Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l jedynie sluszne fele ;-) jak juz wszystko ogarniesz to autko bedize super wygladac. Listwy drzwiowe zostawiłbym czarne, zeby było jak w ory
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Uwielbiam połączenie czarnej skóry i karbonowych listew Fele Jaka gleba??
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Autor Jaka gleba?? Gleba ori, 1BV. Dupka troche siadla, bo mialem kola zimowe w bagazniku.
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Jak juz dopadnę listwy do swojej (jeszcze nie mogę sie zdecydować, czy s-line, czy S4), to nie będę malował. Moim zdaniem na srebrnej super wyglądają nie malowane
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Jak juz dopadnę listwy do swojej (jeszcze nie mogę sie zdecydować, czy s-line, czy S4), to nie będę malował. Moim zdaniem na srebrnej super wyglądają nie malowane Wiadomo że lepsze S4 Flyer dawaj listwy w kolor
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Michał,daj fotkę całego auta z nowymi felami ...i przyciemnij delikatnie szyby,fajnie się zgra
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Też mi się bardziej podobają. Zastanawiam sie tylko czy nie wyjdzie zbyt duża kaszanka. Przód s-line, tył 1.8T + lotka s-line i do tego listwy S4
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Z planow - czekam tylko i wylacznie na tylnia dokladke s-line z ASO, jak juz przyjdzie [nastepny tydzien], :!: :!: Jak juz dopadnę listwy do swojej (jeszcze nie mogę sie zdecydować, czy s-line, czy S4), to nie będę malował. Moim zdaniem na srebrnej super wyglądają nie malowane No poprawiłeś wcześniej myślałeś że ma być od 1.8 T tył
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Jak juz dopadnę listwy do swojej (jeszcze nie mogę sie zdecydować, czy s-line, czy S4), to nie będę malował. Moim zdaniem na srebrnej super wyglądają nie malowane No poprawiłeś wcześniej myślałeś że ma być od 1.8 T tył Nie jarzę. Chodziło mi o dokładkę zderzaka z 1.8T i tu nic sie nie zmieniło. Nie podoba mi się tylny zderzak s-line Mój dylemat objawia sie tylko w listwach
Opublikowano 25 Kwietnia 200917 l ja tam wiem, że Michałek nie pomaluje tych listw i się jeno droczy z Wami Prawda Michałku ? Przyciemnienie szyb nie jest konieczne Michał, kółeczka wyglądają całkiem nieźle - zwolennikiem nie jestem już tego modelu, bo już wzór znowu oklepany. Ale przyznać muszę, że świetnie wyglądają 19tki... :gwizdanie: no nieźle brachu
Opublikowano 27 Kwietnia 200917 l Autor ja tam wiem, że Michałek nie pomaluje tych listw i się jeno droczy z Wami Prawda Michałku ? :cwaniak1: Prawda Przyciemnienie szyb nie jest konieczne Michał, kółeczka wyglądają całkiem nieźle - zwolennikiem nie jestem już tego modelu, bo już wzór znowu oklepany. Ja wiem, czy oklepany... ciezko znalezc ori wzor nieoklepany *** Lepsze foty felg. Nie patrzec na lakier zderzakow
Opublikowano 27 Kwietnia 200917 l super to wygląda a myślałeś o maźnięciu lusterek? no i ten chrom z gryyla...