Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

I to mnie właśnie kusi, chociaż teraz to jestem naprawdę spłukany, władowałem kasę w auto + renowacje i kilka "maleńkich" modzików... jak na pierwsze 4 miesiące chyba przesadziłem... nawet na wakacje w tym roku nie pojadę ;(.

Musze popytać jakie są koszta takiego softu dla AKE, i jestem ciekaw w jakiej jest kondycji. Bez softu AKE nie powala mocą, chociaż w sumie słaby też nie jest, jeździ się bardzo komfortowo i czuć zapas pod nogą, jak już dojdzie do 2000rpm to się odpycha :)

2.5TDI to za***isty silnik na trase, caly czas trzyma moc, przy odpowiednim przedmuchu jest coraz zwawszy :kox:

W miescie niestety sie meczy...

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I to mnie właśnie kusi, chociaż teraz to jestem naprawdę spłukany, władowałem kasę w auto + renowacje i kilka "maleńkich" modzików... jak na pierwsze 4 miesiące chyba przesadziłem... nawet na wakacje w tym roku nie pojadę ;(.

Musze popytać jakie są koszta takiego softu dla AKE, i jestem ciekaw w jakiej jest kondycji. Bez softu AKE nie powala mocą, chociaż w sumie słaby też nie jest, jeździ się bardzo komfortowo i czuć zapas pod nogą, jak już dojdzie do 2000rpm to się odpycha :)

2.5TDI to za***isty silnik na trase, caly czas trzyma moc, przy odpowiednim przedmuchu jest coraz zwawszy :kox:

W miescie niestety sie meczy...

szczególnie na manualu :cool1:

Jedynka jest strasznie krótka.

Do miasta i na krótkie dystansy tylko multi :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jedynka nie istnieje :kox:

Opublikowano

A właśnie Flyer, jak z katami? Wciąż masz ori? czy już wymienione/wycięte?

Są 2, więc może nie zapychają się tak szybko... u mnie przebieg niby 170tyś. Ale zakładam, że +- będzie taki jak u Ciebie. I ostatnio przeszło mi przez myśl pozbycie się ich, ale nie wiem czy to dobry pomysł.

I prawda, 2.5TDI na trasy jest rewelacyjny! Nic tylko śmigać, w mieście męczy się, ale i tak daje przyjemność o niebo większą niż 1.9TDI. Gorzej na stacjach paliw ;)

Opublikowano

zostaw diesla, kup drugie auto do zabawy

tak będzie lepiej, a w perspektywie czasu myślę że wyjdzie taniej

swojego czasu była na allegro B2-tka taka ja moja, z klatką itp 190 KM za 6000 zł

a jak masz więcej kasy

http://moto.allegro.pl/item1081812246_audi_s2_380_500km_na_gwarancji_pilnie.html

Opublikowano

Tyle, że ta S2 to min 30tys jeśli nie więcej. :gwizdanie:

Opublikowano

pomysł dobry,ale dwa auta,to zawsze podwójne koszty utrzymania :gwizdanie:

Opublikowano

pomysł dobry,ale dwa auta,to zawsze podwójne koszty utrzymania :gwizdanie:

A po czasie okazuje się, że jednym się praktycznie nie jeździ :thumbdown: I zawsze to jednego staruszka się trzyma - chyba, że ktoś lubi :wink4:

Zamiast tego wolał bym sprzedać B6, dołożyć i kupić RS4 - to się nigdy nie zestarzeje chyba :kox:

Opublikowano

Taka opcja już była rozważana i ... do odważnych świat należy.

Teraz już po ptokach - zostaje tylko trzymać kciuki, żeby wszystko poszło gładko.

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie. Opcje 2 aut rowniez rozwazalem.

Chce miec auto mocne na co dzien, a nie tylko do upalania.

Moglbym kupic B5 w dieslu + jakies starsze evo albo gt do upalania, ale... nie mam przekonania.

Obawiam sie, ze nie bede mial czasu na pojezdzawki itp.

Poza tym turlanie sie w miescie i trasie wolnym dieslem nie pociaga mnie juz :)

Opublikowano

Jestem tego samego zdania - nie ma się co szczypać :decayed: Wieeeelu jest pewnie ciekawych co z tego wyjdzie :gwizdanie: Fly - budź gościa z linka :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Co prawda jestem w goracej wodzie kapany i mam 100 pomyslow na minute... :decayed: ...ale do jutra wytrzymam :tongue4:

Opublikowano

Opiniami że to jest nie opłacalne nie przejmuj się. Po prostu działaj w temacie i ciesz się modem :wink4: A co do tego że auto się nie sprzeda to jeśli to byłby czarny sedan to miałbyś już kupca na przyszłość :decayed:

Opublikowano

Opiniami że to jest nie opłacalne nie przejmuj się. Po prostu działaj w temacie i ciesz się modem :wink4: A co do tego że auto się nie sprzeda to jeśli to byłby czarny sedan to miałbyś już kupca na przyszłość :decayed:

Nie da się nie zgodzić.

Kto mówi, że mody wogóle są opłacalne. Nie będę się wychylał ile to nie wsadziłem w swoją Niuńkę, ale spójrzcie na auta Barta-s, czy Wrclaguny. Czy ktoś się łudzi, że uda im się choćby odzyskać zainwestowaną kasę?

Mody mają dawać radość, a ten, o ile dojdzie do skutku na pewno taki będzie.

Tak na koniec jeszcze dodam a pro pos odsprzedaży. Kiedyś się mówiło, że każda potwora znajdzie swojego amatora :decayed:

Opublikowano

jestem pewny ,że auto by zostało w klubie :cool1::)

Opublikowano

Dibo - dam Ci namiar na dobrego lakiernika :kox:

Co do opłacalności modów, to chyba akurat na to się nie patrzy :gwizdanie: To ma sprawiać frajdę właścicielowi

Opublikowano
  • Autor

Kazdy wie, ze mody nie sa oplacalne.

Kazdy z Was wie ilu juz wsadzilem w to auto :kox:

Byl pakiet S4, jest S-line. Bylo chyba z 5 kompletow felg i na kazdy oczywiscie finansowo tracilem ;)

...ale jest fun.

SWAP na 2.7BiT nie bedzie mnie kosztowal przeciez 20k PLN, bo gdyby tak bylo, to poprostu zmienilbym auto.

Tak na koniec jeszcze dodam a pro pos odsprzedaży. Kiedyś się mówiło, że każda potwora znajdzie swojego amatora :decayed:

Masz cos do mojej bryki? :decayed:

Opublikowano

Potwora to się Michu zrobi, jak jej zaserwujesz otwór na FMIC w stylu pierwszego Dżo-Dżo :polew::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Potwora to się Michu zrobi, jak jej zaserwujesz otwór na FMIC w stylu pierwszego Dżo-Dżo :polew::naughty:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Masz cos do mojej bryki? :decayed:

A to co?

Jakieś groźby karalne :naughty:

A tak na poważnie, to nie mów, że z 2,7 BiT to nie będzie monster :decayed: