ykk Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 angela Ty nie masz podlokietnika..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 angela Ty nie masz podlokietnika..? ykk no nie mam..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 angela to chyba Cie raczka boli.. Srodek z nowa kiera od razu odmlodnial.. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 angela to chyba Cie raczka boli.. a wlasnie ze, nie... chyba nawet bym nie chciala miec...... bo w Slawkowym aucie to on mi przeszkadza.... Srodek z nowa kiera od razu odmlodnial.. :th: dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 angela to chyba Cie raczka boli.. a wlasnie ze, nie... chyba nawet bym nie chciala miec...... bo w Slawkowym aucie to on mi przeszkadza.... To prawda :gwizdanie: Jak Angel jedzie moim autem to podłokietnik jest podniesiony do góry bo przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Jedna z ładniejszych :oklaski: na forum A4 b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 angela, chyba Ci już kiedyś mówiłem, że bardzo mi się podoba Twoja A4, prawda..? :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Angee ale masz paskudna kiere hehe A serio to rzadko która kobietka potrafi utrzymac tak pieknie autko Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 angela, chyba Ci już kiedyś mówiłem, że bardzo mi się podoba Twoja A4, prawda..? :th: mowiles... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 piekneee!!! ja chce takie kola ogolnie ladnie zachowany egzemplarz;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halskii Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 ja bym jeszcze grillek zmienil pzdr a kiera super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Piękna niunia sama to wszystko przerobiłaś ? :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Piękna niunia sama to wszystko przerobiłaś ? :th: Nie wszystko....autko kupilam juz ze zmianami...takie chcialam ... Ja zmienilam tylko fele i kierownice.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 kratki pod halogeny sama rezałaś czy kupiłaś gdzieś takie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 kratki pod halogeny sam rezałeś czy kupiłeś gdzieś takie ?? Nie no...foch bedzie jak nic zeby klubowicz mowil do mnie, jak do faceta noo.... :gwizdanie: Halogeny i kratki juz byly na autku...jak je kupilam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 kratki pod halogeny sam rezałeś czy kupiłeś gdzieś takie ?? :shocked: :polew: Angel nie wiedziałem, że jestes facetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 kratki pod halogeny sam rezałeś czy kupiłeś gdzieś takie ?? :shocked: :polew: Angel nie wiedziałem, że jestes facetem ja tez nie wiedzialam :laghing2: :laghing2: musze sie powoli chyba przyzwyczaiac...bo juz nie pierwszy raz, ktos mowi do mnie jak do faceta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 A ja nie wiedzialem ze to sa halogeny.. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 A ja nie wiedzialem ze to sa halogeny.. :gwizdanie: oj ykkus swiatelka do jazdy dziennej..... tak lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 angela tak ma byc :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi