Gracjan Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2012 rozumiem..powiedz mi jeszcze jak z trwaloscia takiego zabiegu? Jak będziesz mył i zabezpieczał zgodnie ze "sztuką" to jest to trwały zabieg Poczytaj: Kosmetyka aut :: Strona Główna
Frimuś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 gracjan miales na gablocie jakies miejsca z glebszymi rysami lub ogolnie porysowane,ladnie sobie z nimi poradzili.
Gracjan Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2012 gracjan miales na gablocie jakies miejsca z glebszymi rysami lub ogolnie porysowane,ladnie sobie z nimi poradzili. Te "najgrubsze" sprawy zostały, cudów nie ma
Młody_drog Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Właśnie przeczytałem cały wątek, choroba prosperuje widzę Esa super Powiedz mi, chłopaki z R&S zrobili coś z odpryskami? Czy nie da się za dużo zrobić?
Gracjan Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 Właśnie przeczytałem cały wątek, choroba prosperuje widzę Esa super Powiedz mi, chłopaki z R&S zrobili coś z odpryskami? Czy nie da się za dużo zrobić? Z nimi można powalczyć, zaprawka, później papier no i maszyna... Jest tego dość sporo więc roboty bardzo dużo, łatwiej pomalować cały element Już zrozumiałem że auto ma za dużo wiosen za sobą żeby był ideał... ---------- Post dopisany 20-07-2012 at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany 30-06-2012 at 11:58 ---------- Mała aktualizacja
Bieniek Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Jak b5 mi sie nei podoba,to Twoja tak. Fela idealnie dobrana.
Armi Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Detailing jak zawsze na najwyższym poziomie. Jaki siuwaks do opon? Meguiars Endurance Tire Gel czy coś innego?
Gracjan Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 Detailing jak zawsze na najwyższym poziomie.Jaki siuwaks do opon? Meguiars Endurance Tire Gel czy coś innego? Nielsen Brillance
pete007 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Dobrze pamietam ze pisałes ze miales problem z elektrycznym fotelem ? ze suwał sie minimalnie przod-tyl?
Gracjan Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 Dobrze pamietam ze pisałes ze miales problem z elektrycznym fotelem ? ze suwał sie minimalnie przod-tyl? Przy mocnym hamowaniu trochę się fotel przesuwał do przodu ale samo się naprawiło:decayed: A może ja jestem grubszy i bardziej dociskam fotel
pete007 Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Dobrze pamietam ze pisałes ze miales problem z elektrycznym fotelem ? ze suwał sie minimalnie przod-tyl? Przy mocnym hamowaniu trochę się fotel przesuwał do przodu ale samo się naprawiło:decayed: A może ja jestem grubszy i bardziej dociskam fotel No własnie u mnie sie tez przesuwa nie wiesz czy wymiana slizgów pomoze ?
Gracjan Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Opublikowano 23 Lipca 2012 Dobrze pamietam ze pisałes ze miales problem z elektrycznym fotelem ? ze suwał sie minimalnie przod-tyl? Przy mocnym hamowaniu trochę się fotel przesuwał do przodu ale samo się naprawiło:decayed: A może ja jestem grubszy i bardziej dociskam fotel No własnie u mnie sie tez przesuwa nie wiesz czy wymiana slizgów pomoze ? Nie mam pojęcia czy pomoże, ja nic nie robiłem i się naprawiło Miazga z zewnątrz już nic nie zmieniaj Z zewnątrz myślę jeszcze tylko nad czarnym grillem ale to na razie dalekie plany
Robertuss Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Jest zjawiskowo Z czarnym grillem też może być nieźle
Gracjan Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Opublikowano 25 Lipca 2012 Uzupełnienie arsenału Nie umiem przestać
Rekomendowane odpowiedzi