Reggi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 albo bylo cos z nim nie tak albo koleś nie wnikał i patrzył kątem oka jak się napinasz w furze
variocustoms Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 generalnie posiadacze Cayenne'ów to wiekowe 50+ więc na ściganie mała szansa, nie raz widziałem babki 55+ w Cayenne S albo Turbo, po cholerę im auto którym nie potrafią pojechać jak należy, moim zdaniem to szukaj Caymanów albo 911 do ścigania bo młodszych kierowników możesz napotkać i się zdziwisz jakie masz wolne auto
Thom4s Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 moim zdaniem to szukaj Caymanów albo 911 do ścigania bo młodszych kierowników możesz napotkać i się zdziwisz jakie masz wolne auto Oj tak, prowadziłem ostatnio Carrera 4S Targa 2008r i w A4 choćbyś miał tysiąc koni to nigdy nie będzie to samo. Sama pozycja za kierownicą to jakby się szurało dupskiem po asfalcie. W ogóle porsche jak na auto za tyle hajsu ma bardzo średniej jakości plastiki wewnątrz.
hornet Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Cayenne S i nie wiem... albo bylo cos z nim nie tak, albo ogolnie toto nie jedzie mimo 385PS, Przyjedź do Wrocka... tu taki jeden młody upala Cayenne. Nikomu nie popuści ze świateł..... raz widziałem jak dziabał ze świateł się z czerwonym evo i nie wiem czy to nie było bobika evo ale nie dał rady. Evo poszło jak szalone
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 generalnie posiadacze Cayenne'ów to wiekowe 50+ więc na ściganie mała szansa, nie raz widziałem babki 55+ w Cayenne S albo Turbo, po cholerę im auto którym nie potrafią pojechać jak należy, moim zdaniem to szukaj Caymanów albo 911 do ścigania bo młodszych kierowników możesz napotkać i się zdziwisz jakie masz wolne auto ha... ja wiem, ze mam auto wolne, dla mnie toto juz kompletnie nie jedzie, mam nadzieje, ze po sofcie odzyje a poza tym typ ewidentnie cisnal na maksa, bo to bylo poprostu widac. ja sie ogolnie nie scigam, bo malo jezdze po miescie, ale ten mnie "zaczepil"
Buba Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie robcie mi offtopu Bryka pojechala na FMIC, wywalenie srodkowego, w niedziele prawdopodobnie odbior - po drodze byly 2 kille z Cayenne S i nie wiem... albo bylo cos z nim nie tak, albo ogolnie toto nie jedzie mimo 385PS, bo z miejsca dostal baty (kilka dlugosci do 150kmh), a z rolki mialem ciut ciezej, ale to byl raptem 2 i 3 bieg, wiec tez slabe porownanie. a co z wydechem? nie bedziesz robił??
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 na razie nie, musze poczekac troche, bo mialem jazdy z ecu, klimą i sporo talarów to pochlonelo
Buba Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja zbieram graty na wydech. Możliwe że w przyszłym tygodniu zaczniemy coś kombinować bo jest kilka samochodów chętnych do zrobienia wydechu więc trzeba coś zacząć działać
Reggi Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja zbieram graty na wydech. Możliwe że w przyszłym tygodniu zaczniemy coś kombinować bo jest kilka samochodów chętnych do zrobienia wydechu więc trzeba coś zacząć działać a gdzie będziecie zamawiali gotowe puchy i po ile ?
Buba Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 jeszcze nie wiem, negocjujemy cene kwasa
Reggi Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 jeszcze nie wiem, negocjujemy cene kwasa Jakie rury ? Bo jak macie dobrą cenę to się bym podłączył.
Buba Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 jeszcze nie wiem, negocjujemy cene kwasa Jakie rury ? Bo jak macie dobrą cenę to się bym podłączył. Jeszcze nie wiem dokładnie bo kumpel ma jechać i gadać o cenie. Myślę, że 2,5" - 2,75" ale to zależy do jakiego auta.
Reggi Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 jeszcze nie wiem, negocjujemy cene kwasa Jakie rury ? Bo jak macie dobrą cenę to się bym podłączył. Jeszcze nie wiem dokładnie bo kumpel ma jechać i gadać o cenie. Myślę, że 2,5" - 2,75" ale to zależy do jakiego auta. jak juz robic to 2,75" Mi Poziowiec radził 2,5 PD do środkowego i później 2 x 2.25 tak jak było w siwym. I chyba takie rury bym zakupił
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Do Ciebie pewnie tak, mi do 2.7 polecali ciut wiecej
Reggi Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 No jak się będzie robiło sryliardylion koni to jasne
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 No jak się będzie robiło sryliardylion koni to jasne raczej nie bedzie... juz powoli wyrastam z wywalania kasy w auto robie fmic, soft i na ten sezon styknie.
Ponior Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja tez tak po golfie mówiłem. A w audi wydech, zawieszenie zrobiłem już, cooler w drodze , nie licząc innych drobiazgów Ale w następnym aucie juz nic nie robie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi