Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Przyciemnianie tylnych lamp. Jak to zrobic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ma ktoś pomysł lub wie jak przyciemnic tylne światła w mojej A4. Próbowałem zrobic to folją do szyb ale nie da się wyłożyc jej na lampach. Jak ktoś wie to n iech da znac. Pozdro :a4fan:

Opublikowano

zagadaj z Bulczasem on coś modził jakąś folią :hi:

Opublikowano

Przecież na alledrogo bez problemu kupisz folię do lamp termokurczliwą i nie ma problemu z oklejeniem :wink4:

Ja oklejałem w coupe i ładnie wyszło :naughty:

a wygląda tak:

9_ennwxq.jpg

i na aucie:

201005242_ennwne.jpg

Opublikowano

nie radziłbym malować sprayem. Może i lepszy efekt ale jak sie pomaluje kaplica z odblaskami i policja się przyczepi a jak ktoś wjedzie ci w zad to i z odszkodowaniem ciężko będzie :no:

Opublikowano
ae8a8187a1fe12ba.jpg moje lampy po II lifcie , folia z allegro za ~6zł do lamp :gwizdanie:
Opublikowano

ae8a8187a1fe12ba.jpg moje lampy po II lifcie , folia z allegro za ~6zł do lamp :gwizdanie:

kiedyś chciałem tak zrobić u siebie, tylko że tak jak założyciel tego wątku - folia do szyb - i wyszła pi*da... :disgust:

Jednak gusta się zmieniająi wkrótce lecę po DEPO Red-White... :naughty:

Opublikowano

shellah z oklejaniem ten sam problem :gwizdanie:

Opublikowano

tak ale zanim policja wpadnie zedrzesz folię i po kłopocie :decayed:a oklejenie jest mega proste wystarczy suszarka i do dzieła.a jak ma się pomocną dłoń to pół godziny i żadnych pęcherzyków nawet nie zobaczysz :cool1:

Opublikowano

Ja zawsze malowałem lampy przy wczesniejszych autach tj. Golf II, III, i IV u lakiernika, lakier z dodatkiem czarnej bazy, jak sie tak zrobi to odblaski cały czas robią swoja robotę a lampa jest gładka i z połyskiem.

Przed nałożeniem lakieru trzeba zmatować lampy tak jakby sie malowali jakiś element na aucie.

Opublikowano

jak glina wpadnie to nie zdążysz nawet pier...ć :polew:

Opublikowano

ale do czego pijesz?? tzn. o co kaman? :rolleyes:
Opublikowano

tak ale zanim policja wpadnie zedrzesz folię i po kłopocie :decayed:a oklejenie jest mega proste wystarczy suszarka i do dzieła.a jak ma się pomocną dłoń to pół godziny i żadnych pęcherzyków nawet nie zobaczysz :cool1:

to o to kaman
Opublikowano

To trzeba było od razu użyć opcji ''cytuj'' bo ja tu zachodzę w głowę o co kaman :)

Opublikowano

folia, albo sprey :wink4:, tak jak jest u Keżora jest perfekcyjnie :slina:, a co do czarnych lamp to Hawaj ma komplet za 170zł chyba :good:

Opublikowano

Może i jak się mieszka w mieście to tak jest ale nie na wsi :tongue4:

Opublikowano

oklejenie jest mega proste wystarczy suszarka i do dzieła.a jak ma się pomocną dłoń to pół godziny i żadnych pęcherzyków nawet nie zobaczysz :cool1:

wystarczy trochę cierpliwości... i ewentualnie da się szybko poprawić jak coś spier**lisz

albo sprey :wink4:, tak jak jest u Keżora jest perfekcyjnie :slina:,

wystarczy odrobinę cierpliwości... i rozpuszczalnik :polew:

Opublikowano

czarne lampy pasują tylko do ciemnych kolorów nadwozia

Opublikowano

czarne lampy pasują tylko do ciemnych kolorów nadwozia

Co ty piszesz..... Zresztą kwestia gustu. Od keżora auto na ciemnych lampach wygląda :good: Przynajmniej mi sie podoba :wink4: