WhyMe? Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Platyny są całkiem spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ale deseczki przed najazdy i tak w ruch poszły Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Brakło kilku centymetrów... Platyny są całkiem spoko Zobaczymy, Buba mnie straszył że zapłony będą wypadać i trzeba by robić korektę programu, wyjdzie w praniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Platyny są całkiem spoko Zobaczymy, Buba mnie straszył że zapłony będą wypadać i trzeba by robić korektę programu, wyjdzie w praniu... Zakładałem te same świece do siebie. Nie było żadnych problemów po czasie. Ogólnie zmiana na + Edytowane 2 Października 2014 przez WhyMe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Pierwsze podejście do tematu chłodnicy oleju... Edytowane 13 Października 2014 przez Gracjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4s2c2vr Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 W S4 seryjnie nie było "koca" pod maską ?Piękna furka btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 W S4 seryjnie nie było "koca" pod maską ? Ja mam, pewnie wytargał bo brudne było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 W S4 seryjnie nie było "koca" pod maską ? Piękna furka btw. Było wygłuszenie, było, ale jest zdemontowane Chłodnica gotowa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ale rzeźba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Zakończenie sezonu Raceism... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Jaka ona piękna za każdym razem jak widzę takie foty to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Fura wycyckana na maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 yebana za***ista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Autko eleganckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 masakra ... za każdym razem włosy staja deba i az chce sie modzic zeby chodz w 30 procentach dorównac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Logo audi moglbys zrobic w jakims jasniejszym graficie zeby sie odroznialo od reszty atrapy. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati80 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Śliczną masz tą S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino89 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Znam projekt siedząc na Raceism, pełen szacun ... no i ten kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Wpadła nowa zabudowa podłogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj112 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Drobne zmiany w komorze silnika...Na pierwszy ogień poszedł Y z dolotu, usunięte niepotrzebne mocowania osłon, zaspawanie dziur i malowanie:Kolektor dolotowy pomalowany na czarno, wymienione kilka podciśnień, opasek...Pokrywy zaworów pomalowane Wrinkle:50/50Efekt końcowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi