Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bordowa B5 z naklejką klubową na klapie, dzisiaj w Zaczerniu obok stadionu piłkarskiego :wink:

Opublikowano

Piotrek b5 sedanik wczoraj obok wielkiej ....

Opublikowano

Niebieska B6 b6 sedan z naklejką klubową widziana wczoraj na Cieplińskiego i Sokoła.

Opublikowano

pinek89rz widziany dzisiaj przed południem na skrzyżowaniu obok salonu Forda :wink:

Opublikowano

qrde niem wiem czemu mnie nie widzicie??? , tyle razy jestem w Rz ostatnio byłem wczoraj :D a samochodzik już odebrany i fele założone no i jest gites , mam nadzieję że może komuś uda się mnie zobaczyć , myślę że zajadę do Rz w 2 lub 3 maja

Opublikowano
qrde niem wiem czemu mnie nie widzicie??? , tyle razy jestem w Rz ostatnio byłem wczoraj :D a samochodzik już odebrany i fele założone no i jest gites , mam nadzieję że może komuś uda się mnie zobaczyć , myślę że zajadę do Rz w 2 lub 3 maja

za szybko jeździsz:decayed:

Opublikowano

Czarny avant tankował ze mną na stacji Auchan, blaszki RLA. Któż to ??

Opublikowano

mnie latwo dostrzec :P

DSC_0107.jpg

Mów mi ŻABA :D

Opublikowano

za szybko jeździsz:decayed:

Hehe całkiem możliwe , postaram się jechać 40 km/h może wtedy mnie zobaczycie byle nie policja bo już mam przechlapane z szybami //

Opublikowano
Czarny avant tankował ze mną na stacji Auchan, blaszki RLA. Któż to ??

Znaczek ccco miało czerwony albo coś podobnego?

Opublikowano

Jutro o 9 rano i o 12 powinien ktos mnie widzieć jadę w stronę Krosna i w powrotem :decayed::whistling:

Opublikowano

Nie przejmuj się mnie też nikt nie widzi chociaż przejeżdżam przez Rzeszów dwa razy w tygodniu.

Opublikowano

2 maja pod heliosem widziana a4 b6 (sedan) s-line , na Rz blachac prowadziła kobieta

---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ----------

mnie latwo dostrzec :P

http://s2.postimg.org/40fguulqt/DSC_0107.jpg

Mów mi ŻABA :D

powinien poznać twoje autko kolego :D:hi:

Opublikowano

Slawek B6 czarne Sedanik widziany dziś ok 7.15 obok pzu a lucas bank he a gdzie to fure zgubiłeś dalej na serwisie ? :kwasny:

Widziany kolega B6 Avant szary blachy RNI 1.9 tdi dziś 7,17 obok pzu a lucas bank ramki klubowe pozdrowionka :naughty:

Opublikowano

No kurde nie zauważyłem jakoś Twojej BeeMki jeśli nią wtedy jechałeś. A moje B6 na serwisie było chwilkę w grudniu, od tamtej pory już tam mnie nie było :wink:

A do pracy zabieram się przeważnie z siostrą bo po drodze mnie zgarnia, więc tam w okolicach PZU jeżdżę autem rzadko. Raczej popołudniami pomykam swoim.

Opublikowano

:hi:

dziś o 17 na wylocie z Rzeszowa na Tarnów srebrne b5 avant blachy RDE + ramki

Opublikowano

Kolega w RT Ciemny szary B5 Avant kiedyś obok zus-u ... piątek ok 11 B5 Avant granat RLE dwie antenty na dachu cb klubowe ramki , Gm wiadomo na myjni he ... pozdrRo. Pod Chińczykiem w tamtym ty B5 granat klubowe ramki Chyba RKR .... pozdrawiam i może jeszcze kilka osób ale nie pamiętam skleroza he :facepalm::grin::grin::grin::naughty:

Opublikowano

Jest jakiś klubowicz z Rudnika nad Sanem? Często widuję tam na ul. Stróżańskiej srebrne B6 kombi z ramkami klubowymi :wink:

Opublikowano

Plugi jak snajper ustrzelił tyle sztuk. Od pozdrawiam z szarego avanta RT :wink:

Opublikowano

:grin::grin: snajper ustrzelił dziś B6 sedanik klubowe ramki i wlepa dziś na małej obwodnicy ok 11,20 ale nie znam z widzenia nowy nabytek :naughty::naughty:

---------- Post dopisany 22-05-2013 at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany 20-05-2013 at 21:49 ----------

c.d polowania snajpera Kolega pod wielką dziś ok 20:20 B5 czarna sedanik RSR blachy :wink: