milanex Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Tak wyglądała zaraz po zakupie ogólnie nie bita ,ale strasznie zaniedbana jakaś niemiecka fleja tym jeżdziła http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f547cb6ee16cc562.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c1d08e947e009320.html A teraz wygląd po mojej ciężkiej pracy zmiany : lampy zespolone + przetwornice z ksenonami zderak przedni i tylny z 1999-2000 halogeny przód chip + wtryski teraz 120 kucy 290 Nm felgi 17 " opony 235/45 nowe emblematy tył ramki dido na zegary lampy tylne z 1999-2000 końcówki tłumika ulter polakierowałem cały bez dachu wszystkie prace oprócz lakieru ,który wykonał mi brat robiłem sam(oczywiście rozebrałem mu samochód przed i złożyłem po lakierowaniu) zderzak tylny przerobiony na stare ślizgi przód na nowych z liftu koszt przeróbek bez felg, opon ,Chipa i Wtrysków ok 1500-1700 zł oczywiście stare cześci jak lampy sprzedałem na allegro I co sadzicie teraz czy było warto oczywiście samochód kupiłem tanio 14700 zł rok 1997 silniczek bajeczka po przebiegu 180 000 udokumentowanym na tych oponach pali mi 7 l w mieście i 6 w trasie
Gość spedyt Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Sporo pracy włożyłeś :th: Ładny avant
ykk Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Bardzo mi sie podoba. Za wyjatkiem: wymien mieszek i sciagnij hak.. black&white to piekne polaczenie.. Zastanawiales sie jeszcze nad sciemnieniem szybek?
kamil21 Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 bardzo ładny to sie ceni taka prace własny wkład
BJK Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Piękne autko Ile czasu zajęło Ci zrobienie tego wszystkiego??
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 świetna robota czip i wtryski i tylko 120kucy?gdzie robiles to?hamowales auto?
Norbi TDI Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Efekty super :oklaski: :oklaski: :oklaski: mnie osobiscie białe autka raczej sie niepodobają ale A4 jakos fajnie wygląda, dziwi mnie tylko że niemiec zaniedbał auto a może to polak z pochodzenia Bardzo mi sie podoba no i naprawde tanio ją wyrwałes
Gość Michał Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Ładny Avancik Odwaliłes kawał dobrej roboty,gratki :th:
pet3r Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 zawsze przepadalem za sedanami ale patrzac na Twojego Avanta - chce miec takie auto moja wyobraznia widzi jeszcze tylko szyby ciemne, zawias w dol + 18" w kolorze czerni lub grafitu (ewentualnie lakierowanie Twoich 17-stek) - i laski maja mokro na widok tego auta :drool:
Pelex Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Bardzo fajnie ją zrobiłeś, własny wkład tto się ceni. Mam pytanie na jednym ze zdjęć gdzie widać że wycieraczka tylnej szybki jest w prawo a fabrycznie powinna być w lewo zrobiłeś to celowo? Pozdrawiam :th:
milanex Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Opublikowano 13 Lipca 2007 Dzięki za wasze opinie robota zajęła mi ok miesiąca ,autko przychipowane przez kumpla i hamowane po znajomości u J.Chojnackiego co do kucy to z 90 na 120 to chyba spoko I tak banan od ucha do ucha Co do mieszka to to może i racja kupiłem by zobaczyć jak to wygląda i narazie tak zostało. Szybki to wręcz konieczność no i przydały by się progi od s-4 .Na allegro gościu robi z laminatu ale cena zaporowa 555 zetków. Mam kumpla co robi takie rzeczy może by zrucić się na komplet i zrobić foremkę i myślę ,że cena spadła by do 150 zł za komplet. Wiadomo laminat to nie abs ,ale progi są najmniej narażone na uszkodzenia a wyglądzik zajefajny.Marzyły mi się zderzaczki od s-4 ,ale ceny są zaj....... trudno może się kiedyś trafią. MOC JEST BOGIEM,PRęDKOŚć NAŁOGIEM ,QUATRO ZABAWĄ AUDI PODSTAWĄ Pozdrawiam
Szuder Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 piękny biały avancior dużo pracy, ale sie opłacało. wygląd bez porównania do tego co było wcześniej jak go kupiłeś. gratulacje :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi