P-U-M-A Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 oo niezła była afera z tym S4. Ty ją ostatnio kupiłeś? Czy sprzedawałeś? Bo ładnie miała cofnięty przebieg . Poznałem ją po niektórych fotkach o kolorach. Pamiętam ze tanio była wystawiona w sprzedam auto, a afera się obiła na całe forum. :polew:
majuDJ Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Całkiem możliwe sorrka bo tamto było rocznik 1999 ( przedliftowy) a Twój widzę jest 1998.
moskal Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Poznałem ją po niektórych fotkach o kolorach. faktycznie kolor niespotykany w S4 B5
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 oo niezła była afera z tym S4. Ty ją ostatnio kupiłeś? Czy sprzedawałeś? Bo ładnie miała cofnięty przebieg . Poznałem ją po niektórych fotkach o kolorach. Pamiętam ze tanio była wystawiona w sprzedam auto, a afera się obiła na całe forum. jebłem :polew:
Nosb Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 wszejdlem , spojrzlem i jejblem Musimy gracjanowi wybaczyc Mysli ze jak wyglaszcze toto to mu przebieg spada
Gracjan Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 wszejdlem , spojrzlem i jejblem Musimy gracjanowi wybaczyc Mysli ze jak wyglaszcze toto to mu przebieg spada Rozpracowaliście mnie, myślałem że nikt się nie zorientuje
Buba Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Wiedzialem,wiedzialem ze pod tym blyszczacym jak psu jajca lakierem cos sie kryje. Wreszcie wyszla prawda na jaw
mrogal Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zimowy setup: a psychiatra co na to mowi?
WIŚNIA Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zimowy setup: takiego myku jeszcze nie widziałem
Gracjan Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 a psychiatra co na to mowi? Nie rozmawiałem z Nim jeszcze na ten temat
MARCIN607 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Grascjan i ile ma ten condom wytrzymać? za pomysł 5+ :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Zobaczymy ile wytrzyma, dzisiaj pojeździłem trochę i nie zgubiłem go więc może będzie trzymać
Michał Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ja nie jestem normalny, ale Ty z tymi nadkolami to już po bandzie poszedłeś
Gracjan Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 ja nie jestem normalny, ale Ty z tymi nadkolami to już po bandzie poszedłeś Na wiosnę będą idealnie czyste
Nelson Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Jak to zabezpieczyłeś od góry? Jak wleci woda od góry, ciężko będzie jej znaleźć drogę powrotną i może zimować tam przez długi czas.
bajk Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 przesada ale plus za dbanie o auto to nie INOX?
slepy Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 przesada ale plus za dbanie o auto to nie INOX? INOX, INOX, mój zeszłą zimę bez żądnych zabiegów przelatał, na wiosne na swój poziom i śmiga do dziś
Rekomendowane odpowiedzi