Opublikowano 3 Kwietnia 200917 l Autor poka Jak zrobie foty wnetrza to zobaczysz Wczoraj przyjechal wreszcie nowy felunek z S6 C6 W przeciagu miesiaca bedzie konwert body z S4 na S-line
Opublikowano 3 Kwietnia 200917 l Autor Przemas, widzialem ostatnio na allegro 18" DTM, ktorych kiedys szukales... Mam juz kompletna liste brakujacych gratow, niebawem zamawiam w ASO, pozniej lakiernik, no i montaz...
Opublikowano 3 Kwietnia 200917 l W przeciagu miesiaca bedzie konwert body z S4 na S-line w końcu Przemuś,a twój S-line kiedy sie pojawi na autku Michał,fela bardzo ładna
Opublikowano 3 Kwietnia 200917 l Przemas[/b], widzialem ostatnio na allegro 18" DTM, ktorych kiedys szukales. niestety nie wiem czy je kupię.... [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 20:45_________________________________________________ Przemuś,a twój S-line kiedy sie pojawi na autku :mysli niedługo zacznę się pojawiać na spotach może, to i będę miał czas na tego typu pierdołki
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l 19" Nie mogło być inaczej Jestem ciekawy jak wygląda komplecik na samochodzie :gwizdanie: Masz już niezłą galerię alu
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l Autor To moj 4-ty komplet Zrobie ladna sesje, jak skoncze wszelkie mody, czyli pewnie pod koniec kwietnia
Opublikowano 15 Kwietnia 200917 l Autor malik wczoraj psztryknal mi szybka sesje wnetrza Wiecej fotek wrzuce pozniej.
Opublikowano 15 Kwietnia 200917 l Autor A jakos tak... lubie zmiany - a na powaznie - wolalbym pol-skore eslajnową, ale to tylko jakby ktos naprawde chcial sie zamienic. Inwestowac w to nie zamierzam.
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Autor 19" na aucie. Jezdzi sie calkiem dobrze. W porownaniu do 18" 225/40 roznica w komforcie jest znikoma [naprawde]. Z planow - czekam tylko i wylacznie na tylnia dokladke s-line z ASO, jak juz przyjdzie [nastepny tydzien], to oddaje auto do lakiernika i wreszcie beda ladne zderzaki [w sensie koloru ] Reszta bajerow [czarny grill/kratki, przednia dokladka s-line, spoilerek s-line na klape, czarna listwa na tylni zderzak] juz czekaja Caly czas mam dylemat, czy malowac listwy drzwiowe S4, czy nie
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Caly czas mam dylemat, czy malowac listwy drzwiowe S4, czy nie IMO, maluj.
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l no ładnie felanie wyglądają przy czarnych felgach zostaw listwy w tym samym kolorze