przemciotorun Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 bardzo ladnie , do mnie tez przed swietami doleciala lare21, pady, zestaw menzerny, pare roznych zapachow do auta do potestowania, i cos tam jeszcze.... jeszcze po nowym roku male zamowienie i czekam az szwagier przyniesie pasty 3m do porownania i mysle ze bedzie oki na przyszly rok
Gracjan Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 bardzo ladnie , do mnie tez przed swietami doleciala lare21, pady, zestaw menzerny, pare roznych zapachow do auta do potestowania, i cos tam jeszcze.... jeszcze po nowym roku male zamowienie i czekam az szwagier przyniesie pasty 3m do porownania i mysle ze bedzie oki na przyszly rok Jak do mnie przyjdzie paczka z SCS to na wiosnę zostaną do kupienia pady cutting, pasty ( tu jeszcze nie wiem czy Menzerna czy Scholl ), wosk Angelwax Bodywax no i QD Angelwax
WhyMe? Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gracjan kto ci obszywał kierownice i inne? Teraz tak przeglądam temat i robi robotę te obszycie
Gracjan Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gracjan kto ci obszywał kierownice i inne? Teraz tak przeglądam temat i robi robotę te obszycie Forumowy majster - Ragga
WhyMe? Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gracjan kto ci obszywał kierownice i inne? Teraz tak przeglądam temat i robi robotę te obszycie Forumowy majster - Ragga To elegancko. Tylko on ma dużo roboty i mi teraz nie zrobi
OLI_B5 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gracjan kto ci obszywał kierownice i inne? Teraz tak przeglądam temat i robi robotę te obszycie Forumowy majster - Ragga To elegancko. Tylko on ma dużo roboty i mi teraz nie zrobi A to patrzałes? Wydaje się całkiem git NOWA kierownica ? AUDI A4 S4 RS4 A6 S6 RS6 TT (2838742733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WhyMe? Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gracjan kto ci obszywał kierownice i inne? Teraz tak przeglądam temat i robi robotę te obszycie Forumowy majster - Ragga To elegancko. Tylko on ma dużo roboty i mi teraz nie zrobi A to patrzałes? Wydaje się całkiem git NOWA kierownica ? AUDI A4 S4 RS4 A6 S6 RS6 TT (2838742733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 250 zł za pokrowiec a raga za 300 zł obszyje mi kierownice, mieszek z gałką, ręczny i podłokietnik
OLI_B5 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gracjan kto ci obszywał kierownice i inne? Teraz tak przeglądam temat i robi robotę te obszycie Forumowy majster - Ragga To elegancko. Tylko on ma dużo roboty i mi teraz nie zrobi A to patrzałes? Wydaje się całkiem git NOWA kierownica ? AUDI A4 S4 RS4 A6 S6 RS6 TT (2838742733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 250 zł za pokrowiec a raga za 300 zł obszyje mi kierownice, mieszek z gałką, ręczny i podłokietnik Tylko musisz czekac..Moze uda sie ich dogadac na podobną cene ?
Gracjan Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Stawiam że 100% drożej u Tadka w Carsdream niz u Raggi
OLI_B5 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Stawiam że 100% drożej u Tadka w Carsdream niz u Raggi To się cenią..
jozek726 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Powoli trzeba uzupełnić arsenał na wiosnę Jedna paczka dzisiaj, druga w poniedziałek http://i.imgur.com/3wU0C.jpg to mi się podoba
moskal Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gracjan kto ci obszywał kierownice i inne? Teraz tak przeglądam temat i robi robotę te obszycie Jak ty mozesz tak oczywiste pytania zadawac ? Staż ponad 1.5 roku na forum.... Do jutra wymysl sobie kare.
