Gość B7rulez Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Gracjan komar zrobił Ci kupę na korek od zbiorniczka, zrób coś z tym
Frimuś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Gracjan ile zaplaciłes za korekte lakieru?
RafuZG Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 czy to co Gracjan robi ze swoim autem to choroba ? to normalne szanowanie auta, sporo osób tak robi ale się tym nie chwali:wink: po Twoim jakoś tego nie widać lekka choroba może jest bo nie każdy dba tak o auto:decayed: wystarczy spojrzeć na ulice ile jeździ odpicowanych aut
P-U-M-A Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 czy to co Gracjan robi ze swoim autem to choroba ? to normalne szanowanie auta, sporo osób tak robi ale się tym nie chwali:wink: po Twoim jakoś tego nie widać lekka choroba może jest bo nie każdy dba tak o auto:decayed: wystarczy spojrzeć na ulice ile jeździ odpicowanych aut Że niby po Tomasza aucie tego nie widać że dba???
Tomasz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 nie widać bo mam tak za***isty kolor auta:decayed:
P-U-M-A Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 No to tamten kolega chyba auta na żywo nie widział. Tu nie chodzi tylko o stan lakieru ale o całość. Czyli idealnie czyste felgi, dresingi na plastikach i kołach a twoje auto zawsze jest czyste. A przede wszystkim jest mega zadbane.
seniu001 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam. ile kosztowal caly zabieg korekty lakieru jesli mozna oczywiscie wiedziec.??
Gracjan Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2012 Gracjan komar zrobił Ci kupę na korek od zbiorniczka, zrób coś z tym Już zrobione Gracjan ile zaplaciłes za korekte lakieru? Witam. ile kosztowal caly zabieg korekty lakieru jesli mozna oczywiscie wiedziec.?? W cenniku R&S jest 750zł, udało mi się trochę urwać z tej ceny a ja byłem przekonany że masz stożek Stożek ? O nie
Buba Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Z tego co sie orientowałem to na tym zestawie co masz są najlepsze przepływy:whistling:
GRYFI Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Gracjan ty zagłaskasz tego kotka na śmierć
Gracjan Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2012 Z tego co sie orientowałem to na tym zestawie co masz są najlepsze przepływy:whistling: To bardzo bardzo dobrze ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ---------- Gracjan ty zagłaskasz tego kotka na śmierć Będzie OK Nie wyobrażam sobie teraz przestać dbać
Gracjan Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2012 ale nie ma tego dzwięku jak na stożku Nie samym dźwiękiem człowiek żyje Wydech i kawałek tunelu mi wystarczy :kox: ---------- Post dopisany 29-06-2012 at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany 21-06-2012 at 23:03 ---------- Kilka najnowszych fotek
Frimuś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Gracjan w cenie ktora podales co jest uwzglednione od a do z.
Gracjan Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2012 Gracjan w cenie ktora podales co jest uwzglednione od a do z. Ta cena to korekta lakieru; mycie, glinka, polerowanie no i zabezpieczenie woskiem
Frimuś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 No a powiedz mi bo widzialem w watku ze jestes obeznany w kosmetyce dlaczego sam tego nie ogarnales? Nie dal bys rady ? 750 zl. to sporo a troche gadzetow bys za to mial.
Gracjan Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2012 No a powiedz mi bo widzialem w watku ze jestes obeznany w kosmetyce dlaczego sam tego nie ogarnales?Nie dal bys rady ? 750 zl. to sporo a troche gadzetow bys za to mial. Jedyny powód to taki że nie czułem się pewnie z polerką w rękach
Frimuś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 rozumiem..powiedz mi jeszcze jak z trwaloscia takiego zabiegu?
Rekomendowane odpowiedzi