Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fly jakbyś dorwał całe s4 i wysprzedawał graty chętnie łyknę środek i pare gratów-ale to jak coiś to się odezwę-piewrw urlop-też bym gdzieś poleciał-na 30'C

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi :wink4: gdybym sprzedał B7 mógłbym kupić B6/B7 Q/MT i zacząć rezać. Wyciąganie 3.0 z B7 to profanacja! :)

Opublikowano

to ma ręce i nogi

Właśnie o to mi chodzi :wink4: gdybym sprzedał B7 mógłbym kupić B6/B7 Q/MT i zacząć rezać.

Opublikowano

Rezanie 500KM+ w 2.7T tanie nie jest. Pytałem się kiedyś ludzi rozeznanych w temacie i wychodzi około 30tys za sam motor.

Opublikowano

Pany a jakby angola kupić i przekładkę robić?

a B6 zostawić z 2.5? tylko wtedy drugie auto jest i to już nie b6

Opublikowano

Rezanie 500KM+ w 2.7T tanie nie jest. Pytałem się kiedyś ludzi rozeznanych w temacie i wychodzi około 30tys za sam motor.

Thom4s zdaje sobie z tego sprawę, a gdzie zawieszenie i dobre heble? koszty kupna silnika 2,7 itp itd. Dlatego właśnie w grę wchodziła by sprzedaż 3.0 TDI i zamiana na coś słabszego + rezanie.[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 23:20_________________________________________________

Chodzi ci o to aby kupić angola b6 + s4b5? i robić swapa i przekładkę?

Opublikowano

Thom4s zdaje sobie z tego sprawę, a gdzie zawieszenie i dobre heble? koszty kupna silnika 2,7 itp itd. Dlatego właśnie w grę wchodziła by sprzedaż 3.0 TDI i zamiana na coś słabszego + rezanie.

W takim razie poszedłbym w B6, najlepiej 3.0 V6, bo wtedy wszystko podejdzie p&p przynajmniej mechanicznie. Ogólnie B6 szczególnie S-line bardziej mi się podoba od B7. Ostatnie najładniejsze audi z single frame grill :wink4:

Opublikowano

fly ale będzie ulep jak wsadzisz tam 2,7 BiT

Opublikowano

Ale Flyer nie chce B5 i mu sie nie dziwie , bez urazy ale to juz stare auto co widac zwlaszcza zwlaszcza w srodku

Opublikowano

wiem wiem-tylko to by była najmniej inwezyja opcja

Ale Flyer nie chce B5 i mu sie nie dziwie , bez urazy ale to juz stare auto co widac zwlaszcza zwlaszcza w srodku

Opublikowano

wiem wiem-tylko to by była najmniej inwezyja opcja

Robota prawie taka sama i tak pol auta trzeba zrozbierac , te przekladki to wcale nie jest taka prosta sprawa.

Opublikowano

Mowisz ze w 20k chcesz sie zmiescic ale kto to bedzie skladal? Nosb sam grzebal po nocach w garazu i mial o wiele latwij bo ta sama buda :mysli:

Opublikowano

chyba Nosb ma się tego podjąć

Opublikowano

Mowisz ze w 20k chcesz sie zmiescic ale kto to bedzie skladal? Nosb sam grzebal po nocach w garazu i mial o wiele latwij bo ta sama buda :mysli:

no ale jak sprzeda swój silnik i resztę gratów które zostaną z s4 to wcale nie musi dużo za to wszystko wyjść :gwizdanie:

Opublikowano

no ale jak sprzeda swój silnik i resztę gratów które zostaną z s4 to wcale nie musi dużo za to wszystko wyjść :gwizdanie:

jeśli nie będzie szedł od razu w moc, to dużo do tego interesu nie dołoży. A rezać moc można z czasem. Poza tym nie musi zmieniać zawiasu, ew heble na 320/345 ale to już nie duże koszty. Wszystko zależy od tego co wyjdzie do zrobienia w praniu. Dlatego chyba jeszcze nikt tego nie robił, bo w sumie sporo niewiadomych jest.

Opublikowano

przetrze szlak to się pewnie nie 1 za to zabierze :evil:

Opublikowano

10 tyś km pechowy silnik

Opublikowano

10 tyś km pechowy silnik

???

Opublikowano

10tyś km i na części juz poszło :polew: :polew:

10 tyś km pechowy silnik

???