Tomasz Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gracjan kto ci obszywał kierownice i inne? Teraz tak przeglądam temat i robi robotę te obszycie Jak ty mozesz tak oczywiste pytania zadawac ? Staż ponad 1.5 roku na forum.... Do jutra wymysl sobie kare. jego audi jest karą
kaju Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gracjan kto ci obszywał kierownice i inne? Teraz tak przeglądam temat i robi robotę te obszycie Jak ty mozesz tak oczywiste pytania zadawac ? Staż ponad 1.5 roku na forum.... Do jutra wymysl sobie kare. masz przejebane stary
WhyMe? Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gracjan kto ci obszywał kierownice i inne? Teraz tak przeglądam temat i robi robotę te obszycie Jak ty mozesz tak oczywiste pytania zadawac ? Staż ponad 1.5 roku na forum.... Do jutra wymysl sobie kare. Staż stażem ale chodzi o czas, lada moment wyjeżdżam do Niemiec i chciałem zrobić to teraz.
przemciotorun Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 bardzo ladnie , do mnie tez przed swietami doleciala lare21, pady, zestaw menzerny, pare roznych zapachow do auta do potestowania, i cos tam jeszcze.... jeszcze po nowym roku male zamowienie i czekam az szwagier przyniesie pasty 3m do porownania i mysle ze bedzie oki na przyszly rok Jak do mnie przyjdzie paczka z SCS to na wiosnę zostaną do kupienia pady cutting, pasty ( tu jeszcze nie wiem czy Menzerna czy Scholl ), wosk Angelwax Bodywax no i QD Angelwax masz juz sprawdzonego tego angelwax-a bo widze ze sporo produktow zamowiles?
Gracjan Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 bardzo ladnie , do mnie tez przed swietami doleciala lare21, pady, zestaw menzerny, pare roznych zapachow do auta do potestowania, i cos tam jeszcze.... jeszcze po nowym roku male zamowienie i czekam az szwagier przyniesie pasty 3m do porownania i mysle ze bedzie oki na przyszly rok Jak do mnie przyjdzie paczka z SCS to na wiosnę zostaną do kupienia pady cutting, pasty ( tu jeszcze nie wiem czy Menzerna czy Scholl ), wosk Angelwax Bodywax no i QD Angelwax masz juz sprawdzonego tego angelwax-a bo widze ze sporo produktow zamowiles? Na razie sprawdziłem QD, wosk body wax, piane FastFoam, szampon a bilberry do felg widziałem jak działa na spocie... Dzisiaj jeszcze nakładałem NW H2GO właśnie z Angelwax i sama aplikacja w porównaniu do RainX-a jest banalna, reszta do oceny w deszczu ale nie wiem kiedy wyjadę autem Na półce jeszcze stoją próbki, które dzisiaj dostałem a mianowicie APC i AIO do skóry... Jak się sprawdzą to kupię większe ilości
przemciotorun Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 a i dobrze wiedziec bo rainx-a mam koncowke ale raczej bede szukal czegos innego.... ja jutro bede walczyl z przednia szyba w nissanie zony.... plus jest taki ze gorzej juz chyba byc nie moze....
Gracjan Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 a i dobrze wiedziec bo rainx-a mam koncowke ale raczej bede szukal czegos innego.... ja jutro bede walczyl z przednia szyba w nissanie zony.... plus jest taki ze gorzej juz chyba byc nie moze.... Skończył mi się RainX dlatego się zdecydowałem i jak na razie zadowolony... na razie jeszcze filmików żadnych nie ma więc ciężko coś powiedzieć, jest jeden ale koleś jedzie po autostradzie a to nawet na czystej coś ucieknie więc to lipa, podobno ma wstawać już od 40km/h coś w porównaniu do RainX-a jest kosmosem ---------- Post dopisany 31-12-2012 at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany 27-12-2012 at 23:10 ---------- Ostatnie zakupy w tym roku Oprócz tego wpadły ledy...
slavko87 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 W sklepie kupowales ledy czy na allegro? To sa te co sie zaraz pala czy te 2 z tymi hujkami:decayed: a te buteleczki na co?
Rekomendowane odpowiedzi