szpak Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 hehe. wiedzieliscie ze jak zamyka sie auto kluczykiem i przytrzyma sie go z 3 sekundy w pozycji zamknięcia to sie zamykają szyby ? niedawno pokazal mi szwagier ze tak jest. Najpierw kody klimatronika i teraz te domykanie szyb. takze audi na zawsze bedzie panowalo u mnie. wiecie jeszcze o czym czego ja nie wiem :mrgreen:
bolek Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 No ja nie wiedzialem bo mam domykanie szyb z pilota,sprawdze jak skoncze prace :mrgreen: ,mnie non stop moja furka pozytywnie zaskakuje,w koncu to Audi
Wihajster Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 wszyscy to wiedza ale sie tym nie chwala :razz: u mnie to nawet da sie zrobic z pilota.poprostu masz moduł komfortu :razz:
szpak Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Opublikowano 12 Lipca 2006 wszyscy to wiedza ale sie tym nie chwala :razz: u mnie to nawet da sie zrobic z pilota.poprostu masz moduł komfortu :razz: no ja np nie wiedzialem. a pilota nie mam do c.z. i musze kluczykiem zamykac niunie
Gość Keżor Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 no ja też mam domykanie z kluczyka a co do rzeczy co mogą Cie zaskoczyć to jak sie przekręci kluczyk w stacyjce na drugi stopień to sie drzwi ryglują ja tak mam :twisted:
Gość rob Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Przytrzymaj kluczyk w pozycji otwierania to audi znowu cie zaskoczy :mrgreen:
wojtas-audi Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja tez mam , hehe, a niewiedzialem :roll: z pilota tez mam taka mozliwosc, ale niewiem jak kable polaczyc ... A co niby sie dzieje jak sie przytrzyma przy otwieraniu ?? :neutral:
Hugo Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Jakbyś miał szyber to też byś miał niespodzianke 1
wojtas-audi Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Jakbyś miał szyber to też byś miał niespodzianke Same niespodzianki, czemu nikt o tym nie pisze ? :roll: Co jeszcze jest tajemniczego w A4 ?? :mrgreen:
jas Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 piszcie o takich ciekawostkach bo jak niunie dajeje moje siostrze zawsze zapomina domknac szybki teraz juz nie zapomni po tym bajerku z kluczykiem
Lukas Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Tylko gorzej jak z tylu sa na korbke wtedy tym magicznym sposobem nic nie poradzim :razz:
Szewczenko7 Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Tylko gorzej jak z tylu sa na korbke wtedy tym magicznym sposobem nic nie poradzim No chyba ze masz elektryczne z tylu :razz: A co sie stanie jezeli przytrzymam kluczyk przu otwieraniu??
piurko Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 No chyba ze masz elektryczne z tylu :razz: A co sie stanie jezeli przytrzymam kluczyk przu otwieraniu?? Szybki się otworzą :razz:
Gość Keżor Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 jak ja trzymam w pozycji otwierania to sie szyby nie otwierają :roll: powiem więcej , nic poza odryglowaniem drzwi sie nie dzieje :roll:
wojtas-audi Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 jak ja trzymam w pozycji otwierania to sie szyby nie otwierają powiem więcej , nic poza odryglowaniem drzwi sie nie dzieje No tak jest, wiec chyba nie ma nic przy otwieraniu :roll:
Gość zdeniu Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 jak ja trzymam w pozycji otwierania to sie szyby nie otwierają powiem więcej , nic poza odryglowaniem drzwi sie nie dzieje No tak jest, wiec chyba nie ma nic przy otwieraniu :roll: a u mnie się otwierają wszystkie cztery
Gość Murzyn Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 jak to nic sie nie dzieje?? Jak jest domykanie to jest rowien otwieranie....u mnie domykaja sie 2 szyby i szyberdach, a otwieraja tylko szyby [ Dodano: 2006-07-13, 10:07 ] a czy ja wiem czy to taka ciekawostka....wiekszosc aut to ma
Hugo Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 jak to nic sie nie dzieje?? Jak jest domykanie to jest rowien otwieranie....u mnie domykaja sie 2 szyby i szyberdach, a otwieraja tylko szyby a czy ja wiem czy to taka ciekawostka....wiekszosc aut to ma Nie powiedziałbym , że większośc aut ma moduł komfortu , a już sczególnie , takie które mają ładnych kilka lat :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi