Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Globalne ocieplenie nadciąga więc bez klimy nie da rady Też bym ją zostawił.
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Autor Nie no panowie, skad w ogole pomysl auta bez klimy? Zrobie sesje niebawem, jak tylko skoncze pare bzdetów w aucie. Dzis auto zacznie jezdzic i od razu jedzie do kolejnego doktora... na FMIC, nowe koncowki wydechu, wywalenie tlumika srodkowego
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Nie no panowie, skad w ogole pomysl auta bez klimy? Zrobie sesje niebawem, jak tylko skoncze pare bzdetów w aucie. na przykład letnie opony :gwizdanie:
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Autor Nie no panowie, skad w ogole pomysl auta bez klimy? Zrobie sesje niebawem, jak tylko skoncze pare bzdetów w aucie. na przykład letnie opony :gwizdanie: leza i sie kurza :gwizdanie: tylko nie moge namierzyc odpowiednich felg.
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Autor co za koorva niefart ostatnio ! (mialem jechac dzis) - rdzenia nie przyslali, bo im zabraklo miejsca w paczce :wallbash:
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l nowe koncowki wydechu Jak to się przekłada na moc ? Nie no panowie, skad w ogole pomysl auta bez klimy? Zrobie sesje niebawem, jak tylko skoncze pare bzdetów w aucie. na przykład letnie opony :gwizdanie: leza i sie kurza :gwizdanie: tylko nie moge namierzyc odpowiednich felg. Ty a te Twoje 18 letnie będziesz opychał ? Spawane już były i prostowane czy dziewice ?
Opublikowano 14 Czerwca 201115 l Autor Jak to się przekłada na moc ? ogien z doopy bedzie Ty a te Twoje 18 letnie będziesz opychał ? Spawane już były i prostowane czy dziewice ? nie... zostaja - dziewice nie sa, prostowane byly, ale nie spawane na szczescie ta aukcja, co ostatnio wkleiles - kupowalem te kola od tego samego typa... prostuja je maszynowo, musialem poprawiac ----- Pawel podeslal mi fotke... rdzen w koncu dojechal, po weekendzie powinno smigac
Opublikowano 14 Czerwca 201115 l Pawel podeslal mi fotke... rdzen w koncu dojechal, po weekendzie powinno smigac To do FMIC'a czy klimy?
Opublikowano 15 Czerwca 201115 l Autor do powietrza w oponach [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 22:26_________________________________________________I moj watek wrocil... Mam wreszcie klime w aucie
Opublikowano 16 Czerwca 201115 l ile po tym swapie waży Twój samochód? waga sie chyba dużo nie ruszyła , wcześniej tez siedziała V-ka tylko w gnoju
Opublikowano 16 Czerwca 201115 l Autor ile po tym swapie waży Twój samochód? pewnie ponad 1700kg, zbieram sie od roku zeby go zwazyc...
Opublikowano 16 Czerwca 201115 l ile po tym swapie waży Twój samochód? pewnie ponad 1700kg, zbieram sie od roku zeby go zwazyc... Podjedź tu: http://www.konauto.pl/index1.html zważą za free Mają też ścieżkę dającą możliwość sprawdzenia hamulców w quattro. Drugi czy trzeci raz już tam przegląd roczny robiłem
Opublikowano 16 Czerwca 201115 l Mają też ścieżkę dającą możliwość sprawdzenia hamulców w quattro. :polew: :polew: :polew: :polew: a na czym polega róznica vs. FWD ?????
Opublikowano 16 Czerwca 201115 l Autor Nie robcie mi offtopu Bryka pojechala na FMIC, wywalenie srodkowego, w niedziele prawdopodobnie odbior - po drodze byly 2 kille z Cayenne S i nie wiem... albo bylo cos z nim nie tak, albo ogolnie toto nie jedzie mimo 385PS, bo z miejsca dostal baty (kilka dlugosci do 150kmh), a z rolki mialem ciut ciezej, ale to byl raptem 2 i 3 bieg, wiec tez slabe porownanie.