jedrekx Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 ile to ma nalatane? Jędruś a czy to istotne ? nie, czysta ciekawość
soolek Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Bixa masz napewno a być może też skretne-trzeba by sprawdzić po vinie. Pamiętaj na dzień dobry sprawdzić i wywalić może klapki kolektora. Czyszczenie kolektora egru świece - jedna robota. Na serwis możesz jechać do mautoczesci.pl w Legionowie lub acs w Raszyn. Aaaa. A potem do Vitka prosto
alex3p Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Nooo, chyba całkiem wypaśna ta Beemka.Niestety w fotelach nie mam regulacji lędźwia, co mnie zdziwiło... Ma, ma, dokładnie obejrzyj sterowanie fotela. No chyba ze angol
Flyer Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2015 Nalatane ma równo 200k km. W CEPIKu już jest Nooo, chyba całkiem wypaśna ta Beemka.Niestety w fotelach nie mam regulacji lędźwia, co mnie zdziwiło... Ma, ma, dokładnie obejrzyj sterowanie fotela.No chyba ze angol Heh... sprawdzę Bixa masz napewno a być może też skretne-trzeba by sprawdzić po vinie.Pamiętaj na dzień dobry sprawdzić i wywalić może klapki kolektora. Czyszczenie kolektora egru świece - jedna robota. Na serwis możesz jechać do mautoczesci.pl w Legionowie lub acs w Raszyn.Aaaa. A potem do Vitka prosto Szczerze mówiąc, to zastanawiam się nad tym kolektorem.. jeśli już to wymienię po prostu na nowy. Co się dzieje po usunięciu klapek? Są jakieś skutki uboczne?
soolek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jak wywalisz klapki to trochę mniej kulturalnie gaśnie i trochę słabszy z dołu podobno ale u siebie różnicy ni czułem ale to zrobiłem zaraz po kupnie a poza tym mam R4.
Flyer Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 No właśnie... nie chcę jakoś specjalnie poprawiać fabryki. Trochę się obawiam, że to może być podobna fama co z wałkami w 2,5TDi. Jak będę ruszał, to raczej założę nowy z ASO... ale to jeszcze pogadam ze swoim specem od beemek
m1chal_p Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Tak czy siak warto sprawdzić, w jakim są stanie, by móc spać spokojnie
Flyer Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Tak czy siak warto sprawdzić, w jakim są stanie, by móc spać spokojnie A to na pewno zrobię
Flyer Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 ma to xdrive? Nie, nie chciałem x-a
alex3p Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Pierwsza lepsza zima skutecznie wyleczy Cie z RWD.
Flyer Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Pierwsza lepsza zima skutecznie wyleczy Cie z RWD. Wiem, ale te nasze zimy w mazowieckim to są jakie są... przemęczę się. Poza tym robię bardzo mało km. Ludzie jakoś dają radę, więc i ja dam
soolek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jak umie jeździć z 500 końmi pod maską to 230-300 w rwd też okiełzna. Najwięcej problemów z rwd mają Ci co najmniej tym jeździli.
Wojtek_A4 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jest i dupowóz. e61 530d 2008, pełen MPakiet, mega fajne wyposazenie, skrzynia genialna. Niestety nie łyka tak fajnie zakrętów jak e90/91, ale i tak prowadzi się świetnie. O dziwo... niewiele lepiej niż B6 na Bilsteinie tylko mi foty sie nie wyswietlaja? Tak czy innaczej dobry wybor !!!
Flyer Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Gadaj zdrów Jestem świadomy, że mała ośniożona górka może pokonać RWD. Czy nawet zaśnieżone miejsce parkingowe... zobaczymy.
Kamyk Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 tylko mi foty sie nie wyswietlaja? nic nie widać Flaj, coś Ty kupił, pochwal się w końcu
KmK Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Też nic nie widzę i nie mam jak krytykować Ale marka słuszna
Flyer Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Wrzucę później gdzie indziej foty, bo widzę, że znikają. Jak ogarnę lakier na tip top, to zrobię porządne zdjęcia.
Rekomendowane odpowiedzi