Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reflektory zespolone po II lifcie - rezanie i montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedyś widziałem tu na forum opis odnośnie drgania soczewki był temat jakiś plastik wkładali...

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 231,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chcę założyć lampy zespolone do swojego auta ale tak patrze na wtyczki od nich i są takie kolory:

1 - biało-żółty

2 - biało-żółty

3 - czerwono-szary

4 - brązowy

5 - biało-brązowy

6 - ciemno-brązowy

7 - biało żółty

Drugą kostkę mam taką:

1 - biało-czarny

2 - zółto-czarny

3 - szaro-czarny

4 - brązowy

5 - biało-brązowy

6 - ciemno-brązowy

7 - zielono-czarny

Czy jak podłącze tak jak to jest opisane na schemacie (str. 1 tematu) według numerów pinów ze starą instalacją, to będzie wszystko OK? Teraz mam Valeo przedlifty.

Opublikowano

Tak kolego nie powinno nic się dziać. Najwyżej przygotuj sobie gaśnice tak na wszelki wypadek :blowup: zart :grin:

Opublikowano

Witam.Czy jest tu ktoś z okolic Koszalina kto robił już taką przeróbkę i za opłatą zrobił by w moim aucie?Ja niestety nie mam po pierwsze gzie tego zrobić a po drugie mam dwie lewe ręce do takich tematów.czekam an info na priv.Pozdro

Opublikowano

W przedliftach jest uchwyt po stronie kierunku, przykręcany, a w lifcie, uchwytu w lampie już nie ma i co teraz?

Opublikowano

ja juz lampy mam :D czeka mnie ciekawy weekend :P widze ze trzeba dorobic jeszcze jeden uchwyt ale chyba dam rade :P jak zloze do kupy to sie pochwale :D

Opublikowano
W przedliftach jest uchwyt po stronie kierunku, przykręcany, a w lifcie, uchwytu w lampie już nie ma i co teraz?

ciąć błotnik a poliftowa trzyma się na 2 śrubach i takim uchwycie od strony chłodnicy:hi:

Opublikowano

ciąć błotnik a poliftowa trzyma się na 2 śrubach i takim uchwycie od strony chłodnicy:hi:

Tak, tak, ale chodzi mi o to, czy mocowanie od strony błotnika jest potrzebne ;)

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

to nie trzeba dorabiac tego uchwytu 3?

Opublikowano

Nic nie musisz dorabiać, kierunek jest zintegrowany z lampą, więc nie potrzebuje dodatkowego mocowania.

Opublikowano

tylko ciąć, malować, montować:kox:

Opublikowano

ja nie jestem pewien ale moje lampy przed liftem trzymaja sie chyba tylko na gorze bo z boku od strony chlodnicy nie widze uchwytu musze srobke jakas skabinowac zeby pasowala

Opublikowano

Pod które numery pinów podłączyć przewody od silniczków z lamp Valeo do lamp poliftowych?

Opublikowano
  • Autor
Pod które numery pinów podłączyć przewody od silniczków z lamp Valeo do lamp poliftowych?

1 strona na schemacie.

Opublikowano

Dobra nie było pytania :whistling:

Opublikowano

jak wyciagnac piny z orginalnych kastek ? mecze sie i k**wa nie moge a jestem w trakcie ciecia blachy :D pomocy

---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:13 ----------

no chlopaki bo stoje i patrze :D a chce ruszyc z tym do przodu

---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:18 ----------

2 osoby przegladaja watek i nikt nie potrafi odpisac mam czekac pol dnia?

Opublikowano

czekaj nawet i caly dzien..... masz w pierwszym watku nr ori pinow.... wystarczy zapytac wojka google o nr 000 979 225 i w grafice wszystko jest jak na dloni widac gdzie jest ten cypek blokujacy pin.... wystarczy wziasc sztywny drut dopchnac pin do przodu wlozyc drut po obu stronach dopchnac go do maxa i pociagnac za pin, powinien wyjsc....ja urzywam do tego troche grubszego spinacza....

Opublikowano

przecie to proste przygotuj sobie igłe i szukaj zabezpieczenia które w każdym pinie musisz podgiąć

Opublikowano
000979225.jpg