Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reflektory zespolone po II lifcie - rezanie i montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedna lampa zrobiona wybaczcie za naleganie ale musze dzis jechac w trase :D a stalem bez lamp z ucietymi kostkami haha

---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------

dobra założone... efekt super zostalo jeszcze troche wuregulowac bo lewa jest ok ale ta od strony kierowcy przy migaczu troche szparka jest jak bede kladl silniczki to przypiluje i bedzie ok poki co jestem zadowolony dzieki za ten temat :D pozdro

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 231,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zarzuć mi foto na PW lub gg :D

Opublikowano

właśnie greg zapodaj foto:) Sam Jestem ciekawy jak to wygląda u cię:)

Opublikowano

jak skonczylem bylo ciemno wiec dzis zrobie :P

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

robilem na szybko telefonem ale cos widac

20120908358.jpg

20120908359.jpg

<br /><br />

Opublikowano

A te uszkodzenia przy prawej lampie to miałeś? Czy co to tam jest?

Opublikowano

chodzi ci o to cos bialego to sie odbija :D od auta a jesli chodzi o to nizej pod zderzakiem to srubka mi wyleciala i musze to zrobic ale czasu nie ma :D

Opublikowano

Myślałem, żeś że żeś brzeszczotem przejechał po zderzaku :decayed:

Opublikowano

hahaha :D nie no ale powiem ci ze jak zrobilem zdjecie tak patrze i mowie co to :D sam sie zastanowilem ale jednak to odbicie :D

Opublikowano

Pany jak to jest bo zabrałem się za lutowanie i u mnie w starej kostce tam gdzie jest numer pinu 3 nie ma przewodu a tam gdzie jest 1 jest przewód. Odwrotnie jak jest na schemacie na pierwszej stronie. Nie wiem teraz czy mam go podłączyć pod pin numer 3 w nowej kostce czy gdzieś indziej. Moje lampy to Valeo.

Opublikowano

ja mialem tez na odwrot znaczy pin z 4 byl 5 a 1 byla 3 :D jedyny zgadzajacy sie to numer 2 :)

ten cienki znaczy 3 to pozycyjne reszte rob tak zeby ci pasowaly piny wedlug schematu wpinalem i wszystko dziala

Opublikowano

greg gratuluje:) ładnie:)

Opublikowano

brudne auto :D ale cos widac :D jak bedzie czas zrobie lepsze :P

Opublikowano

Rozdziewiczenia swojej A4 :grin:

Opublikowano

Rozdziewiczenia swojej A4 :grin:

ty za to czasu nie masz a ona taka ładna XD

Opublikowano

Hehe biedna audiczka greg'a :D Ale za to o nie bo młodsza :D

---------- Post dopisany at 15:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ----------

greg to teraz jeszcze zderzak poliftowy z halo:) jak co to mam goły taki zderzak

Opublikowano

zderzak :D halo kierownica licznik mogłbym wymieniac ale spokojnie w totka nie wygralem zaplacilem za oc 760zl mam do wymiany chyba wahacz i czeka mnie przeglad wiec musze uzbierac kase :D

---------- Post dopisany at 15:57 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ----------

dobra wiecie co popiszemy u siebie na watku bo tu nie ma co zaśmiecać :)

Opublikowano

Te podłączenie silniczka od lamp jest prawidłowe na pierwszej stronie? Podłączyłem dzisiaj tak jak jest na schemacie kolorami i soczewka się nie rusza :kwasny: Tylko u mnie nie było koloru żółtego ale biało-żółty. Jak jest podłączona jedna lampa to też powinno działać?

Opublikowano

hmm tego nie wiem bo silniczki dopiero zakladam pozniej w ciagu tygodnia koledzy musza pomoc co robili ale wydaje mi sie ze kolory raczj sie zgadzac nie musza mi sie nie zgadzaly

Opublikowano

Pany a nie miał by ktoś czasem wtyczek prostokątnych do silniczków pod lampy hella z s4 (lampa z ori xenonem z 97r)

Opublikowano

Wyslij mi foto na PW może coś znajdę ;)