Gracjan Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 swirlX na germanie szto eta ten german ??? Mniej więcej :polew:
slepy Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 swirlX na germanie szto eta ten german ??? http://showcarshine.pl/aplikatory/394-monster-shine-aplikator-tri-color-polishing-finishing.html
Michał Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Jak masz ochotę to wpadaj, coś podziałamy ten weekend też pewnie będę miał zajęty zresztą najbliższe poważniejsze prace przy lakierze będę robił dopiero na wiosnę, ale to już bez półśrodków Nawet dupska sE tak dokladnie pewnie nie myjecie fakt, nie przyszło mi do głowy żeby sobie pędzelkować rowek :polew:
Sqizzy Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 którą stroną czarną czy żółtą wcieracie swirlx ?
Nosb Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Mysle ze mycie , aktywna piana i wosk by nie zaszkodzila
slepy Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 którą stroną czarną czy żółtą wcieracie swirlx ? zółtą, twardszą
Gniady Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Nawet dupska sE tak dokladnie pewnie nie myjecie Ja mam sąsiada który myje nawet jak deszcz pada -średnią mu wyliczyłem co 3-4 dni ostatnio nawet mył czyste
Gracjan Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Jak masz ochotę to wpadaj, coś podziałamy ten weekend też pewnie będę miał zajęty zresztą najbliższe poważniejsze prace przy lakierze będę robił dopiero na wiosnę, ale to już bez półśrodków Nawet dupska sE tak dokladnie pewnie nie myjecie fakt, nie przyszło mi do głowy żeby sobie pędzelkować rowek :polew: Na wiosnę to też na pełnej, Manzerna 500 i 4000, pady flexi... Teraz chce tylko zabezpieczyć przez zimą Nie wiem czy teraz w weekend bede działał czy to nie za wcześnie, może będę dopiero przy zmianie setapu na zimowy jak będę walczył dam znać :>
Flyer Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Mysle ze mycie , aktywna piana i wosk by nie zaszkodzila mycie, aktywna piana, wosk i na koncu wybielanie :naughty:
Sqizzy Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Mysle ze mycie , aktywna piana i wosk by nie zaszkodzila wybielanie :naughty: raczej czernidłem
Wandej Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Mysle ze mycie , aktywna piana i wosk by nie zaszkodzila wybielanie :naughty: raczej czernidłem i jakis mocny srodek do felg na hemoroidy
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Zmieniając temat z hemoroidów na Audi to chciałem powiedzieć, że twoja S4 jest zacna
Sqizzy Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 pany do czarnego lakieru lepiej brać UC + tricolor czy swirlx + tricolor ? z którym lepiej się pracuje ręcznie? który lepiej zbiera ryski na lakierze?
Gracjan Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Mnie się lepiej pracuje na swirlx + tricolor niż na UC
Sqizzy Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 swirlx jest chyba delikatniejszy, prawda?
Gracjan Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 swirlx jest chyba delikatniejszy, prawda? Tak jest
Sqizzy Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 w takim razie będzie UC a po tym może swirlx , używałeś liquidwax megsa ?
Gracjan Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Po swirlx używałem IPA a następnie 2 warstwy Colli 476s.
majuDJ Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 oo niezła była afera z tym S4. Ty ją ostatnio kupiłeś? Czy sprzedawałeś? Bo ładnie miała cofnięty przebieg . Poznałem ją po niektórych fotkach o kolorach. Pamiętam ze tanio była wystawiona w sprzedam auto, a afera się obiła na całe forum.
Gracjan Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 oo niezła była afera z tym S4. Ty ją ostatnio kupiłeś? Czy sprzedawałeś? Bo ładnie miała cofnięty przebieg . Poznałem ją po niektórych fotkach o kolorach. Pamiętam ze tanio była wystawiona w sprzedam auto, a afera się obiła na całe forum. Chyba auta Ci się kolego pomyliły
Rekomendowane odpowiedzi