Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki mądry jesteś to ciekawe czy rozróżnisz niebieski od błękitu w realu:grin:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 237,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Taki mądry jesteś to ciekawe czy rozróżnisz niebieski od błękitu w realu:grin:

no o to chodzi. widziałem 4300K i 6000K i szukam czegoś pomiędzy więc chyba padnie na 5000K

Opublikowano

mężczyźni rozróżniają 3 kolory. jak znasz więcej to ....:hahaha:

Opublikowano

ma ktos namiar na solidnego dostawce żarników ?

Opublikowano
ma ktos namiar na solidnego dostawce żarników ?

ja jeżdze na najtańszych D2S HIDach z alegro i nie narzekam:wink:

tak ogólnie gracjan wstawił byś jakaś fote, bo tu offtop sie zrobił:whistling:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Ja kupowałem u tego kolesia...

SZYBKA WYSYŁKA! ŻARNIK PALNIK D2S KSENON GLIWICE (2695493056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

U mnie tak to wygląda :wink:

b9Gjl.jpg

pfGht.jpg

Kowi, nie mam żadnych nowych fotek, nic się nie zmienia :wink:

Opublikowano

:shock3:

weź nie mów takich rzeczy

wypoleruj wentyle, powyjmuj kamienie z bieżnika. cokolwiek :grin:

Opublikowano

Gracjan co to kurfa za śrubki na tablicy ? :shock3:

Opublikowano
Gracjan co to kurfa za śrubki na tablicy ? :shock3:
w Twoim aucie dziury bandyta w zderzaku powiercil
Opublikowano

e szkoda gadać.....:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

To nity :decayed:

Zderzak na przyszły sezon i tak będzie malowany i ciągle myślę czy nie zrobić na gładko... Tylko nie wiem co z blachą :co:

Żadne trytytki do kratki, blacha na łuk zderzaka itd nie wchodzą w grę... Zostaje albo za szybą albo do bagażnika :decayed: Jak do bagażnika to trzeba wymyślić jakiś motyw żeby można szybko ją zamocować w razie W :wink:

Opublikowano

ja woziłem rozwaloną ramkę i blachę pod siedzeniem. jak sie pytali gdzie rejestracja to mówiłem że właśnie na parkingu mi ktoś przywalił i jade na stacje kupić :decayed:

Opublikowano
  • Autor
ja woziłem rozwaloną ramkę i blachę pod siedzeniem. jak sie pytali gdzie rejestracja to mówiłem że właśnie na parkingu mi ktoś przywalił i jade na stacje kupić :decayed:

Wiesz, co innego jak raz na nich trafisz to szybko coś wymyślisz ale ile można wciskać kit że się ramka się połamała, nie mając nawet dziur w zderzaka czy miejsca żeby ja przykręcić :decayed:

Opublikowano

trzeba być kreatywnym. jak ty jeździsz tylko na shella i z powrotem to masz większe prawdopodobieństwo że trafisz na tych samych.

jak jechałem dwa lata temu do Bułgarii to miałem dopiero problem jak wytłumaczyć policjantowi dlaczego nie mam rejestracji. j**any tylko po węgiersku gadał :grin:

Opublikowano

Wiesz, co innego jak raz na nich trafisz to szybko coś wymyślisz ale ile można wciskać kit że się ramka się połamała, nie mając nawet dziur w zderzaka czy miejsca żeby ja przykręcić :decayed:

neodymy zostaja
Opublikowano
  • Autor

neodymy zostaja

Jest jeszcze jeden pomysł ale zobaczymy czy zdecyduje się na zrobienie zderzaka na gładko czy tylko malowanie + nowa blacha na klej do szyb :wink:

Opublikowano

Powodzenia w rozwiązaniu tego w zderzaku B5. Sam już o tym myślałem, bardziej mi się podoba pomysł nie tylko chowanej, ale też wysuwanej tablicy ze zderzaka. Ciężkie do ogarnięcia, ja na przyszły sezon też będę gładził u siebie przedni (żeby wyglądał jak US, a nie same lampy na froncie) i neodymy wpierdole. Jakby co, to się przyczepi tylko przy kontroli, a tak to będę latał bez.