Janek@4 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam. Ma ktoś pomysł lub wie jak przyciemnic tylne światła w mojej A4. Próbowałem zrobic to folją do szyb ale nie da się wyłożyc jej na lampach. Jak ktoś wie to n iech da znac. Pozdro
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 zagadaj z Bulczasem on coś modził jakąś folią
shellah Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Przecież na alledrogo bez problemu kupisz folię do lamp termokurczliwą i nie ma problemu z oklejeniem Ja oklejałem w coupe i ładnie wyszło a wygląda tak: i na aucie:
andy_sky Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 http://aukcjewp.wp.pl/item1077980750_lakier_transparentny_do_przyciemniania_lamp_tuning.html tu masz sprey kiedyś malowałem nim lampy w SCIROCCO efekt był dużo lepszy niż oklejenie tylko trzeba dobrze odtłuścić lampy
shellah Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 nie radziłbym malować sprayem. Może i lepszy efekt ale jak sie pomaluje kaplica z odblaskami i policja się przyczepi a jak ktoś wjedzie ci w zad to i z odszkodowaniem ciężko będzie
keżor Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 moje lampy po II lifcie , folia z allegro za ~6zł do lamp :gwizdanie:
PARAF Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 moje lampy po II lifcie , folia z allegro za ~6zł do lamp :gwizdanie: kiedyś chciałem tak zrobić u siebie, tylko że tak jak założyciel tego wątku - folia do szyb - i wyszła pi*da... Jednak gusta się zmieniająi wkrótce lecę po DEPO Red-White...
andy_sky Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 shellah z oklejaniem ten sam problem :gwizdanie:
shellah Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 tak ale zanim policja wpadnie zedrzesz folię i po kłopocie :decayed:a oklejenie jest mega proste wystarczy suszarka i do dzieła.a jak ma się pomocną dłoń to pół godziny i żadnych pęcherzyków nawet nie zobaczysz
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja zawsze malowałem lampy przy wczesniejszych autach tj. Golf II, III, i IV u lakiernika, lakier z dodatkiem czarnej bazy, jak sie tak zrobi to odblaski cały czas robią swoja robotę a lampa jest gładka i z połyskiem. Przed nałożeniem lakieru trzeba zmatować lampy tak jakby sie malowali jakiś element na aucie.
andy_sky Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 jak glina wpadnie to nie zdążysz nawet pier...ć
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 jak glina wpadnie to nie zdążysz nawet pier...ć ale do czego pijesz?? tzn. o co kaman?
andy_sky Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 tak ale zanim policja wpadnie zedrzesz folię i po kłopocie :decayed:a oklejenie jest mega proste wystarczy suszarka i do dzieła.a jak ma się pomocną dłoń to pół godziny i żadnych pęcherzyków nawet nie zobaczysz to o to kaman
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 To trzeba było od razu użyć opcji ''cytuj'' bo ja tu zachodzę w głowę o co kaman
slepy Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 folia, albo sprey , tak jak jest u Keżora jest perfekcyjnie , a co do czarnych lamp to Hawaj ma komplet za 170zł chyba
shellah Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 jak glina wpadnie to nie zdążysz nawet pier...ć Może i jak się mieszka w mieście to tak jest ale nie na wsi
PARAF Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 oklejenie jest mega proste wystarczy suszarka i do dzieła.a jak ma się pomocną dłoń to pół godziny i żadnych pęcherzyków nawet nie zobaczysz wystarczy trochę cierpliwości... i ewentualnie da się szybko poprawić jak coś spier**lisz albo sprey , tak jak jest u Keżora jest perfekcyjnie , wystarczy odrobinę cierpliwości... i rozpuszczalnik
andy_sky Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 czarne lampy pasują tylko do ciemnych kolorów nadwozia
Grisza79 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 czarne lampy pasują tylko do ciemnych kolorów nadwozia Co ty piszesz..... Zresztą kwestia gustu. Od keżora auto na ciemnych lampach wygląda Przynajmniej mi sie podoba
Janek@4 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 Dzięki bardzo za rady koledzy
Rekomendowane odpowiedzi