OGr Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 te pewnie na sezon przejściowy miedzy zimą a latem Hehe, dobre, zastosuje ;-) Naciapane z bagaznika ... Póki co w końcu zleciały zimówki ;-)
OGr Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 jak dla mnie lepiej niż lato Rzecz gustu, jak dla mnie odpicowane Brabusy robia lepsza robote ;-) Naciapane z bagaznika ...
OGr Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 Te są wizualnie większe niz brabusy Też to dzisiaj stwierdziłem ale to kwestia jasnego lakieru, woskowania i po prostu są czyste ;-) Tam jest polerka i czarne wstawki.
slavko87 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 te kolo zawsze mi się podobało i pasuje do audi jak najbardziej :-)
booster70 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 jaka szerokosc i jakie ET zimowek ?
OGr Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) jaka szerokosc i jakie ET zimowek ? To ori fele. ET43 8J. Oponki 215/40. Turla sie tak samo dobrze jak letnie ;-)Naciapane z bagaznika ... Edytowane 2 Grudnia 2014 przez OGr
Armi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Świetnie wygląda i setup zimowy nie straszny (zmiana z lato na zimę) Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Armi
booster70 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 a ile masz teraz od blotnika do ziemi? to juz po podniesieniu czy przed?
OGr Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 a ile masz teraz od blotnika do ziemi? to juz po podniesieniu czy przed? Po. Tak się śpieszyłem że nawet nie zmierzyłem ale według tego co podniosłem to coś około 61-62 będzie.
michu10 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 dla mnie setup zimowy lepszy niż letni ale wiadomo kwestia gustu kolego gdzie dawałeś felgi do renowacji ? można wiedziec jak to wykonali i ile dałeś ? bo na fotkach wygladaja zacnie tylko jak wyglądały przed renowacją
OGr Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) dla mnie setup zimowy lepszy niż letni ale wiadomo kwestia gustu kolego gdzie dawałeś felgi do renowacji ? można wiedziec jak to wykonali i ile dałeś ? bo na fotkach wygladaja zacnie tylko jak wyglądały przed renowacją Czaja pod Wieliczka. Mowi sie ze to najlepszy specjalista w okolicy. Tylko tam oddaje i zawsze jestem zadowolony. 110 zl / szt. bierze. Sprawdza felgi przed, jak sa krzywe to prostuje (100 zl / szt.). Maluje proszkowo. Naciapane z bagaznika ... Jeden z wielu nowych gardżetów ;-) Edytowane 30 Grudnia 2014 przez OGr
OGr Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 loteczka od RS'a? Chcaiłbym Yep ;-)
OGr Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 gdzieś wydarł ORI lotkje? Battalion się kłania ;-)
Rekomendowane odpowiedzi