Gracjan Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Właśnie wróciłem do domu z nową felgą, która pewnie zostanie na dłużej bo jaram się strasznie Fotki jakieś pojawią się na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Właśnie wróciłem do domu z nową felgą, która pewnie zostanie na dłużej bo jaram się strasznie Fotki jakieś pojawią się na dniach Pewnie full wypas łogień jak to u Ciebie bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 bez foty się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ebany czekamy na fotoszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To ja nie mam pomyslu na ten sezon a Ty kolejna wymianke robisz- ehhh ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalson86 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 grube fotosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Właśnie wróciłem do domu z nową felgą, która pewnie zostanie na dłużej bo jaram się strasznie Fotki jakieś pojawią się na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nowa rolka Na razie nie zanosi się żebym kupił jakieś opony więc nie ma co robić tajemnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 19"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Toć miałeś takie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dobre koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Pewnie męskie szerokości są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 8,5Jx19 ET35 ? Felgi super, jak dla mnie bedzie lepiej . Ostatnio na gieldzie wysyp ich, sam nad nimi sie zastanawiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Toć miałeś takie :kox: Miałem CH i w 18 więc kiepsko Pewnie męskie szerokości są Nie są 8,5Jx19 ET35 ? Tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nowa rolka http://i.imgur.com/ZfvUh5c.jpg Na razie nie zanosi się żebym kupił jakieś opony więc nie ma co robić tajemnicy ale jaja, moje koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Myślałem, że będzie jakiś tłusty rant a tu o takie takie oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Do charakteru tego auta bardzo pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dobra panowie, teraz pytanie za 100 punktów... Jak czytaliście muszę kupić jakieś opony i tak szczerze mówiąc nie wiem za bardzo jaka szerokość... "na oko spasowałem" oponę z daily tzn 255/35/19 i jednak za duży balon wiec zastanawiam się nad 245/35/19 albo 235/35/19, jak myślicie co będzie lepsze ? Auto zmieni charakter, będzie trochę podniesione, właśnie na lekkim balonie - spas "racingowy", tylko teraz znowu żeby nie przesadzić.... Doradźcie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 235 bierz, dla 8,5 stoją idealnie, rant nie wystaje, winkle pokonuje sie na gumie a nie na rancie felgi:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi