turdzi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Mi się felgi podobają ale ja podobno inny jestem [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 19:57_________________________________________________ kurka tyle szukalem tych felg .............. , co to za felga ? orginal Audi czy cos innego? Strasznie mi sie podobaja te felgi a jedyne co na allegro bylo to jaies kradzone z fabryki bez lakieru , wiec strach troche czy to nie jakis odrzut z produkcji...... Ty szukałeś a myślałem, że to ja nie jestes wiesz tu jak nie masz 19 cali to ciezko o szacun .............na zywca wygladaja rewelacyjnie
Flyer Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 No to teraz Was zadowole... bo listwy drzwiowe pojda w kolor - ale dopiero na wiosne, szkoda mi malowac na zime. Ten polysk byl eksperymentem... myslalem, ze bedzie lepiej. Efekt bylby zupelnie inny gdyby felgi byly czarne/grafitowe [docelowo takie beda]. turdzi, felgi to RH Artec FM G5 [jakos tak]. Generalnie to jestem umiarkowanie zadowolony z tych felg... wyglad bez szału z bliska / z daleka bardzo fajnie / podczas jazdy - nie wiem Za to zdecydowanym plusem jest ET35.
adamooo Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 zakładaj stalówki i będzie gitara..poszerz je na 9" + jakieś dobre osadzenie powiedzmy z et32 i będziesz koksiarz na mieście..
moskal Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 listwy drzwiowe pojda w kolor :good: Efekt bylby zupelnie inny gdyby felgi byly czarne/grafitowe dokłandnie
Flyer Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 Dzieks fly za odzew do spolki z kurierem dalem ciala - zadzwonie do Ciebie.
mystic.pl Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 ... felgi to RH Artec FM G5 [jakos tak]. Generalnie to jestem umiarkowanie zadowolony z tych felg... wyglad bez szału z bliska / z daleka bardzo fajnie / podczas jazdy - nie wiem Za to zdecydowanym plusem jest ET35. To gdybyś się pozbywał na wiosnę to z chęcią przygarnę [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 13:35_________________________________________________ Mi się felgi podobają ale ja podobno inny jestem [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 19:57_________________________________________________ nie jestes wiesz tu jak nie masz 19 cali to ciezko o szacun I koniecznie z szerokimi ramionami :decayed: nie Michał :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Wal sie nie chce mi sie z toba gadac Zlamales mi serce ;( :polew:
Wojtek_A4 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Szalu sie nie spodziewalem, ale w ciemnym kolorze bedzie duzo lepiej + duzy zolty zacisk Niestety znalezienie ladnej 18" z ET35 to masakra Same MAMy Co ciekawe AVUS w 17" ma ET38, mogli zrobic chociaz te 40 w 18", a nie 45 kurfa. W ciemnym kolorze może w ogólę zginąć przez rozmiar 18 cali Tak czy siak ma jezdzic
Flyer Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 Wal sie nie chce mi sie z toba gadac Zlamales mi serce ;( :polew: W ciemnym kolorze może w ogólę zginąć przez rozmiar 18 cali Tak czy siak ma jezdzic Dokladnie
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Wal sie nie chce mi sie z toba gadac Zlamales mi serce ;( :polew: W ciemnym kolorze może w ogólę zginąć przez rozmiar 18 cali Tak czy siak ma jezdzic Dokladnie Co nie zmiania faktu, ze w poprzedniej edycji na 19 wygladala bajecznie Teraz dalekooo jej do poprzedniego loooku
Tas2die4 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 najlepiej wygladala chyba na grafitowych rs4... wtedy bylo teraz wyglada jakos tak...pospolicie
Flyer Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 no szału nie ma... ale juz mam dosc walki i eksperymentow z felgami. pomaluje sie je na grafit/matowa czern i tyle.
gizmo8 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 najlepiej wygladala chyba na grafitowych rs4... wtedy bylo Tak samo uważam, potem avusy, obecne są najsłabsze. Może ten kolor cos zmieni
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 no szału nie ma... ale juz mam dosc walki i eksperymentow z felgami. pomaluje sie je na grafit/matowa czern i tyle. Ide o zaklad, ze na lato i tak beda inne. Te sa poprostu za slabe do takiego auta
Nosb Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Panowie przeciez to zimowki kurfaaa Ktory drugi z was ma takie na zime ? :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Panowie przeciez to zimowki kurfaaa Ktory drugi z was ma takie na zime ? :gwizdanie: No wlasnie
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Panowie przeciez to zimowki kurfaaa Ktory drugi z was ma takie na zime ? :gwizdanie: Poczekaj, szukam... A tak na poważnie myslalem, ze felunek zostaje tez na lato... Musialem cos nie doczytac
Gość DiM Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Panowie przeciez to zimowki kurfaaa Ktory drugi z was ma takie na zime ? :gwizdanie: Poczekaj, szukam... A tak na poważnie myslalem, ze felunek zostaje tez na lato... Musialem cos nie doczytac :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi