Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to spoko :)

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a nawet jak by nie miał to w czym problem ? :wink4:

Flyer powiedź coś więcej o dawcy... rok, przebieg, uszkodzenia, cena; może być pw

Opublikowano

ja rezerwuje silnik :polew:

Opublikowano
  • Autor

Jutro wieczorem bede dopiero wiedzial, czy mam dawce, czy nie.

Gdybym zdecydowal sie w czwartek, to juz by byl, a tak nie wiem i musze czekac, czy ktos mnie nie przelicytowal :wallbash:

Newsy z placu boju.

Angol odpadl, koles sie wycofal, jego strata. :wink4:

Dzis badalem temat eSki z hiszpanii, ktora okazala sie wielkim struclem.

Dzien jednak zaliczam do udanych, bo zaklepalem wstepnie ladna S4 '00 Avant w dobrym wypasie ze szwajcarii...

W piatek ogladam i jesli bedzie wszystko OK, to jest dawca !! :kox:

Opublikowano

To ta z N.R ?? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

To ta z N.R ?? :wink4:

Nie :)

Okazala sie niezlym szrotem i drutem.

Caly czas szukam info na temat FMIC'a w zderzaku S-line B6, ktos pomoze? :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_jaki_fmic_pod_27bit_zderzak_sline-t139523.0.html

Opublikowano
  • Autor

Adas, nie chce 4.2, na co mnie to :decayed:

Opublikowano

Tym bardziej, że ten silnik to mega kupsko. Przez FSI to jeden z bardziej nieudanych silników w Audi.

Opublikowano

Tym bardziej, że ten silnik to mega kupsko. Przez FSI to jeden z bardziej nieudanych silników w Audi.

No właśnie, wydasz kupę kasy a potem okaże się, że w środku sam szlam i 200 koni :>

Opublikowano

spokojnie ...do tego trza dołożyć turbo lub odmę i wszystko będzie dawało radę :)

Opublikowano

Buba nie podpuszczaj Flayer- a :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Za cienki w uszach jestem zeby nawet myslec o swapie 4.2BiT do B6.

Nawet jesli moj portfel udzwignalby cos takiego - to nie ma to zadnego sensu - za mala komora silnika = zbyt wysokie temperatury.

Opublikowano

Za cienki w uszach jestem zeby nawet myslec o swapie 4.2BiT do B6.

Nawet jesli moj portfel udzwignalby cos takiego - to nie ma to zadnego sensu - za mala komora silnika = zbyt wysokie temperatury.

dalczego, 12k za caly kompletny swap? jak wsadzaja do b5 to do b6 sie nie zmiesci? wtedy bylbys chyba pierwszy na swiecie z taka zabawka :naughty:

wsadzasz, robisz soft i jestes kozak na ulicach :kox:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 09:25_________________________________________________nie wspominajac o dziweku V8 biT :kox:

Opublikowano
  • Autor

12k? Rozumiem, ze to zart? :polew:

Napisalem wyraznie, ze to pomysl bez sensu. Za mala komora silnika, za duze temperatury, duzy ciezar z przodu, trzebaby jeszcze potezny cooler zrobic... MEGA RZEZBA. W dodatku pewnie jeszcze milion innych rzeczy. Nie wspomne o spalaniu, eksploatacij... Na forum kazdy jest madry, czekam jeszcze na propozycje 5.0 z RS6 C6.

Opublikowano

12k? Rozumiem, ze to zart? :polew:

Napisalem wyraznie, ze to pomysl bez sensu. Za mala komora silnika, za duze temperatury, duzy ciezar z przodu, trzebaby jeszcze potezny cooler zrobic... MEGA RZEZBA. W dodatku pewnie jeszcze milion innych rzeczy. Nie wspomne o spalaniu, eksploatacij... Na forum kazdy jest madry, czekam jeszcze na propozycje 5.0 z RS6 C6.

:wink4:

Opublikowano

No z tym 4.2 BiT musi być mega rzeźba tak jak Flyer napisał, sam silnik kosztuje 12,5k jak dodamy do tego resztę gratów to może byś się zamknął w 25 na gotowo żeby tylko lać hektolitry i jeździć :evil: