blondyna4 Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 no wiec moje cudo to audiczka z 96roku.piekna,zadbana,z przodu lampy soczewkowe z tylu zamowilem juz inne ciemniejsze,alufelgi 15'' ENZO.zamowilem rowniez grill przedni bez znaczka;) tu sa fotki mojej pieknosci;) http://polskajazda.pl/Samochody/Audi/A4/12397
cayenne Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Wszystko cacy,tylko te felgi masz troche małe
ykk Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Ciekawe lampki z przodu.. :> Sam je malowales?
blondyna4 Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Opublikowano 25 Lipca 2007 ale dowcipne:p nie nie malowalem ich:D a felgi faktycznie male...a raczej gumy za duze:p powinny byc niskoprofilowe i felgi kolo 17.ale spokojnie...na wszystko przyjdzie czas... moze jakos nie dlugo sie go obnizy...zobaczymy
ykk Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 blondyna4 to nie mialo byc smieszne.. Serio pytam. Bo nie widzialem jeszcze takiego modelu zeby mial normalny odblysnik tylko w dlugich..
blondyna4 Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Opublikowano 25 Lipca 2007 takie kupilem bo takie mi sie podobaly i wazne jest to ze dobrze i fajnie swieca;) ale nie podobaja Ci sie?
Gość spedyt Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Ładny sedan, fanie wyglądają te lampy Kierunki do zmiany i większe felgi
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 No całkiem całkiem moze być podobają mi sie przednie swiatełka
Reggi Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Ogolnie Ok .. felgi troszke małe , i ten gumoleon na kierownicy wygląda paskudnie ..ob szycie kierownicy to wydatek ok- 80 -100 zł ..- skórka perforowaną I widze ze zderzaki pod lampy nie były cięte bo lampka prawa troszke odstaje i krzywo odrobinke
Pelex Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Ciekawe te lampki pasuja do koloru ale felga musi być większa
Gość nuti Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Auto ładne, lampy przód pasują bardzo do koloru. I tak jak koledzy pisali musisz zmienić felunek na większy
Piotrek98igo Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 zmień kierunki w błotnikach,lampy z tylu na poliftowe no i jakaś felga by sie przydala
blondyna4 Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Opublikowano 26 Lipca 2007 panowie;) tak dla jasnosci obszycie kierownicy jest skórzane;) tylko moze tego nie widac...lampy tylne juz zamowione i grill przedni;)
wesoly Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 no skóra na kierownicy jest tylko chyba za slabo naciagnieta. a co do pzrednich lamp SUPER ciekaw jestem zdjec po zmianach (tylnie lampy, gril itd) bo widze ze masz ciekawy gust pozdro
blondyna4 Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Opublikowano 26 Lipca 2007 hehe ciekawy gust? ja poprostu nie lubie tak zwanego wiejskiego tuningu.chce zrobic te lampy tylu w miare pod kolor bo sammochod jest ciemny,lampy przednie w miare tez ciemnawe a z tylu ten czerwony sie rzuca w oczy;) Ty masz dobry gust z tego co widze po Twojej audioli i jak bys mial jakies podpowiedzi dla mnie co moge zrobic jeszcze to bylbym wdzieczny;) pozdro
wesoly Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Ty masz dobry gust z tego co widze po Twojej audioli dzieki ale troche bym zmienil w Twojej ale to juz kwestia gustu
Szuder Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ładne lampki przednie. mało spotykane. felunek dużo za mały. 17" to minimum lampki tylne do wymiany, czyli to co masz w planie no i grill bez znaczka i bedzie miodzio cichociemna
Rekomendowane odpowiedzi