Skocz do zawartości
IGNOROWANY

no to i ja pokaze moje malenstwo B5 1.9TDI tylko i az 90HP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe lampki z przodu.. :> Sam je malowales? :rolleyes:

Opublikowano

ale dowcipne:p nie nie malowalem ich:D a felgi faktycznie male...a raczej gumy za duze:p powinny byc niskoprofilowe i felgi kolo 17.ale spokojnie...na wszystko przyjdzie czas...;) moze jakos nie dlugo sie go obnizy...zobaczymy

Opublikowano

blondyna4 to nie mialo byc smieszne.. :polew: Serio pytam. Bo nie widzialem jeszcze takiego modelu zeby mial normalny odblysnik tylko w dlugich.. :rolleyes:

Opublikowano

Fajne fajne. Wyrozniaja sie.. :rolleyes:

Opublikowano

Ładny sedan, fanie wyglądają te lampy :a4fan:

Kierunki do zmiany i większe felgi

Opublikowano

No całkiem całkiem moze być podobają mi sie przednie swiatełka

Opublikowano

Ogolnie Ok .. felgi troszke małe , i ten gumoleon na kierownicy wygląda paskudnie :dance: ..ob szycie kierownicy to wydatek ok- 80 -100 zł ..- skórka perforowaną ;)

I widze ze zderzaki pod lampy nie były cięte bo lampka prawa troszke odstaje i krzywo odrobinke :rolleyes:

Opublikowano

Ciekawe te lampki pasuja do koloru :a4fan: ale felga musi być większa :hi:

Opublikowano

Auto ładne, lampy przód pasują bardzo do koloru. I tak jak koledzy pisali musisz zmienić felunek na większy :a4fan:

Opublikowano

zmień kierunki w błotnikach,lampy z tylu na poliftowe no i jakaś felga by sie przydala :naughty:

Opublikowano

panowie;) tak dla jasnosci obszycie kierownicy jest skórzane;) tylko moze tego nie widac...lampy tylne juz zamowione i grill przedni;)

Opublikowano

no skóra na kierownicy jest tylko chyba za slabo naciagnieta. a co do pzrednich lamp SUPER ciekaw jestem zdjec po zmianach (tylnie lampy, gril itd) bo widze ze masz ciekawy gust

pozdro

Opublikowano

hehe ciekawy gust? ja poprostu nie lubie tak zwanego wiejskiego tuningu.chce zrobic te lampy tylu w miare pod kolor bo sammochod jest ciemny,lampy przednie w miare tez ciemnawe a z tylu ten czerwony sie rzuca w oczy;) Ty masz dobry gust z tego co widze po Twojej audioli i jak bys mial jakies podpowiedzi dla mnie co moge zrobic jeszcze to bylbym wdzieczny;) pozdro

Opublikowano

Ty masz dobry gust z tego co widze po Twojej audioli

dzieki ale troche bym zmienil w Twojej ale to juz kwestia gustu :)
Opublikowano

ładne lampki przednie. mało spotykane. felunek dużo za mały. 17" to minimum :thumbup:

lampki tylne do wymiany, czyli to co masz w planie no i grill bez znaczka i bedzie miodzio cichociemna :a4fan: