Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis doszedl tunel srodkowy z wersji USA. 2 kubeczki wreszcie beda mialy gdzie stac :kox:

Ktos robil w ogole takiego moda tutaj?

Taaa.. ja kupiłem już razem z autem :polew:

chciałeś powiedzieć kupiłeś tunel obudowany S4-ką .... :naughty:

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiec wszystkie glosy, ze bicie pod pedalem jest normalne w grupie VAG od tej pory uwazam za bullshit

nie wiem mi nic chyba nie bije :mysli: przynajmniej nie zauwazylem ...w porownianu z Vectra 2.2dti gdzie nawalalo solidnie :naughty: .

p.s.

Flyer ... Ty drugi raz juz wymieniales sprzeglo ?? Ile Ty jezdzisz tym autem rocznie ?? bo chyba masz go jakeis niecale 3 lata tak?

Opublikowano

wiec wszystkie glosy, ze bicie pod pedalem jest normalne w grupie VAG od tej pory uwazam za bullshit

nie wiem mi nic chyba nie bije :mysli: przynajmniej nie zauwazylem ...w porownianu z Vectra 2.2dti gdzie nawalalo solidnie :naughty: .

p.s.

Flyer ... Ty drugi raz juz wymieniales sprzeglo ?? Ile Ty jezdzisz tym autem rocznie ?? bo chyba masz go jakeis niecale 3 lata tak?

z tego co mi się wydaje to pierwsza wymiana ... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Nie, sprzeglo siedzialo od nowosci, bylo juz nieco wyjezdzone, a dwumas zwyczajnie padl... zlapal spory luz i przenosil drgania na cale auto.

No i tak - mam juz ponad 2,5 roku :)

Opublikowano

ja tez ostatnio przerabialem temat sprzeglo + dwumas...zaczelo mi sie sprzeglo slizgac no i za radami chlopakow z forum wymienilem tez 2masa, ja czesci kupilem nowe z allegro Sachsa,sprzeglo 770zl,2 mas 1110zl. ale powiem Ci ze jak wsiadlem to szok :shocked: normalnie jakby auto mialo +20 km wiecej,przyjemnie sie jezdzi i spokoj na jakies 200 tys km :>

Flyer napisz mi na Pw ile placiles za robocizne :rolleyes:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

W aucie pojawil sie nowy mod. Ciezko mi okreslic jakie sa przyrosty, bo jeszcze nie hamowalem auta.

snc00954.jpg

:kox:

Opublikowano

+20 PS

+100 pkt lansu

:decayed:

Opublikowano

Michu - a jak Twój Stink jeździ, jak ma ręce w kaftanie - jakiegoś kupiłeś inwalidę, a to daje -20 do lansu i -16 do prędkości :polew: :polew:

Opublikowano

W aucie pojawil sie nowy mod. Ciezko mi okreslic jakie sa przyrosty, bo jeszcze nie hamowalem auta.

snc00954.jpg

:kox:

Heh mam takiego samego, ma też żaróweczkę ksenonową na kasku :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Heh mam takiego samego, ma też żaróweczkę ksenonową na kasku :decayed:

Ano ma :decayed: dostalem od BBC :wink4:

Opublikowano

A przetwornice gdzie schowane? :D:D Skąd taki bajer??

Opublikowano

Flyer

Aleś odgrzał kotleta hyhy :decayed: Graty Szofera !! :wink4: :wink4: :good:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Po 3 latach uzytkowania bryka stanela mi pierwszy raz na drodze... pompa wody padla, plyn chlodniczy poszedl caly ze zbiornika.

Pompa SKF [z IC] wytrzymala tylko 45000km :thumbdown:

Na szczescie [chyba] nic powaznego sie nie stalo, wylaczylem silnik od razu jak wskazowka ruszyla powyzej 90*.

Wczesniej byl notlauf, ale bez zadnego dymu, po nim przejechalem jakies 2km [nie bylo sie nie gdzie zatrzymac, autobahn].

Audi chyba domaga sie swapa :decayed:

Opublikowano

Po 3 latach uzytkowania bryka stanela mi pierwszy raz na drodze... pompa wody padla, plyn chlodniczy poszedl caly ze zbiornika.

Pompa SKF [z IC] wytrzymala tylko 45000km :thumbdown:

Na szczescie [chyba] nic powaznego sie nie stalo, wylaczylem silnik od razu jak wskazowka ruszyla powyzej 90*.

Wczesniej byl notlauf, ale bez zadnego dymu, po nim przejechalem jakies 2km [nie bylo sie nie gdzie zatrzymac, autobahn].

Audi chyba domaga sie swapa :decayed:

BiT :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ano... gdzies za 2-3 tyg zaczynam sie rozgladac za dawca. :cool1:

Opublikowano

miło tak czasem tu sobie wejść i obejrzeć-ładnie carbon wyglada[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 12:01_________________________________________________Fly idz na całośc i zrób swap na afn-a :-)

Opublikowano

Ano... gdzies za 2-3 tyg zaczynam sie rozgladac za dawca. :cool1:

a co chesz sobie wrzucic po maske ?

Opublikowano

2.7bi-T :kox::decayed:

Opublikowano

ciekawie , zrobi sie z tego fajne auto bo w sumie w B6/b7 za wyjatkiem 2.0 TFSI to nie ma fajnego motoru do rzezbienia konkretnych mocy a V8 to ch...jnia w tym temacie.

Opublikowano
  • Autor

Tak, kto sledzi sportaudi.pl ten wie, ze planuje juz od 1,5 r swapa.

Wczesniej nie mialem cisnienia, bo rozrzad i inne graty, ktore musialem wymienic "amortyzowaly sie".

Po cichu liczylem, ze w AKE wysrala sie jakas uszczelka pod glowica... ale jednak "tylko" pompa wody :decayed:

2.7BiT zawsze chcialem miec, ale B5 niestety nie spelnia moich wymagan - malo miejsca, starutka buda, odlskulowe wnetrze... gorszy uklad jezdny niz w B6... wiec przyszedl pomysl swapa. Takie auta jezdza juz na swiecie, ale w PL jeszcze nie widzialem takiego projektu :)