Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:kox: :kox: wyglądają na 19 cali :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A tu pare aktualnych fotek mojego kibla robionych komorka... jak skoncze co mam skonczyc, to bedzie lepsza sesja.

SNC01157.jpg

SNC01158.jpg

W garazu slabe swiatlo.

SNC01160.jpg

SNC01161.jpg

Fajnie,że nie widać co w nim siedzi,wielu się natnie na ten niepozorny wygląd. :good:

ładna fela,ale tył dość mocno schowany :mysli:

Opublikowano

do tej feli ja bym listwy w kolor psiknął :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Coraz czesciej o tym mysle :gwizdanie:

...ale hamuje mnie fakt, ze kolor bedzie niestety odroznial [drzwi i listwa pod innym katem].

Opublikowano

wyglada kox :cool1:

Opublikowano

bardzo się świecą te listwy :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Do kompletu mam relingi w polysku [na zdjeciach mat]... zobaczymy jak to sie bedzie komponowac.

Jak tak sobie, to wyleca :cool1:

Opublikowano

Coraz czesciej o tym mysle :gwizdanie:

...ale hamuje mnie fakt, ze kolor bedzie niestety odroznial [drzwi i listwa pod innym katem].

ale u góry drzwi też masz inny kąt. powinno się dobrze komponować :przebiegly:

bo teraz psują efekt jak dla mnie :cool1:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 22:37_________________________________________________

Do kompletu mam relingi w polysku [na zdjeciach mat]... zobaczymy jak to sie bedzie komponowac.

Jak tak sobie, to wyleca :cool1:

będzie kupa bo ramki drzwi są w macie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Mam 2 listwy na drzwiach do lakierowania i jedna obudowe lusterka... wiec jak sie za to wezme, to na 90% pomaluje i listwy S4 w kolor.

Opublikowano

nie myślałeś o delikatnej ściemie szyb :mysli:

i wyjmij lotkę z pod pościeli, bo dużo zmienia :kox:

Opublikowano

Moim zdaniem poprzednie felgi (patrz ich kolor) o wiele lepiej komponowaly sie z caloscia...wiec teraz albo listwy w kolor albo felgi na kolor taki jak mialy fele rs4 :kox:

Opublikowano

Jak dla mnie Avus III jest idealny do B6 :) Fly przemyśl to jeszcze, czy jazda z dystansem aż taka zła? dobry dystans wsadzisz i chyba nie powinno być problema :) Ostatecznie jeśli aż tak bardzo Cię to boli, to mogę się zamienić z Tobą na mojego Avusa et35 17'' :decayed:

Opublikowano

Adam ( AW69 ) smiga na dystansach po 300 km/h i zyje :P:decayed:

Opublikowano

no napewno mniej sie bedzie odróżnial po malowaniu niz teraz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No ta... ale u mnie po zalozeniu dystansu fela bedzie na rowni z blotnikiem, co oznacza tarcie na dolkach.

U niego ladnie sie chowaja w nadkole, wiec nie ma tego problemu [widzialem na zywo].

Opublikowano

No ta... ale u mnie po zalozeniu dystansu fela bedzie na rowni z blotnikiem, co oznacza tarcie na dolkach.

U niego ladnie sie chowaja w nadkole, wiec nie ma tego problemu [widzialem na zywo].

Michał to kwestia dobrego ustawienia zbieżności i geometrii a przede wszystkim pochylenia kół. Ja mam u siebie et34 i oponki 235x40x18 ładnie się chowają w nadkolach, tylko wszystko zostało na nowo poustawiane w dobrej stacji diagnostycznej. Może będzie trzeba się pobawić trochę z ławą, a przy tym wymienić śruby mimośrodowe ławy w części przedniej i tylnej, ale warto. Przy obciążonym aucie nic nie trze u mnie, koła jeszcze się ładnie chowają i oponki równomiernie ścierają. Tylko trzeba dopilnować aby diagnosta dobrze wpisał w kompie typ zawieszenia zanim zacznie ustawiać auto. Ja miałem ustawione dla S4 lub A4 nie pamiętam już ale na bank była opcja wyboru rodzaju zawieszenia między 1BA lub 1BE/1BV.

Tak wygląda ET34 u mnie:

IeCV9.jpgIeKoA.jpgIf0RA.jpgIf3lJ.jpgIfdki.jpg

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie to ET34 wyglada u Ciebie "inaczej".

Tak, czy siak wleca dystanse na dniach. Potem pobawie sie w ustawienia, o ktorych piszesz. Thx.

Opublikowano

Flyer a jak to jest z dystansami w przypadku Quattro :mysli: trzeba założyć jednakowe na 4 koła :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Wypadaloby... ale nie jest to konieczne.

Opublikowano

Flyer a jak to jest z dystansami w przypadku Quattro :mysli: trzeba założyć jednakowe na 4 koła :mysli:

U mnie są wszystkie cztery sztuki H&R 20mm z pierścieniem centrującym, na feldze et54 :wink4: