Michał Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 a te buteleczki na co? na przetwory na zimę...
medik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 No ale że ledów moje auto nie miało to bym nie podejrzewał Kupuj kupuj te kosmetyki, dasz mi w zestawie z autem. a ja, sprzedam Michałowi za pół ceny
Gracjan Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 W sklepie kupowales ledy czy na allegro? To sa te co sie zaraz pala czy te 2 z tymi hujkami:decayed: a te buteleczki na co? Tu kupiłem, nie wiem ile się palą ale na razie 20 sekund było spoko... ŻARÓWKA RURKOWA 4 KOLORY LED TUNING C5W 31 36 42 (2840787500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Buteleczki do "specyfików" ---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- No ale że ledów moje auto nie miało to bym nie podejrzewał Kupuj kupuj te kosmetyki, dasz mi w zestawie z autem. niedopaczenie
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 No ale że ledów moje auto nie miało to bym nie podejrzewał Kupuj kupuj te kosmetyki, dasz mi w zestawie z autem. a ja, sprzedam Michałowi za pół ceny też wezmę za pół ceny
Michał Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 a ja, sprzedam Michałowi za pół ceny deal:drinks:
slavko87 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 W sklepie kupowales ledy czy na allegro? To sa te co sie zaraz pala czy te 2 z tymi hujkami:decayed: a te buteleczki na co? Tu kupiłem, nie wiem ile się palą ale na razie 20 sekund było spoko... ŻARÓWKA RURKOWA 4 KOLORY LED TUNING C5W 31 36 42 (2840787500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Buteleczki do "specyfików" ---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- No ale że ledów moje auto nie miało to bym nie podejrzewał Kupuj kupuj te kosmetyki, dasz mi w zestawie z autem. niedopaczenie jakie specyfiki do czego dokladnie, ciekawi mnie ktorymi specyfikami co bedziesz robil i do czego np zawiasy czyscil i inne zakamarki, dopiero zaglebiam sie w ten temat a na wiosne tez bede chcial audi pozadne wyczyscic. A tych ledow to juz mialem kilka kompletow:kwasny: A buteleczki na przetwory myslalem ze sa szklanne ale widocznie sie mylilem:facepalm:
Gracjan Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 W sklepie kupowales ledy czy na allegro? To sa te co sie zaraz pala czy te 2 z tymi hujkami:decayed: a te buteleczki na co? Tu kupiłem, nie wiem ile się palą ale na razie 20 sekund było spoko... ŻARÓWKA RURKOWA 4 KOLORY LED TUNING C5W 31 36 42 (2840787500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Buteleczki do "specyfików" ---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- No ale że ledów moje auto nie miało to bym nie podejrzewał Kupuj kupuj te kosmetyki, dasz mi w zestawie z autem. niedopaczenie jakie specyfiki do czego dokladnie, ciekawi mnie ktorymi specyfikami co bedziesz robil i do czego np zawiasy czyscil i inne zakamarki, dopiero zaglebiam sie w ten temat a na wiosne tez bede chcial audi pozadne wyczyscic. A tych ledow to juz mialem kilka kompletow:kwasny: A buteleczki na przetwory myslalem ze sa szklanne ale widocznie sie mylilem:facepalm: Butelki plastikowe Butelki kupiłem na zapas, zawsze mogą się przydać... Do wnęk i wszelkich innych detali środek zwany APC, których jest baaardzo dużo... O tym najlepiej pisać w temacie o tym wtedy będzie dla innych
slavko87 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 W sklepie kupowales ledy czy na allegro? To sa te co sie zaraz pala czy te 2 z tymi hujkami:decayed: a te buteleczki na co? Tu kupiłem, nie wiem ile się palą ale na razie 20 sekund było spoko... ŻARÓWKA RURKOWA 4 KOLORY LED TUNING C5W 31 36 42 (2840787500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Buteleczki do "specyfików" ---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- No ale że ledów moje auto nie miało to bym nie podejrzewał Kupuj kupuj te kosmetyki, dasz mi w zestawie z autem. niedopaczenie jakie specyfiki do czego dokladnie, ciekawi mnie ktorymi specyfikami co bedziesz robil i do czego np zawiasy czyscil i inne zakamarki, dopiero zaglebiam sie w ten temat a na wiosne tez bede chcial audi pozadne wyczyscic. A tych ledow to juz mialem kilka kompletow:kwasny: A buteleczki na przetwory myslalem ze sa szklanne ale widocznie sie mylilem:facepalm: Butelki plastikowe Butelki kupiłem na zapas, zawsze mogą się przydać... Do wnęk i wszelkich innych detali środek zwany APC, których jest baaardzo dużo... O tym najlepiej pisać w temacie o tym wtedy będzie dla innych dzieki o taka odp mi chodzilo:wink:
marcin120383 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ale fura pierwsza klasa :slina:
junior_tdi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Gracek, powinieneś założyć jakiś temat o Car detailing'u
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Gracek, powinieneś założyć jakiś temat o Car detailing'u Temat już jest od dawna
junior_tdi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 gracek, powinieneś założyć jakiś temat o car detailing'u temat już jest od dawna szoł mi !
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 gracek, powinieneś założyć jakiś temat o car detailing'u temat już jest od dawna szoł mi ! http://a4-klub.pl/nadwozie-14/pielegnacji-auta-kosmetyki-samochodowe-916/ 172 strony Miłego czytania
junior_tdi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 gracek, powinieneś założyć jakiś temat o car detailing'u temat już jest od dawna szoł mi ! http://a4-klub.pl/nadwozie-14/pielegnacji-auta-kosmetyki-samochodowe-916/ 172 strony Miłego czytania akurat do wiosennego pucowania doczytam dzięki
roae Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 a ja mam takie pytanie jak trzymie się tablica rej, bo też taki patent chcę
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 a ja mam takie pytanie jak trzymie się tablica rej, bo też taki patent chcę Klej do szyb panie, duuuuuuużoooo kleeeeeejuuuuu
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 a ja mam takie pytanie jak trzymie się tablica rej, bo też taki patent chcę Klej do szyb panie, duuuuuuużoooo kleeeeeejuuuuu Cała filozofia
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 :polew::polew::polew: tablica na klej :facepalm:
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 :polew::polew::polew:tablica na klej :facepalm: Na słowo honoru się nie chciała trzymać, próbowałem
Rekomendowane odpowiedzi