blaster99 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 wycieraczki = dywaniki w środku..... ....no tak mi się wydaje, bo masz lekko zużyte już dzieki za sprostowanie, chodziło mi o dywanik kierowcy... jest brzydki bo: a) zmęczony jak stara dziwka jest to tani zamiennik ktory nijak ma sie do maksymalnego wypasu ktory masz wewnatrz fury Musisz koniecznie kupic nowy ori dywanik. Poza tym to auto to kosmos i tylko gratulować, a mody to malinka - tylko nie wiem skad ta moda na schwartz pakiet ...zapewne zapoczatkowal to gosc ktory nie mial chromu i zapaćkał sobie gril a na dodatek wmówił wszystkim, że teraz jego a4 jest ładniejszy niz te z chrom pakietem
Flyer Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 hyhyhy, masz sporo racji, ale ORI kosztuja. Co do szfarc pakietu - pomysl pojawil sie jakies pol roku po kupnie auta [1,5r temu], ale nie mialem do tej pory ani czasu, ani budzetu zeby w koncu zrobic wszystko za jednym zamachem. Czemu szfarc pakiet? Bo nie mialem chromow wokol szyb, ktorych dolozenie jest skomplikowane i kosztowne. Poza tym auto w takiej formie nabiera "charakteru"
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 hyhyhy, masz sporo racji, ale ORI kosztuja. Co do szfarc pakietu - pomysl pojawil sie jakies pol roku po kupnie auta [1,5r temu], ale nie mialem do tej pory ani czasu, ani budzetu zeby w koncu zrobic wszystko za jednym zamachem. Czemu szfarc pakiet? Bo nie mialem chromow wokol szyb, ktorych dolozenie jest skomplikowane i kosztowne. Poza tym auto w takiej formie nabiera "charakteru" oby nie pojawiało się szwarców zbyt wiele, no nie ? drogo za dywaniki ? A ile do A4 kosztuje ? (parę miesięcy temu kupowałem do A3, zapłaciłem 200zł za kompletny przód, albo całość ? nie pamietam...)
blaster99 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Myslałem ze był pełen chrom, skoro go nie miałeś to rozumiem kierunek schw :naughty:arz
Cor72z Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 A jak sprawdzają się dywaniki Ori ??? bo ja już 3 komplet zmieniam ze względu na wycierającą się część dotykaną przez pietę kierowcy rzecz jasna...
blaster99 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 w B5 są bardzo trwałe- autko ma ponad 200 000 i dywaniki , w b6 po 100 000 robią sie dziury .... co nowszy model to gorsza jakosc niestety
Cor72z Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 200 000 i ciągle ten sam dywanik kierowcy?? Masz Automata ?
Tomeks Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 oby nie pojawiało się szwarców zbyt wiele, no nie ? no nie wiem nie wiem jak nie znajdziesz tego DTMa,to tym bardziej nie wiem :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Juz znalazl ale do swojego i to nie DTM,tylko jakiś śline,czy jakoś tak mówił,mówię ci Michał,lipa ,grill pomalowany wałkiem,tablica na jakiś plastikowych spinkach,normalnie szok
KOval81 Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 A jak sprawdzają się dywaniki Ori ??? bo ja już 3 komplet zmieniam ze względu na wycierającą się część dotykaną przez pietę kierowcy rzecz jasna... Bo wy w szpilkach chyba jeździcie :> Buty oddać do szewca i dywaniki przetrwają
pre_pl Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Juz znalazl y Tomuś maczał w tym swe rynce ( ), a i on ma też plana na coś grill pomalowany wałkiem,tablica na jakiś plastikowych spinkach,normalnie szok kurvva, no masz rację - ale już zakupiłem szpraja i bedziem jechać pakiet
Flyer Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Opublikowano 29 Maja 2009 Dzis wracam do przedniego zderzaka. Mysle, ze do jutra wrzuce go na ałto + przykleje tylni spoilerek na klape Mam dylemat. Mam czarne listwy, a z tylu auta brakuje troche czarnego akcentu. Niby listwa jest czarna, ale to troche za malo. Z drugiej strony jakbym nalepil ta czarna naklejke nad wydechami to znowu byloby za duzo... Moze i pomaluje jednak listwy...
ykk Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Dawaj naklejke i bedzie dobrze.. Jak jeszcze pomalujesz listwy to juz w ogole bedzie malo tego czarnego..
Flyer Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Opublikowano 29 Maja 2009 No wlasnie - mi sie podoba zderzak w pelnym kolorze. Wyglada naprawde fajnie. Naklejka go troche szpeci.
Piechol Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 a czarne na klapę z e-bay co kiedyś była koncepcja by nie styknęło?
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 Bumper przod prawie zlozony - zostaly boczne kratki. Kolor koks Musz tez powalczyc z parowaniem lamp...
Cor72z Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Rzeczywiście kolorek trafiony... Można wiedzieć ile za element ten Pan sobie liczy??? Tylną dokładkę gdzie trafiłeś ??
spanky Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Flyer daj namiary na tego lakiernika ....
Rekomendowane odpowiedzi