slavko87 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Ładniejsze te dekory od starych:naughty:, malowane czy ori? Najlepsze byly by kolorze fury:wink: Malowane Był plan żeby malować w kolor budy ale doszedłem do wniosku że będzie za niebiesko wewnątrz... a moim zdaniem bylo by juz mega w srodku, zrob male VT zeby sie przekonac:naughty:
Armi Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Ładniejsze te dekory od starych:naughty:, malowane czy ori? Najlepsze byly by kolorze fury:wink: Malowane Był plan żeby malować w kolor budy ale doszedłem do wniosku że będzie za niebiesko wewnątrz... Dobrze zdecydowałeś. Te są mega:slina:
mrogal Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Ładniejsze te dekory od starych:naughty:, malowane czy ori? Najlepsze byly by kolorze fury:wink: Malowane Był plan żeby malować w kolor budy ale doszedłem do wniosku że będzie za niebiesko wewnątrz... i dobrze, tylko smerf moze miec niebieskie dekory
slepy Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Ładniejsze te dekory od starych:naughty:, malowane czy ori? Najlepsze byly by kolorze fury:wink: Malowane Był plan żeby malować w kolor budy ale doszedłem do wniosku że będzie za niebiesko wewnątrz... jakby fotele były całe czarne, to niebieskie były by spoko, a tak jak jest teraz jest idealnie:wink:
sysek27 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Piękne te dekory:wink: odpowiesz na PW:naughty:
Wojtek_A4 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Piekne s4:kox: Dobrze te fele wygladaja na b5. Ciekawe jak w B6 u mnie bezie sie prezentowac....
Gracjan Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Auto sprzedane, można zamykać
Buba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mam nadzieję że moja baba go nie rozwali. Prawie taki fajny jak mój
slavko87 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Auto sprzedane, można zamykać ta 1 kwietnia:decayed:
slavko87 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ale ona na serio stoi juz u mnie to zapodaj foto z dwoma esami:naughty:
marcin120383 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ale ona na serio stoi juz u mnie to zapodaj foto z dwoma esami:naughty: dokładnie
Buba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 nie da rady bo jedna stoi w stolicy a druga w koluszkach
slavko87 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 nie da rady bo jedna stoi w stolicy a druga w koluszkach i tak nie wierze:grin:
Buba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 co poradzić. przyjdzie Gracjan to powie co i jak
Mati_23 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 hehe dzisiaj jest dzień jak jest i nie dziwne że ludzie nie wieża
Aron21 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No no ;d robi wrażenie Kolor miodzio
Buba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Gracjan problem jest bo moja baba wracała i na autostradzie auto stanęło. Mówiła że coś zaczęło trzeszczeć, piszczeć, tłuc i zgasło. Jak kręci rozrusznikiem to jakby coś latało w silniku i piszczy. Teraz stoi i czeka na lawete. Co to może być? Olej lałeś jakiś?
Gracjan Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Gracjan problem jest bo moja baba wracała i na autostradzie auto stanęło. Mówiła że coś zaczęło trzeszczeć, piszczeć, tłuc i zgasło. Jak kręci rozrusznikiem to jakby coś latało w silniku i piszczy. Teraz stoi i czeka na lawete. Co to może być? Olej lałeś jakiś? Kurde, myślałem że się nic nie stanie... Motodoktor chyba nie ogarnął no i tłok wpadł do miski Olej lałem słonecznikowy, taki mi w realu zachwalano...
Rekomendowane odpowiedzi