Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Domykanie szyb z kluczyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam nieoryginalny alarm i pilot i domykanie szyb z pilota nie dziala... tak samo otwieranie przy przytrzymaniu kluczyka w pozycji 'otworz'. dziala za to domykanie szyb przy przytrzymaniu kluczyka w pozycji 'zamknij' :)

Opublikowano

Murzyn, no fakt...patrzylem po swoim ze w 00 juz wiekszosc miala :cool: zapomnialem ze A4 sa od 94r a wtedy to naprawde bylo cos wyjatkowego

Opublikowano

U mnie działaja :mrgreen: J a juz to wiedziałem od dawna . Powiem wiecej taka funkcja jesy tez w golfach III i w paskach no i wiadomo A3 A6 . i prado podobnie jesli ktos mam szyber dach to powinien mu sie równiez zamknac i otworzyc (niejestem peniwe czy w A4 wystepuje ta fukcja wiem ze w Golfie III jest)

Pozdrawiam

Opublikowano

tez mam taki bajer ..... :twisted:

Opublikowano
prado podobnie jesli ktos mam szyber dach to powinien mu sie równiez zamknac i otworzyc

zamyka sie, ale nie otwiera

Opublikowano

zamykanie i otwieranie szybek z kluczyka dziala :wink:

Szkoda ze tyl mam na korbę i brak szyberdachu. :wink:

sorry basket nie ten przycisk wcisnale i zedytowalem twojego posta zamiast zacytowac .. spanky

Spoko. Nie gniewam się :twisted: Basket.

Opublikowano
i otwieranie szybek z kluczyka dziala

To w takim razie czemu np u mnie zamykanie z kluczyka dziala a otwieranie nie ?? :roll:

Opublikowano

To w takim razie czemu np u mnie zamykanie z kluczyka dziala a otwieranie nie ?? :roll:

Moze problem z instalacją ?

Opublikowano

ale jaki ... dziala w jedna nie dziala w druga ... :?: troszke dziwne ... moze takie wersje tez byly .... :?: ;-)

Opublikowano

ale jaki ... dziala w jedna nie dziala w druga ... :?: troszke dziwne ... moze takie wersje tez byly .... :?: ;-)

Trzeba popatrzeć na schemat, ale imo powinno dzialac w obie strony.

Opublikowano
... i brak szyberdachu. :wink:

Na co ci ten szyberdach??? co by czółko zjarać, jak jest klima to to zbędny bajer

Opublikowano

no u mnie jest tak samo jak u wojtasa zamykanie dziala otwieranie juz nie :sad:

Opublikowano

ciekawe u mnie dziala w obie strony :mrgreen:

Opublikowano

Co do modułu komfotu i otwierania szybek: Otwieranie auta działa z kilkunastu metrów a modół komfortu ze względów bezpieczeństaw zadziała z bespośredniej odległości przy aucie chyba max. do 2-3m. Więc jęsli ktoś to sprawdza to stająć przy samym aucie. Otwieranie/zamykanie trwa do momentu aż puścimy przycisk na pilocie.

Swoją droga alarm mam podłączony pod to i jak mam puszczone szybki to przy zazbrajaniu idą do góry na pełne zamknięcie i dlatego kożystam tylko z otwierania szybek na pilota.

Opublikowano

mi to dziala w obie strony z duzej odleglosci bez klopotu

Opublikowano
mi to dziala w obie strony z duzej odleglosci bez klopotu

U mnie tak samo :wink:

Opublikowano

Na co ci ten szyberdach??? co by czółko zjarać, jak jest klima to to zbędny bajer

Widzisz ... jadac wieczorkiem przez las lub powoli w trasie wole miec otwarty dach niz sie dusic nawet z klimą ;)

Opublikowano

Widzisz ... jadac wieczorkiem przez las lub powoli w trasie wole miec otwarty dach niz sie dusic nawet z klimą ;)

syzberdach to naprawde swietny wynalazek...uchylasz minimalnie szyber i szybki i robi sie przyjemny wiaterek

Opublikowano

Heh i u mnie też to jest i nawet działa w obie strony . Super i znowu się coś dowiedziałem

Opublikowano
no u mnie jest tak samo jak u wojtasa zamykanie dziala otwieranie juz nie :sad:

to jest tak że w pierwszych wersjach komfortu nie było otwierania tylko domykanie, przetestowane na wielu A4kach z '95/'96, u mnie to samo,domyka a nie otwiera