Flyer Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 a ja z gipsem aż za dużo mam tego czasu, bo bym Ci jakieś fotki ogarnął Wpadaj do wawki ---------- Post dopisany 16-02-2014 at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany 05-12-2013 at 20:48 ---------- Panowie [i Panie], rozważam opcję sprzedaży moich Sportec'ów 19" . Świeżo polakierowane proszkowo na grafit połysk. Cena 3199 PLN. Prościutkie, po prostu igiełki. Jest możliwość zamiany na inne 19" lub nawet na Sporteci do malowania. Po prostu wpadł mi pomysł na inny lakier i nie mogę go sobie wybić z bani... Fotki wrzucę później.
Flyer Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 to nie prosciej te pomalowac ? Świeżo malowane. Nie będę wywalał drugi raz prawie klocka, może ktoś ma Sporteci do malowania... to zrobiłoby się podmiankę z dopłatą. Tak to wygląda, opony nie na sprzedaż.
wladi Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Kuźwa bym wziął ale bliżej sezonu:kwasny:
fantowski Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 coś Ci na pewno innego zacnego wpadło w oko skoro chcesz je pogonić
Flyer Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 coś Ci na pewno innego zacnego wpadło w oko skoro chcesz je pogonić Nie, nie chcę, najchętniej bym się zamienił na drugi komplet nadający się do malowania. Po prostu pewien lakier wpadł mi w oko...
Artur82 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 coś Ci na pewno innego zacnego wpadło w oko skoro chcesz je pogonić Nie, nie chcę, najchętniej bym się zamienił na drugi komplet nadający się do malowania. Po prostu pewien lakier wpadł mi w oko... a jaki jesli można wiedzieć? to przemaluj te kaju by powiedział ...a ile to roboty
Flyer Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 a jaki jesli można wiedzieć? to przemaluj te kaju by powiedział ...a ile to roboty inna technologia, nie proszek, odcienie różne są za***iste tych nie bede przemalowywal... juz to zrobilem po raz drugi na jesieni bo wczesniej kolor, ktory wyszedl zupelnie mi nie podchodzil. jakby ktos mial Sportec'i do malowania to chetnie sie zamienie z doplata z jego strony po prostu. ...ale nic na sile, jak nie znajdzie sie chetny, to i tak bedzie koksik na ten sezon .
Artur82 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Flyer ale zapodaj jaki kolor bo w paleci RAL bedzie na 99%
Flyer Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Opublikowano 17 Lutego 2014 Nie wiem jak sie nazywa... widzialem na żywca
matek55 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 A ten kolor co masz na Sportecach to jaki jest? Mozesz podac nr bo pewnie to Ral;-) Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
moskal Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Nie wiem jak sie nazywa... widzialem na żywca co za bezczelny typ :grin:
boberek Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 o jakie ładne foty, ale balkon jaki za***isty ten kuferek na sprzedaż ?? i zderzak chyba od BMW Mpakiet biore w ciemno
Flyer Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Opublikowano 17 Lutego 2014 A ten kolor co masz na Sportecach to jaki jest? Mozesz podac nr bo pewnie to Ral;-) Tez nie wiem. Oddalem do lakierowania, pokazalem palcem, ze taki sam jak na tej feldze co lezy i tyle
Jarol Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 To ile u ciebie kosztuje malowanie felg?? Bo u mnie za 18" płacę 300zł a za 19" 350zl oczywiście za komplet czyli 4 sztuki.
Flyer Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 Proszkowanie, naprawa jednego rantu, lakier premium (ten ze zdjec), rozebranie i zlozenie + wywazenie kol = 750PLN Pytanie co dostajesz za 350PLN, zapewne zwykly lakier i bez serwisu kol/gum. Warszawa jest na pewno drozsza i zderzak chyba od BMW Mpakiet Weź go opierdol... weźmiesz dobrą kasę, a Kuba i tak się nie zorientuje
Wandej Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Proszkowanie, naprawa jednego rantu, lakier premium (ten ze zdjec), rozebranie i zlozenie + wywazenie kol = 750PLNPytanie co dostajesz za 350PLN, zapewne zwykly lakier i bez serwisu kol/gum. Warszawa jest na pewno drozsza i zderzak chyba od BMW Mpakiet Weź go opierdol... weźmiesz dobrą kasę, a Kuba i tak się nie zorientuje A do Plonska jeszcze uczeszczasz? Jak będziesz jechał to podjedz do tego czosnowa to miło się zdziwisz:wink:
Flyer Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 Uczęszczam, ale rzadko, raz na 1,5 mca. Daj jakiś namiar na Czosnów, to po drodze
Wandej Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Strzeszewski Cezary. Wulkanizacja i sprzedaż opon Warszawska 16 05-152 Czosnów 602 741 827
Flyer Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Dawno nic sie specjalnego nie dzialo w aucie, ale troche wiekszy serwis ostatnio i jeden mega zakup... - servotronik - wreszcie mam wspomaganie w aucie, dzięki boberek za pomoc ! - nowe polosie przod z Seata Exeo po 20000km - wal wymieniony, bo w starym uszkodzilem podpore - poduszki silnika RS4 - kompresor klimy Jedzie do mnie też okazyjnie kupiony NOWY gwint Bilstein B16 PSS9 od RS4 B7 :kox: Dzięki Józek za namiary !
Rekomendowane odpowiedzi