Stolkien Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 listwy, szczotkowane aluminium ze znaczkiem quattro mam na hanadel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ja kupilem trojramienna za 69 zl :gwizdanie: Fakt bez mutlifunkcji ( to mi sie na pewno nie przyda ) za to z manetkami do biegow ( to sie moze kiedys przyda ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ta przda Ci się... jak Ty nie bedziesz umiał tego podłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian2,6 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Hej, ja niedawno przyprowadziłem angola i będę przekładał.zakupiłem b6 1,9 tdi sport 04. Pochwalę się po przełożeniu,pozdrawiam Dobra robota pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 bedziesz potrzebował czegoś to wal ... mam troche gratow jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Kajoj jak cos to bede mial luzny panel klimatronica z grzanymi dupskami niestety zniszczony i 1 din Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 no widzisz. potrzeba mi z grzanymi tylkami ale w idealnym stanie. bo mam juz maty grzane i musze jeszcze tego klimatrona zalatwic. ale dzieki. chyba ze przyciski sa w ok stanie? poka...[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 00:21_________________________________________________ ma ktoś Poduche ??/ trochę niewygodnie bez klaksonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 hyhy - jezdzilem tak 1 dzien jak wyslalem swoja kiere do obszycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ja się już tydzień tak worzę. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Na allegro są Ja musze do swoje tez zakupic ale na razie ciezko z $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nooo 550.. jak znajde za 400 to kupie.. tyle wzialem za stara kiere z poducha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 No najtansza do mojej trojramiennej jaka trafilem to tez 400 zl ale podrapana musialbym sE psiknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 no ja chce ori miec ladnie pieknie... teraz lepsiejszy Mod bedzie. RNS-E wchodzi we wtorek [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:41_________________________________________________żona mi zrobiła zaminnik airbaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr1018 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 no ja chce ori miec ladnie pieknie... teraz lepsiejszy Mod bedzie. RNS-E wchodzi we wtorek [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:41_________________________________________________żona mi zrobiła zaminnik airbaga. może tak zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 to ori? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo8 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Spoko silnik, kolor, jeno nie kumbi Pozdro z mkp hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 oooo. Moje ukochane MKP. Bardazo dobrze wspominam tamte czasy. i tamten samochod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 hamulce zmieniasz ????? bo seryjne są liche..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 E. na razie to nie... w tym miesiącu ma wejść do mnie sofcik 180KM to zobaczymy jak będzie.. Widzialem ostatnio jak hamuje B6 3.0 no i faktycznie jest MOC.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 jak już sie zdecydujesz to daj znac znajde coś odpowiedniego dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi