wrzosu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No ja też zmieniałem i zastanawiam się dlaczego tak mi się wygina pod niedużym naciskiem na boki. Trochę wstyd jak kogoś wiozę, zapomnę się, oprę nogę o konsolę, a ona trzeszczy cała u mnie nie trzeszczy albo nie zwrocilem uwagi, w co watpie będzie wszystko porobione, zbiorę kasę od was i porozsyłam, koszt jednego to będzie około 50zł ( jeden isostat obejmuje przednie i tylnie przeciwmgielne) tylko dajcie mi troszkę czasu bo cholernie zajęty jestem dlugo jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Pany, a te dwa białe przewody które są na zdjęciu przyklejone do rurki od tego silniczka od czego są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 To jest czujnik temperatury wewnątrz kabiny. One wylatują razem z czarną kostką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Panowie przeglądnąwszy wszystko i jedyne co znalazłem to Musisz trafić A chodzi o grzane d*py jak to podłączyć jakie wtyki są w klima-troniku a jakie w przyciskach w przed lift-owym autku Ktoś możne odp na to pytanie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Panowie przeglądnąwszy wszystko i jedyne co znalazłem to Musisz trafić A chodzi o grzane d*py jak to podłączyć jakie wtyki są w klima-troniku a jakie w przyciskach w przed lift-owym autku Ktoś możne odp na to pytanie ??? Raczej tak samo, bo przyciski grzanych d*p nie są integralną częścią klimatrionika. Ja przełożyłem środek bez grzanych d*p do panelu z grzanymi, zmieniłem tylko przedni panel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Pandzior<----- dzięki kolego wersja Angol to spokojnie da się zmienić stronami uchwyt na kubek i przełączniki przeciwmgielnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Nie przyglądałem się, ale chyba nie powinno być problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Po Fotach wygląda na straszna gmatwaninę kabli przy zmianie zobaczymy jak będzie w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 No niestety musi tak być. Są dwa problemy do rozwiązania. Jeden to załączanie przekaźników po włączeniu świateł, a drugi to włączanie przekaźników po wciśnięciu przycisku. W tym tygodniu postaram się dotrzeć do moskala i sprawdzić ten isostat który mam i wnieść poprawki do niego. Schodzi się długo z braku czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 No niestety musi tak być. Są dwa problemy do rozwiązania. Jeden to załączanie przekaźników po włączeniu świateł, a drugi to włączanie przekaźników po wciśnięciu przycisku. W tym tygodniu postaram się dotrzeć do moskala i sprawdzić ten isostat który mam i wnieść poprawki do niego. Schodzi się długo z braku czasu... bedze wdzięczny za foto i opis montażu tego isostata co do mocowania konsoli wszystko p&p ???? dalej co z mieszkiem zmiany biegow podejdzie z przed lifta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardian6 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Mieszek nie podejdzie, trzeba ramkę kombinować. konsola pasuje idealnie.jedznie miejsce montażu tunelu z przed lift jest w jednym miejscu inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ja kupiłem tunel razem z ramką. Mieszek udało mi się przełożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 no to muszę kupić ramkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 mam do sprzedania kompletną konsole z tunelem za 250zł nie działa tylko uchwyt na napój i nie ma gałki ale jest bardzo ładny mieszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dzisiaj sprawdzaliśmy z moskalem isostat. Ogólnie już działa są dwie rzeczy do poprawienia, w ciągu tygodnia dwóch będzie już wersja finalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dla mnie proszę isostat w wersji slim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dla mnie proszę isostat w wersji slim nie ma takich , jest tylko 2DIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dla mnie proszę isostat w wersji slim nie ma takich , jest tylko 2DIN Ototototo, zrezygnowaliśmy z wersji pojedynczej, bo koszty podobne, a różnica tylko taka że nie podłączysz dwóch kabli. Po podłączeniu u moskala Navi nie chciało wleźć w konsolę bo to kawał plastiku o wymiarach radia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 No właśnie chodzi mi o podwójny isostat ale rozmiaru 2 razy mniejszego niż obecnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 to jest wielkości dwóch paczek zapałek, tak więc wielkie to to nie jest. A trochę elektroniki w sobie ma... zrzędzicie jak stare baby normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi