:37_________________________________________________ Do kompletu mam relingi w polysku [na zdjeciach mat]... zobaczymy jak to sie bedzie komponowac. Jak tak sobie, to wyleca będzie kupa bo ramki drzwi są w macie :gwizdanie:
Opublikowano 20 Września 201015 l Autor Mam 2 listwy na drzwiach do lakierowania i jedna obudowe lusterka... wiec jak sie za to wezme, to na 90% pomaluje i listwy S4 w kolor.
Opublikowano 20 Września 201015 l nie myślałeś o delikatnej ściemie szyb i wyjmij lotkę z pod pościeli, bo dużo zmienia
Opublikowano 20 Września 201015 l Moim zdaniem poprzednie felgi (patrz ich kolor) o wiele lepiej komponowaly sie z caloscia...wiec teraz albo listwy w kolor albo felgi na kolor taki jak mialy fele rs4
Opublikowano 20 Września 201015 l Jak dla mnie Avus III jest idealny do B6 Fly przemyśl to jeszcze, czy jazda z dystansem aż taka zła? dobry dystans wsadzisz i chyba nie powinno być problema Ostatecznie jeśli aż tak bardzo Cię to boli, to mogę się zamienić z Tobą na mojego Avusa et35 17''
Opublikowano 21 Września 201015 l ...ale hamuje mnie fakt, ze kolor bedzie niestety odroznial [drzwi i listwa pod innym katem]. no napewno mniej sie bedzie odróżnial po malowaniu niz teraz
Opublikowano 21 Września 201015 l Autor Adam ( AW69 ) smiga na dystansach po 300 km/h i zyje No ta... ale u mnie po zalozeniu dystansu fela bedzie na rowni z blotnikiem, co oznacza tarcie na dolkach. U niego ladnie sie chowaja w nadkole, wiec nie ma tego problemu [widzialem na zywo].
Opublikowano 21 Września 201015 l Adam ( AW69 ) smiga na dystansach po 300 km/h i zyje No ta... ale u mnie po zalozeniu dystansu fela bedzie na rowni z blotnikiem, co oznacza tarcie na dolkach. U niego ladnie sie chowaja w nadkole, wiec nie ma tego problemu [widzialem na zywo]. Michał to kwestia dobrego ustawienia zbieżności i geometrii a przede wszystkim pochylenia kół. Ja mam u siebie et34 i oponki 235x40x18 ładnie się chowają w nadkolach, tylko wszystko zostało na nowo poustawiane w dobrej stacji diagnostycznej. Może będzie trzeba się pobawić trochę z ławą, a przy tym wymienić śruby mimośrodowe ławy w części przedniej i tylnej, ale warto. Przy obciążonym aucie nic nie trze u mnie, koła jeszcze się ładnie chowają i oponki równomiernie ścierają. Tylko trzeba dopilnować aby diagnosta dobrze wpisał w kompie typ zawieszenia zanim zacznie ustawiać auto. Ja miałem ustawione dla S4 lub A4 nie pamiętam już ale na bank była opcja wyboru rodzaju zawieszenia między 1BA lub 1BE/1BV. Tak wygląda ET34 u mnie:
Opublikowano 21 Września 201015 l Autor Faktycznie to ET34 wyglada u Ciebie "inaczej". Tak, czy siak wleca dystanse na dniach. Potem pobawie sie w ustawienia, o ktorych piszesz. Thx.
Opublikowano 21 Września 201015 l Flyer a jak to jest z dystansami w przypadku Quattro trzeba założyć jednakowe na 4 koła
Opublikowano 21 Września 201015 l Flyer a jak to jest z dystansami w przypadku Quattro trzeba założyć jednakowe na 4 koła U mnie są wszystkie cztery sztuki H&R 20mm z pierścieniem centrującym, na feldze et54