Pucek Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Że, niby co.... belka spowodowała stłuczkę. Obawiasz się że nie wypłacą Ci odszkodowania z AC? nie panikujcie, miałem niedawno przygodę i jeżdżę praktycznie bez belki, normalnie dostałem kasę z AC najlepsze jest to że chłodnice i zderzak poleciały, a cooler cały (chinol )
Brysio Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Wpadnij znowu do Warszawy do rodzinki, mamy tu dobrego szpeca, ktory robi customowe coolery na dobrych rdzeniach (nie zadne chinole). Sprawdzone Polecam, sam taki mam. Tylko tez chcialbym zachowac belke i nie wiem, czy cos z tego wyjdzie Zapomnij. :gwizdanie: Nie wiem co wy z tymi belkami, w razie stłuczki lub uderzenia FMIC przyjmuje na siebie część energii. no ile przejmie tej energii widziales jak belka jest profilowana? ma strukture wzmocniona i troche daje przy wypadku zreszta zagranica to nie przejdzie 0 kasy z ubezpieczenia hasselhoff nie kombiunuj z chlodzeniem tylko zaplony wreszcie zrob bo ciekaw jestem w czym problem
Thom4s Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 no ile przejmie tej energii widziales jak belka jest profilowana? ma strukture wzmocniona i troche daje przy wypadku zreszta zagranica to nie przejdzie 0 kasy z ubezpieczenia hasselhoff nie kombiunuj z chlodzeniem tylko zaplony wreszcie zrob bo ciekaw jestem w czym problem Nie musisz mi tłumaczyć, jak jest wyprofilowana, bo wymieniałem ostatnio belki w obu zderzakach przy montażu zderzaków S-line. Te amerykańskie są nawet masywniejsze (całkiem inne niż EU) i montują tam FMIC pomimo bardziej rygorystycznych norm bezpieczeństwa. Miałeś kolizję z FMIC za granicą, że takie informacje przekazujesz? Ja mieszkam za granicą i jeździ tu trochę takich samochodów, a przy wykupowaniu polisy pytają się czy samochód był w jakimś stopniu modyfikowany, wtedy polisa uwzględnia przeróbki za dodatkową opłatą, także jak nie masz pojęcia to następnym razem podciągnij wiedzę zanim zaczniesz pisać takie bzdury.
mystic.pl Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 U mnie belka ma zostać i nawet nie biorę pod uwagę by ja wyciąć. Skoro ktoś mądry ja tam wpakowal to nie zamierzam być mądrzejszy i jej wycinać. Każdy robi jak chce. Ja belke chce zostawić. Za dużo jeżdżę po germani aby ryzykować przypal a i mimo wszystko dbam o bezpieczeństwo rodziny.
Brysio Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 no ile przejmie tej energii widziales jak belka jest profilowana? ma strukture wzmocniona i troche daje przy wypadku zreszta zagranica to nie przejdzie 0 kasy z ubezpieczenia hasselhoff nie kombiunuj z chlodzeniem tylko zaplony wreszcie zrob bo ciekaw jestem w czym problem Nie musisz mi tłumaczyć, jak jest wyprofilowana, bo wymieniałem ostatnio belki w obu zderzakach przy montażu zderzaków S-line. Te amerykańskie są nawet masywniejsze (całkiem inne niż EU) i montują tam FMIC pomimo bardziej rygorystycznych norm bezpieczeństwa. Miałeś kolizję z FMIC za granicą, że takie informacje przekazujesz? Ja mieszkam za granicą i jeździ tu trochę takich samochodów, a przy wykupowaniu polisy pytają się czy samochód był w jakimś stopniu modyfikowany, wtedy polisa uwzględnia przeróbki za dodatkową opłatą, także jak nie masz pojęcia to następnym razem podciągnij wiedzę zanim zaczniesz pisać takie bzdury. wiem jak jest w szwabii na modyfikacje musisz miec TÜV a tego w zyciu nie dostaniesz na podcieta belke temat zamkniety wlochy francja belgia austria szwajcaria luxemburg holandia to samo wiec o czym ma rozmawiamy? to ze angole jezdza jak chca i moga sobie latarki w autach zakladac ultrafilolety i cuda wianki nie znaczy ze tak jest wszedzie wiem jak jest w szwabii i nie da sie wiec doczytaj prosze a nie ucz kogos jak sam nie wiesz a jedna wyspa w eurpie swiata nie czyni
Thom4s Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 wiem jak jest w szwabii na modyfikacje musisz miec TÜV a tego w zyciu nie dostaniesz na podcieta belke temat zamkniety wlochy francja belgia austria szwajcaria luxemburg holandia to samo wiec o czym ma rozmawiamy? to ze angole jezdza jak chca i moga sobie latarki w autach zakladac ultrafilolety i cuda wianki nie znaczy ze tak jest wszedzie wiem jak jest w szwabii i nie da sie wiec doczytaj prosze a nie ucz kogos jak sam nie wiesz a jedna wyspa w eurpie swiata nie czyni To w szwabii nie ma samochodów z FMIC? Z samej Holandii ile jest filmików na YT z modyfikowanymi samochodami. Nie ośmieszaj się.
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 W Niemczech duzo projektow jezdzi na bocznych coolerach, albo drogich centralnych (takich, ze nie tnie sie belki).
Thom4s Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Pierwszy lepszy filmik z Niemiec - podcięta belka Często bywam w Niemczech, bo mam tam rodzinę i jeździ tam trochę tego. Bez przeglądu raczej nie wypuszczaliby się na ulicę z powodu bardzo wysokich mandatów.
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Bylem dzis chwile na spocie i jak posluchalem wydechu Norbiego to znowu mam ochote wypieprzyc srodkowy tlumik :gwizdanie: Zastanawiam sie, czy moze byc duuuzo glosniej
Thom4s Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Jak chcesz głośniej to po wypieprzeniu środkowego pewnie będziesz miał.
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 No chce... bo teraz to taka popierdolka jest Zastanawiam sie na ile glosniej moze byc... ale czuje, ze poki sie nie przekonam to sie nie dowiem
Thom4s Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 No chce... bo teraz to taka popierdolka jest Zastanawiam sie na ile glosniej moze byc... ale czuje, ze poki sie nie przekonam to sie nie dowiem Najwyżej wspawasz z powrotem.
bajk Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Mnie rozwala ten wydech QT26LQS4GCQ wywalaj nawet się nie zastanawiaj
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Teraz jest stosunkowo cichy, mniej wiecej jak zwykłe V6 bez katów. Brakuje mi troche tego co slysze czasem na filmikach na YT bajk, z takim to nie dalbym rady to chyba full przelot z wieksza srednica.
moskal Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 No chce... ile glosniej moze byc... ale czuje, ze poki sie nie przekonam to sie nie dowiem ja tez sie zastanawiam czy nie wywalic srodkowego :naughty:
Thom4s Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 A ja bym chciał żeby mój był trochę cichszy, chociaż po przejechaniu 1,5kkm już dość przycichł.
Reniu Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 (...) chociaż po przejechaniu 1,5kkm już dość przycichł. Znaczy że juz słuch Ci siada
Thom4s Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 (...) chociaż po przejechaniu 1,5kkm już dość przycichł. Znaczy że juz słuch Ci siada Możliwe. A tak poważnie, to wydech z kwasówki musi się "przepalić" i potem jest trochę ciszej.
Nosb Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Fly ten srodkowy to gowno tlumi. Wywalisz i pewnie nie bedzie wiekszej roznicy. Jedz i to wytnij. Pamietaj ze ty masz na tyle dwa tlumiki a nie jeden jak w S4... Ja robie tylko koncowe na rurach 63mm...
Rekomendowane odpowiedzi